- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Разглобена. Всичко ме боли. Май се разболявам.![]()
еее браво браво успехПървоначално написано от Rounder
![]()
Добро утро и от кака ви мармаладка, 'щото тя отдавна не е писала тук, да кажем грубо от едно има-няма 12 часа.Днес, колкото и да ме мързи, трябва да изляза, ама ще видим кога ще стане. Хубавото е, че поне няма слънце, че много мразя.
![]()
Учуден и спокоен.Учуден как не ме цепи главата от тази водка, спокоен - ми просто съм си спокоен![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Пфф поне се успокоих за него като ми се обади снощи и беше толкова миличък.Апък като си спомня за вечерта,която преживяхме с лиглите ми направо ..Като се прибрах още бях в незнаенката.Днеска пак ми се очертава хубав ден .. още обикаляне по магазините и още лиготия и още нещо.
И дано миличкото ми този път да не се забива в дън земя.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
![]()
![]()
SEX SEX SEX ON THE BEACH!!!!
Еми .. добре съм, да. Чудя се дали да отида на фризьор по-късно или не. Ама може и да не отида.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не искам да става понеделник!
Днес се очертава спокоен, слънчев ден![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Гладна, ядосана, много ядосана и още един път ядосана![]()
Пфф. Трябва да се подстрижа.
Днес ще съкаме мачле, после ще гледаме мачле и ще пием биричка.
очертава се хубав мъжки ден.
w0sh завиждам ти. Мойта компания не можахме да се съберемИначе тука откачам на едни хаусове и си сипвам биричка
Никакво ми е... отново. Половината ден изгубих в спане, а другата половина ще я изгубя пред PC-то.
Общо взето се очертава скучен ден. И сега като се замисля скучните дни не са чак толкова лоши.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ядосах се. Пфууу ... тъпак !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Добре,макар,че като се сетя,че в понеделник съм на даскалоо..ужасиначе преди се прибрах от кафенце и от фризьор, и след малкуу отивам в парка с фр.
дано само времето да не се развали,защото ни се развалят и плановете.
![]()
Супер, леко гладен, но все пак супер. Ще излизаме с барабата насам-натам, довечера ще се чуя пак с милото.
Тъй, гледам на чат сте я обърнали темата. Не е хубаво така.
По темата:
Бива ли да съм толкова готин.
Не е редно май.
Да бее .. безобразнициПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Hilary_![]()
Суперрррррр тъпо времеееееее .. Вали и гърми и не мога да излезаа . . и ще трябвааа да помогам на майка мии![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
супер никво ми е... времето е гадно и май ще вали...
косата ми е смешна и като си помисля, че понеделник идва ми става мн тъпо... пф и ми се и спи![]()
Просто аз
Тъпо ми е , пуши ми се .. нямам търпение да дойде вечерта и да излизам с мойте кукли и да не мисля за нищо. Моят само ми лази по нервите и ще го убия.![]()
рамо до рамо със себе си...
Еееееебасии тъпите хора нямат угодия ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре, де .. ще отида на фризьорИ без това ... ми трябва малко промяна.
![]()
Hilary_![]()
Неадекватно ми е. Кара ми се. Дано тия манафи скоро ми направят книжката.