- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
^ Колко 370-380 конски беше без да се пипа, нали ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
от завода идва с 420...Първоначално написано от Priceless
Не винаги РониКависи какво ми предлагаш.
Накадах - предполагам че това е някаква лимитирана серия, доработена от тунинг компания? Което ме навежда че може би 1-2-3-10 бройки? Дай малко данни за колата?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ехее .. аз си мислех, че е 380 някъде. Ох .. обичам я !Първоначално написано от Nakadah
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
А ти какво искаш да ти предлагам?Първоначално написано от valdesbg
(трябва да е интересно, не може да сме като в пенсионерски клуб
)
има само 100 произведени b7 second gen пълно обзаведени и само 10 черно/черноПървоначално написано от valdesbg
MTM е най-голямата компания за тунинг на Audi, само където MTM работи с Audi така че има оригиналните чертежи и става наистина тунинг, а не селска простотия
се 1 AMG на мерцдес
Аз съм простак - за едни и същи работи си мисля. Момичета, бира, и каква простотия да свършим с диваците. Кое от трите ще ми предложиш? (внимавай... наистина внимавай)
Dr. Gregory House
Бляях .. искам да си легна.
Hilary_![]()
Нито едно от трите. Игра на Черен Петър ми се вижда по-добрия вариант.![]()
Бтв предавам се и отивам да спя, че едвам си държа очите отворени. Лека нощ от мен!![]()
Ееееее много лесно се давате бе.
Накадах - звучи страхотно. Поздравления и Много безаварийни километри тогава с нея
Не каза колко кончета е в момента?
Dr. Gregory House
Е, спи ми се в момента, кво да направя?Другата събота ще продължим.
![]()
Айде бе, марш. Лека(р) (с) но(ж)щ от мен![]()
Dr. Gregory House
а при мене е следобяд![]()
Аз ще изпуша още една цигара и .. и аз се предавам !![]()
Hilary_![]()
Американец ли си? И дай си заглавието, молим
Едит: От мен лека нощ чеда мои. И умната..![]()
Dr. Gregory House
Уххх,майко,ся трябва да му се обадя и да му кажа че тряя дойде у насПоне ще мине,ще ги запозная и повече няма да се притеснявам за тва.Дано майка ми само да не прекали с любезностите,щото като почне
Но важното е че ше си го мачкам 3 часа на дивана без да ми пука
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Пффффффффффффф ядосана съм.Пил е 1 чаша алкохол вчера.Само да ми дойде ще има кавга![]()
Туй дребното как ме изнервиии. Къде се бърка и то, където не му е работа ?! Апффффффф ... лапешки истории колкото искаш.
Hilary_![]()
Вие преценете!:
-Мразя морска храна
-Мразя ориз
а ми се яде СУШИ, даже от няколко дена![]()
Доволна, уговорката за излизане с милото е готова .. Радвам се, че снощи се изяснихме за именния му ден, само остава да му избера и подарък и ако плана ми проработи на 7-ми сутринта ще мина пред неговия град да го изненадам и да му го дам и пак потеглям из БГ... Дори не ми е тъпо вече че няма да съм с него тогава ... Не искам да задълбаваме прекалено все пак се познаваме от 1 година няма се женим още
![]()
![]()
мога да ходя нормално![]()
![]()
чакат ли ме чаката учебниците
![]()
![]()
с леко главоблие от снощи,но пък като си спомня колко яко беше....![]()