- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
толкова много ме боли корема, не издържам вече..
кога ли ще подейства тоя скапан спазмалгон ?!?![]()
иначе уж съм добре, ама май не всичко е толкова наред, колкото си го представях .. нещата са сложни за мойто просто мислене и елементарните ми разсъждения за живота и любовта .. нали гениалните неща са простички ?! какво стана ?! защо не ги разбирам вече ?! преди беше толкова по - различно .. всичко си обяснявах по толкова елементарен начин, толкова просто и лесно .. точно по детски. безгрижно и готино. къде отиде всичко това ?!
искам си ги обратно.
него,моментите и любовта ни.
сега ставам. бих поспала още, ама трябва да се къпя и да излизам. дано днес да е яко.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Т'ва време е суууупер скапано .. няма ли вече да се оправя ебаси ..![]()
Не, аз не съм карък, ами... няма дума за т'ва мойто. С'а ако съм успяла и крака да си счупя преди бала ще превъртя изцяло. Не ми се седи в нас. Всичко тук ме задушава, не искам и секунда да съм тук. Искам да видя Него, ама и т'ва няма да ми се случи. Като че ли да ми се мре, мамка му.
Събудих се преди около час, успях да хапна една супичка, да измия чиниите и да си пооправя стаята.Доволна. След малко ще си взема душ и ако косата ми е в ред - до 1 час ще изляза.
![]()
Пф. Днес е последния ми шанс да си прочета материалите за доклада.
готово, изкъпах се. лошото е, че пак закъснявам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Днеска ми е някакво безлично..Нямам настроение и май ще прекарам деня на компа..![]()
Мм времето е чудесно.Идеален ден за почивка.Малко ме боли главата, но не е болка за умиране.Супер съммм.
![]()
Big or small, lies are lies!
Поредният ден, прекаран в къщи пред компа. Защооо трябва всички с.у.-и да са толкова скъпиии?! И защо глупавия Соник Стейдж не се сработва с ХипердескДаркМатер-а????Дано поне да се видя с Нея...поне това!
Припомних си някои неща и... <3
Иначе... вчера си казах (почти) всичко. Сега остава да направя една крачка и да спра да се тормозя. Колко ли време ще отнеме?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Срината психически от всички тези болници и лекари.![]()
Оф .. искам бе ! Искам ! Ама няма .. ;////
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох прибрах се най-накрая. Сега само трябва и с нея да се чуя и всичко ще е наред.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Добре съм.Направих всичките възможни процедури за разкрасяване.Без маска за лице, но ме мързи сега.Чувствам се обратно човек.
И го обичам мамицата мууу +))
ядосан, изнервен, хейтърско настроение.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре,щастлива..![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
йей! ^_^ за първи път правих кекс, а стана повече от прекрасен!и то с неизпробвана рецепта. и всичко му е наред - и гъстотата, и сладостта, не е и сух, не е някакъв гаден лигав... Боже, има надежда един ден, когато имам семейство, то да не измре от глад.
и снимков мат'рЯл, разбира се! току-виж ми излязъл късмета с някой арен форумен герой.![]()
http://img687.imageshack.us/img687/2955/1010051.jpg
супер след малко излизам,въпреки че съм малко изморена ама![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уморен и притеснен
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Очертава се адски забавен рожден ден.![]()
А к'ви планове имах.. явно ще се наложи да ти отложа за догодина.
Тъпо ми е, шибано ми е, мда, нормално. Обичам 25 април.![]()
Изглежда много сладкоПървоначално написано от mArMaLaDkA
Браво!
По темата-липсва ми не нормално много..![]()
Отвратително. И в същото време някак леко успокоена... и в пъти повече притеснена и... просто странно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хаха чувствам се разочерована ... разочерована от него, от живота и от всичко, но така е като влагаш много надежди![]()
![]()