- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Вече се успокоих, вярвам в нея. А и този филм си го бива![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мммммммммПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
//наспах се!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
наспата,наядена,здрава,изк пана,щастлива и май отново започвам да се влюбвам![]()
утре открития урок само да мине и вс е супер
у вторник концерта![]()
![]()
оооо вече искам да видя шматката![]()
и след това трябва да си стягам задника и да уча![]()
това истинско ли е?Първоначално написано от valdesbg
![]()
много ми харесва![]()
![]()
http://prikachi.com/files/1535944D.jpg
само в тая част, която съм заградила, него ми се губи, иначе е добре.![]()
Влади, както (не) си забелязал, почнах да правя едно по едно нещата от снощния списък. След няколко дни ще завъртя и един тутманик.![]()
Мармаладке - виж и голямата снимка бре..Като влезеш в оня зеления сайт - цъкаш на снимката и тя се уголемява.
vikitolove - не е истинско. Правено е на компютърна програма
Пак до мармаладка - аааа любимия ми кексЧе и с тая ябълка много апетитно изглежда. Предполагам всичко си изяла вече, нали? А тутманика задълже да го снимаш да видя какво представлява (:
Dr. Gregory House
Абе, аз съм възпитана госпожица бе, как ще изям всичко?Почти непокътнат е, нали и мъжа вкъщи трябва да види какви съм ги свършила, при все, че му звъннах сигурно около 20 пъти още преди да съм почнала кекса.
![]()
Тутманикът бил няколко видове, аз съм яла този, който се прави с газирана вода. Тея дни ще го направя и ще снимам. ГолЕм ентусиазъм ми е дошъл да правя такива работи. Пък и вече съм дърта, трябва да се науча да готвя, да меся питки и да правя кексове, че инак кой ще ме вземе?![]()
I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall (Down)
I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down
![]()
отдавна не е било толкова зле положението.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защо се връща не разбирам! Да сложи сол в раните и да си тръгне отново?! Най-лошото е че никой не може да ми помогне! Чувствам се ужасноо!![]()
![]()
Оф .. и това ако са приятели ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не дойде..![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ааа парашутчето
Точка за теб, възпитана госпожице :Р
Иначе как му завиждам на господина, че ще си хапне от това, а аз само лиги ще точа тука пред монитора :Р
А кой ще те вземе не бери грижа, в днешно време мъжете почнахме да готвим с идеята да ви впечатляваме какво можем в кухнята(освен очевидното). Така че.. голяма е вероятността да тоя който те вземе да ти готви и да те глези.
ех, чакай че се размечтах![]()
Dr. Gregory House
Мамка му ... ОБИЧАМ ГО!!!
Аххх имам най-готиния приятел на света![]()
![]()
Как може да се чувствам?!Влюбена,обичана,о бичаща ... !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Както винаги само дето си внушавах.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Nai-gadniq den v jivota mi..!! Chustvam se poveche ot ujasno..!!![]()
Добре, че не е счупено. Дано и утре всичко мине гладко, 'щото иначе ще бъда кастрирана. Исках и да го видя, но няма да ме огрее, той с'а сигурно си джитка нанякъде.... Мамка мууу, време е някой да ме накаже!![]()
Няма да се обади ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
много лоша ли си била?Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
иначе аз съм добре, днеска ми беше суперр с него :P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ааа, трябва направя нещо! Направо не съм на себе си... пфу.
Имам да уча за утре, погледнах уроците, обаче ми хрумна гениалната идея, че мога да се справя и без да уча. Ама това не е присъщо за мен.
И май съм гладна, но пък не знам какво ми се яде. Уф.
И ми е някак гадно... явно ще прекарам остатъка от вечерта пред монитора.
Не знам как ще стана утре. Не знам как ще мине и даскалото.
Сега им се слуша нещо, а дори не знам какво.![]()
Искам да дойде петък просто... и тя да се прибере <33 искам да излезем, да си говорим... охх, липсва ми и Той също, и Ди също...
Намрънках се, сега отивам да си направя сандвич.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Страхотно се чувствам.. Писахме си с Него,имал работа, затова не дойде до вкъщи..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Объркана .. страшно объркана.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мразя му работата. Постоянно изниква нещо или маниите му... Грррр. Искам да не ме боли крака, Боби да се прибере и да му пратя ужасната си презентация и да си заспя като пич.
толкова съм щастлива,толкова ми е готино,толкова мн смях днеска,първо с мойте фр,а после и с мойто бебчеедин невероятен ден прекаах,освен тва се зарибих мн по една книга
и отделно още смях за някой хора
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!