- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
За разлика от днешния ден, за утре съм планувала много хубави неща и всичко върви перфектно просто.Сякаш едно по едно всичко ми се нарежда.Е супер е , к'во !?Дано нищо не ми се обърка, чеее ...
![]()
Ама няма, няма.
Йе йе йе йе йе..
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
йохохоо и бутилка ром!
аах толкова много го..
искам..
![]()
само,като се сетя за днеска и ми става толкова хубаво и по4вам да се усмихвам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пфу, лягам си... в кофти настроение. :/
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
тъй. направих сууупер якия кекс, получих признание от баща ми, казаха ми, че съм отслабнала, открих, че съм повърхностна повече от нормалното, реших известен брой задачи по математика, ще ходя да си вземам душ, след това мисля да поспя, не съм си правила домашното при испанката, не ме и касае особено, понеже трябва да се занимавам с някакви картони и лепилца, абсолютни глупости с две думи.
мда, успешен ден.![]()
В чудесно настроение,хубав ден беше .Предчувствам ,че утре ще стане нещо хубавооо..![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Не мога да разбера какво толкова се оплаквах няколко страници по-назад. Баси якият денИ го искам онова лигавенце, искам да си поговорим едно хубаво, да погледкам сините му очички и да реша дали съм влюбена или всичко е за авантюрата.
![]()
Утре как ще стана в 10 и с кво главоболие си нямам и идея.Ама нищо, поне няма да ме изпитват.
![]()
Оф .. бях решила да си инсталирам някакъв друг windows, ама ми се видя прекалееееееееееееено сложно за мен. Сега остава въпроса .. какво ще правя цяла вечер ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Объркан се чувствам, утре сигурно ще е смотан ден, но ще трябва да го направя, няма как.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Винаги има какво да се правиПървоначално написано от Priceless
Ето например и аз нямам какво да правя.
Въпрос: С какъв Уиндоус си сега и какъв възнамеряваше да си сложиш?
се тая
ухаа,
тая сутрин съм супер организирана и това ме радва!
![]()
сега остава само да дойде тати да ме вземе и да ходя да хващам автобуса. не ми се иска да тръгвам пак,ама колкото по - бързо замина, толкова по - бързо се очаква да се върна.
От снощи така жестоко съм се размечтала за т'ва пусто море, че направо .. нЕма си връзка ..![]()
Наспах се, днес сигурно цял ден ще ми е скапано, но ще видя. С този мой клас се съмнявам![]()
е как няма да ти е, и аз да стана в 9 и на мене ще ми еПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Е легнах в 2 часа, но пак се наспах.Бе мани като си гледам и програмата
![]()
с тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...332796&start=0
и Wild__Boy няма шанс да не ви се оправи настроението
аз лично се заливам от смях![]()
Ммммм.... мързеливо ми е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Изморена съм ... от дългия път който изминах за 3 години и стигнах до никъде! Искам да го забравя и да продължа живота си. Това ми е мечтата! Колкото и неосъществима да ми се струваа! Но ако той продължава да се връща и да слага сол в раните и да си тръгва отновооо няма да стане! Чудя се защо така постъпваа?![]()
Опитвам се да не мисля за това.![]()
малко ми се спи,баси какъв сън сънувах![]()
![]()
сега ставам. днеска не мисля да ходя на даскалопосле може малко през носа да ми излезе, но днес поне искам малко почивка. сега си слушам музика ии след час- два мисля да поизляза.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мамка му негодна! Искам да си видя резултата от изпита. К'во толкова се бавят? Нали сканират резулататите. Предния път са ги изкарали на следващия ден, сега защо се бавят? Изнервям се така. Крака още ме боли. Дано до утре се оправи, че пак трябва да обикалям по града. Грррр! И ако след малко не спрат да прииждат бабички у нас ще се самозастрелям! Довечера трябва да го видя на всяка цена.
ся ше по4вам да се оправям за дск
Добреее ... разчистих. Стаята ми не съм я виждала толкова подредена от ... никога, всъщност.Ама така е .. тати трябва да е доволен от мене, че да ми дава парички.
![]()
Hilary_![]()