.
Затворена тема
Страница 46 от 98 ПървиПърви ... 364243444546474849505696 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2447
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Много убит ден ми е днес.
    Даскалото поне мина горе-долу добре.
    А сега ме чакат четири страници интерпретативно съчинение :/

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Пак съм много зле .. Писна ми вече,мразя се направо.;// Ядосана съм и на тея тъпи к*рвички,които не спират да го занимават една след друга .. и на това,че той не обеща .. защото знае,че ще го направи дано да се досеща и какво ще стане тогава.Смятам да по вися още малко на компа и да си легна,защото не издържам.Трябваше да уча обаче май ще е довечера по някое време,защото сега нямам сили да си държа очите затворени.Прекалено мн неща ми се насъбраха тая сутрин и ако не спа ще строша някой.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Еми добре съм почти щастлива,но не се знае докога ще съм така..

ужасно...най-добрата ми приятелка се сърди ии направо ми иде да се гръмна.. ще се излиза ли или не-нямам си и на идея-никой не си вдига телефона е закво ги носят с тях тия мойте фр като не ги вдигат домашно няма, една добра новина днеска, баси прецакания ден уж сичко тряяше е в ред...е да ама не както винаги стаа...

Ебати каръшкия ден. тая по информационни технологии от сутринта ми вдигна кръвното за абсолютни тъпотии, после пък по математика се издъних. да не говорим, че цЕл ден съм като магнит за дебили, олигофрени, педофили и ексхибиционисти. не е човешко, мамка му! не е нормално някакви извратеняци да зазяпват по улиците всичко, което има цици и що-годе приличен външен вид. ужасена съм, повече никакви излизания за днес.

единствения плюс е, че не ми писаха оценката по математика(която щеше да е доста ниска) и че с нея излязохме и си поговорихме.

Град
    in my weird world
    не че ме вълнува много, не че е нещо ново...ама някак си ми стана гадно, дори аз се изненадах...
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аййй супер якия ден като изключим наказанието в даскало ама последния час им го натръшкахме в устите, к'во ли не праихме и в стаята пушихме даже.ак

Мега фен Аватара на babity
    Черно, лилаво или червено. Помогнете ми, не мога да избера с какво да се лакирам.

Град
    Таити
    Мега яко
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Нещо ми е тъпо ... Утре имам важно контролно а имам чувството че нищо не съм учила ... И сега нямам желание за това искам пак в Борисовата с милото, като вчера ... Но ще изчакам да минат няколко дни
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от babity
    Черно, лилаво или червено. Помогнете ми, не мога да избера с какво да се лакирам.
    Червено, че и аз съм така.

Ще си ударя дупето в тавана от кеф. Безумно якото продължение на разказа написах, просто... гордея се със себе си. цепи ме главата, ама това е от много мислене. или от недоспиване.

супер,днес просто съм супер

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Лилаво.

Иначе аз го ударих на мързел днес не че е нещо ново, де...
    Е, поне се наспах като хората.

След малко сядам да пиша ЛИСТ-а, а само при мисълта, че е наложително и вече няма за кога да отлагам и... ох, скапва ми се.
    Довечера няма да излизам никъде! :/

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Sisito941
    Научих си по микроикономика..от кога отлагам и госпожата вече щеше да ме кара да черпя,че не уча колко часа подред... Видях го..е как да съмм..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Пробвай да ги смесиш, така няма да пренебрегнеш нито един ^^

А при мене днеска беше... Променливо.Бях заспала, весела, лигава... После се разтъжих, ядосах се на себе си и на другите.Почти от само себе си.Да му имам и оплетената работа.Сега съм уморена, омързеливила съм се и съм се развълнувала, че си взех четири книги от библиотеката /две от които за четвърти път/ и ще ги чета всичките.Дано обаче поне едната, която я хващам за пръв път, да успея да я прочета като хората... Да я разбера.Вечерта се очертава сравнително интересна.

Супер фен Аватара на Glamour92
    от една страна-добре-бях на тренировки и се заредих
    от друга обаче-ъъъ,леко зле,все още не ми е ясно какво е правилното решение в моята преглупава ситуация
    Пак колебания от сорта-да действам или да остана в режим изчакване,както досега.Май ще е някакъв среден вариант...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ох от нерви пак си купих цигари, не бях пушила от 3 месеца, то аз и колко пуша само като съм нервна както в момента ... Само веднъж да е юли и всичко да е свършило ....
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мармаладка спечели, 'щото първа ми се притече на помощ.

а така! аз трябва наново да се лакирам, че ми се поочопли лакът.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    супер съм,даже и На4о видях ох тази книга,другата седмица е моя
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Днеска съм решила изобщо да не правя опити да се уговарям с тях. Ако те решат - да ме извикат. Ако не - здраве да е. Ебала съм ги.

Иначе .. миличкото ми май наистина се е променил. А, дано. Дано да не е пак само за няколко дена(седмици). И ... не знам, не знам. Дано да е без изцепки за по-дълго време.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

По-добре и по-щастлива.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    off,
    майната им на всичките ми състояния.
    Днеска ми е никакво.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пф как . . ядосана.Мразя да чакам.

Усещам, че и тая вечер няма да ме огрее, а тооолкова съм в мууд и така искам да се възползват от мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си