- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Много убит ден ми е днес.
Даскалото поне мина горе-долу добре.
А сега ме чакат четири страници интерпретативно съчинение :/
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пак съм много зле .. Писна ми вече,мразя се направо.;// Ядосана съм и на тея тъпи к*рвички,които не спират да го занимават една след друга .. и на това,че той не обеща .. защото знае,че ще го направи дано да се досеща и какво ще стане тогава.Смятам да по вися още малко на компа и да си легна,защото не издържам.Трябваше да уча обаче май ще е довечера по някое време,защото сега нямам сили да си държа очите затворени.Прекалено мн неща ми се насъбраха тая сутрин и ако не спа ще строша някой.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ужасно...най-добрата ми приятелка се сърди ии направо ми иде да се гръмна..ще се излиза ли или не-нямам си и на идея-никой не си вдига телефона е закво ги носят с тях тия мойте фр като не ги вдигат
домашно няма, една добра новина днеска, баси прецакания ден уж сичко тряяше е в ред...е да ама не както винаги стаа...
![]()
Ебати каръшкия ден. тая по информационни технологии от сутринта ми вдигна кръвното за абсолютни тъпотии, после пък по математика се издъних. да не говорим, че цЕл ден съм като магнит за дебили, олигофрени, педофили и ексхибиционисти. не е човешко, мамка му! не е нормално някакви извратеняци да зазяпват по улиците всичко, което има цици и що-годе приличен външен вид.ужасена съм, повече никакви излизания за днес.
единствения плюс е, че не ми писаха оценката по математика(която щеше да е доста ниска) и че с нея излязохме и си поговорихме.
не че ме вълнува много, не че е нещо ново...ама някак си ми стана гадно, дори аз се изненадах...![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Аййй супер якия ден като изключим наказанието в даскалоама последния час им го натръшкахме в устите, к'во ли не праихме и в стаята пушихме даже.ак
Черно, лилаво или червено. Помогнете ми, не мога да избера с какво да се лакирам.![]()
Мега яко
There is no right or wrong, only fun or boring
Червено, че и аз съм така.Първоначално написано от babity
![]()
Ще си ударя дупето в тавана от кеф. Безумно якото продължение на разказа написах, просто... гордея се със себе си.цепи ме главата, ама това е от много мислене.
или от недоспиване.
![]()
Лилаво.Първоначално написано от babity
![]()
Иначе аз го ударих на мързел днес не че е нещо ново, де...
Е, поне се наспах като хората.
След малко сядам да пиша ЛИСТ-а, а само при мисълта, че е наложително и вече няма за кога да отлагам и... ох, скапва ми се.
Довечера няма да излизам никъде! :/
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Научих си по микроикономика..от кога отлагам и госпожата вече щеше да ме кара да черпя,че не уча колко часа подред...![]()
Видях го..е как да съмм..
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Пробвай да ги смесиш, така няма да пренебрегнеш нито един ^^Първоначално написано от babity
А при мене днеска беше... Променливо.Бях заспала, весела, лигава... После се разтъжих, ядосах се на себе си и на другите.Почти от само себе си.Да му имам и оплетената работа.Сега съм уморена, омързеливила съм се и съм се развълнувала, че си взех четири книги от библиотеката /две от които за четвърти път/ и ще ги чета всичките.Дано обаче поне едната, която я хващам за пръв път, да успея да я прочета като хората... Да я разбера.Вечерта се очертава сравнително интересна.
от една страна-добре-бях на тренировки и се заредих![]()
от друга обаче-ъъъ,леко зле,все още не ми е ясно какво е правилното решение в моята преглупава ситуация![]()
Пак колебания от сорта-да действам или да остана в режим изчакване,както досега.Май ще е някакъв среден вариант...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мармаладка спечели, 'щото първа ми се притече на помощ.![]()
а така!аз трябва наново да се лакирам, че ми се поочопли лакът.
![]()
супер съм,даже и На4о видяхох тази книга,другата седмица е моя
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днеска съм решила изобщо да не правя опити да се уговарям с тях. Ако те решат - да ме извикат. Ако не - здраве да е. Ебала съм ги.
Иначе .. миличкото ми май наистина се е променил. А, дано. Дано да не е пак само за няколко дена(седмици). И ... не знам, не знам. Дано да е без изцепки за по-дълго време.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
По-добре и по-щастлива.![]()
off,
майната им на всичките ми състояния.
Днеска ми е никакво.![]()
Усещам, че и тая вечер няма да ме огрее, а тооолкова съм в мууд и така искам да се възползват от мен...