- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Днес ми беше егати якия ден![]()
За утре направо ме е страх да мисляА за сряда...
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ми днешния ден не беше така, както си го бях планувала, ноо ...Поне се вредих да си взема билет за Мисия Лондон, че и ако това ми се беше прецакало..
Хм..искам нещо, може би знам какво, ама ми омръзна да опитвам да го получа.Отказвам се.
![]()
Big or small, lies are lies!
Отвратително! Объркана!! Казах си, че няма да му звъня и ще чакам той да звънне, но ме съмнява да изтърпя.. Всичко зависи от него!![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Обмислям каква може да е другата страна на историята и дали изобщо има такава.Ще видим как ще се развият нещата.. дано никак де,въпреки,че и аз не съм света вода ненапита ама айде.
Чакам да ми се изтегли серията и ще я гледам,че тая вечер ще зациклям в къщи.;// Дано поне Той да се прибере.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ся няма да ми се спи![]()
цялото ми лице е обринато от шибания фон дьо тен. правилно ми се казваше да не си слагам 20 неща на лицето, ама на, кой да слуша! сега ще потърпя два-три дена и после ще внимавам какво си мажа на лицето и по колко.след дъжд качулка, общо-взето.
Ми .. добре съм. Нищо, че тая вечер си останах в нас - то не било страшно бе![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
у-ж-а-с-н-о![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами изберете си:
ужасно
гадно
премазано
скапано
прее*ано
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
влюбен (пак)
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Тъпо ми еееееееееееее ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зле се чувствам от няколко дни насам, чувствам че съм станала много изнервена, направо непоносима, карам се със всички, всички ме дразнят, почти с никой не ми се общува, почти нищо не може да ме направи щастлива, общо взето зле, защото принципно съм доста позитивен човек . . .
Значи пак почнахме да си играем, а? Сладур! Е с'а ти е*ах мамата вече!
малко ми се спи,от толкова мн емоции в4ера и днеска не ми остана време да се наспя,като хората,ама като гледам и утре няма(имам пред4асове...)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Опустя разделЯ бе...дечицата лягат да спят нещо. Я да видим сега кака ти мармаладка, дали няма да излезе от някой храст?
Иначе аз бивам. Нещо като нищо днеска. Да видим дали утре няма да е по хубаво. И нещо зъб ме боли... трябва да ида на зъбар![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Написах си ЛИСТ-а. Макар и само на чернова...доста си улесних работата.![]()
И сега май ще си легна като доброто момиченце, че утре няма да мога да отлепя в 5:00ч.
Мм, Влади, гледам писал си над мен и... някак ми се иска да ти кажа лека нощ. Та... лека да ти е.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
безкрайно обичана, което ме прави безкрайно щастлива![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Чувствам се като човек, прекарал 3 денонощия в непрекъснато оране и копанеНо виждам че си имам адаш
![]()
Добро утро![]()
неска деня започва хубавомалко рано,но все пак хубаво
не съм на даскало неска
и довечера концерт
![]()
Такаааа ... трябва да вляза да се изкъпя, да си оправя косата .. а тоооолкова да ме мързиии.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пие ми се кола. С лимон. И лед. Да.
И аз незнам как се чувствам вече.Щастлива съм поне,че днес деня ми започна с неговия глас,няма нищо по хубаво от това!Но пък от друга страна толкова ми липсва,че просто...
Дано тази вечер има Интернер,че инъче ще заколя някой!
![]()
![]()