- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
боли ме ръката и ми е леко тъпо..
the sky is the limit.
Обичам, когато деня ми започва с него![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лошо ми е, гладна съм, в нас няма нищо за ядене и той няма да си дойде довечера. Чувствам се просто прекрасно![]()
това китайско ми еба стомаха...
Ходи ми се на рестурант.![]()
Ох, косата ми <3
Най - накрая реши да стане така, както искам ^^
Чакам да стане 18.30 <33
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Цигарите ми свършват, мързи ме да отида да си купя нова кутия![]()
Теди, приятеля ти съвзе ли се от тогава?![]()
На мен ми е отново супер убит ден.
В училище всички бяха изкрейзили до няма и къде...
И прибирам се аз в нас, приготвям се за баня - НЯМА ВОДА!И получих удар като ми казаха, че няма да я пуснат до довечера.
![]()
Гладна съм, а в кухнята са се събрали разни приятелки на майка ми.
Май няма да се яде скоро, пфу.
Пък и имам толкова много да уча... на всичкото отгоре ми е и студено, егати.
Усещам, че днешния ден ще бъде... скучен.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пфуу за първи път от много време да се не се прибера премазана след даскало .. ама утре леле.Ще има мощно схеми пак.
Тоя смс от снощи беше грешка ама така е в моментите ми на слабост,които ще гледам да не се повтарят много много.
Чудя се на къде вървят нещата изобщо .. офффффф искам да знам дали има нещо.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
еми уж се опитвам да седна да почета,че от 7 съм на опера а след 10 няма да седна дори да ми зависи от това живота....
иначе сега като се върнаха е съвсем друго-много по-хубаво и някак по-весело..абе нашата компания от олигофрени е специална само когато сме всички заедно...малиии а те какви изцепки са имали-по-весели даже от нашите...
сега само да навия мама да ми даде да отида на оная екскурзия и ще съм на 6-биричка,карти,яко смях пъккк ицялата компания почти се нави да отиде де-още за 1,2ма се колебаем![]()
а петък на бира и белот пак--Това в ежедневие ни се превърна![]()
Смачкана.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ем добре....сега като се почне концерти:AC/DC,Rammstein,Manowar и прочие,там сме нема пропускане![]()
добре съм с изключение на едно нещо,как е възможно толкова да се впрягам за едно момиче...пффф,да се спасявам,не е вълнува
Много изморена,но щастлива...всичко което направи за мен ме прави щастлива,колкото и малко и незначително да е![]()
Зле! Все още ми е лошо и не мога да изляза да си напазарувам а той каза "До петък." което значи че 100% няма да се прибере довечера.![]()
Такааа... написах си съчинението.
Доволна.
Остава да го науча, обаче това ще стане по-късно тази вечер.![]()
Сега отивам да се оправям и хващам рейса за Смолян да се видя със сестра ми <33 след това ще се помотая по магазините и... отново вкъщи.
Още не са пуснали водата.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Отново е излизал с НЕЯ.![]()
Незнам да се радвам ли,да плача ли ... след всичко,той е излизал с НЕЯ пак!![]()
![]()
Капнал![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Гладна съм. Уф .. и тоя още го няма. Единия е тука, ама не ми се рискува да му пиша само на него, щото .. оф .. абе сложни схеми колкото искаш. Искам да изляза, ама май и тая вечер ще се размине.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
болна съм.тръгнах си по-рано от училище, пък утре въобще няма да ходя, което май е единственото хубаво от цялата работа. и да, пуквам от студ, егати отвратителното!
абе спи ми се,снощи не се наспах,ами седях ,мн големи зарибявки а у,мн интересно,ама съм капнала,довечера се надявам прилично да си легнада не е като снощи ай остани още малко и тъй още 1 час и отиде
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
той се е досетил...99% съм сигурна...защо му трябваше да се интересува ,сега ако разбере ще е по-объркан и от мен сигурно...ама той си е виновен,аз го предупредих да не ме пита за тези неща...![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born