- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
каква е тая несигурност, агрр.. шанса няма да ми падне от небето. к'во чакам и най-важното за какво.. ;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Малко съм разсърдена за вчера, но все още съм в мууд. Само да ме поиска - сега е момента. Разбирам, че работи... И патето нещо ми се цупи, и ми е гадно, че снощи се посдърпахме. Много, страшно много ми се излиза с определен човек, ама като знам, че няма да стане и... ми иде да си легна още сега.
Ми .. добре съм сякаш.Искам да станат схемите за утре сутринта, ама е малко вероятно.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бааа тая бира я глътнах много бързо, ама последните глътки от буталката ми бяха ужасно горчиви.И както съм уморена и недоспала и на екс почти я изпих ми се замъгли... к'во са вика :Д даже нз ;д иначе са смея на милото тука :Д
доста, доста глупаво..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Как го обичам само .. ;//![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мисля си, че може би беше грешка, че пратих онова писмо :С Ако след т'ва моя го види ще има кръстосан разпит, макар че нищо не редно не съм писала.
Иначе такова хубаво смс-че му писах ,ако не отговори подобаващо утре ще го подпаля :Д
тъпо и безсмислено![]()
аба бивам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
нещо ми е тъпо тая вечер. чудя се кво да правя.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми като се има предвид, че днес моя приятелка ме мисли за няк'ва, дето всъщност нямам нищо общо с така наречения "странен" човек.. много се разочаровах.Не спирам да го мисля това цяяял ден.Вярно е, че имаме търкания, но пък е*аси... шокирана съм.Взех думите й присърце и .. Оф кофти ми е, че така мисли, ама пък и ме дразни ... напоследък мн ми е опротивяла.Ии също съм дълбоко разочарована от "МИСИЯ ЛОНДОН", които с такова нетърпение чаках да го гледам и накрая... абе мн смотан фиилм, мноогоо..Тъжно-забавно ми е.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
доста ми е тъпо..
ще взема да си науча и по английски..
![]()
чак не мога повярвам колко добре се чувствам
моя човек май си е легнал// та иначе не мога да повярвам,как може просто
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ужасно се чувствам-морското ми свинче умря,имах го от 10 години за бога и точно тази вечер да умре ...![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тъпа вечер... Май ще ходя да ям и да си лягам после. Никой не се сети за мен днес.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Празно.Самотно...Като балонче с въздух,което всеки момент може да се спука,но все пак не го прави.
valdesbg имаш много хубав подпис...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъпа сутрин,едвам се надигнах от леглото .
Амии супер въпреки , че станах рано ;дд Да се надяваме , че и деня ми ще мине добре..ам.. като се сетя , че първите часове ще имам контролни ии.. бляксс
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Маааайкооооо ... ще го убия, ще го разчленя, ще го заколя .. ГРРРР ! Накара ме да стана толкова рано, а самия той още не е станал ?!?!?! ОФФФФФФ !!!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много е гадно като получиш email от някъв адрес който си го виждал преди, но не можеш да се сетиш за какво др път ти е писал
Едит: намерих го бевече знам кой плужек е
![]()
Много добре,само където ми е много студеннннно![]()
Чудя се дали да учааа или нее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Странно.. Ту ми е свободно, защото съм решила да се боря, за да бъда отново щастлива... ту ме е страх дали ще успея да го постигна. Имам воля, дано да е така и занапред.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...