- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Аааа, уникален ден <33
Супер дивото беше, ама СТРАХОТНО беше. Даже не се пребих :Д
Ииии сега чакам снимките - а те са просто некви диви :Д:Д
Сега ще се изкъпя, може малко да поуча ии вечерта ще става пак диво :Д:Д:Д![]()
Ааа, нямам търпение.
Т'ва събота и неделя най - много ги обичам <33
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мързеливо ми е.![]()
До преди малко гледах Малкълм. Хях, обичам го ^^![]()
Мисля да помързелувам още малко и да взема да прочета/направя нещо за училище.
Искам петък да дойде по-бързо.
Моето рошаФко човече се обади. Довечера ще е навън с Наско, което ме радва, защото от мен нямат време да се видят, а и въобще не ми се излиза тази вечер. Но утре си е мой.![]()
И така...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Косата ми е страааааааааааааааааашна![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
супер ми е мързеливо и може би имам малко махмурлук от снощислед малко обаче трябва да се къпя. не ми се излиза абсолюно никъде, но май ще се наложи, понеже му обещах
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Mамка му ..Същия си е, еййй ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ФфлюбенО![]()
![]()
побърквам се ...много са зле нещата.. край няма ли най-сетне..![]()
Нищо не разбирам...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
болят ме краката от тея токчетапрекарах си чудесно
и след час и полувина продължаваме
![]()
Обичам го, колкото и да го отричам... Ама и двамата сме големи инати!![]()
![]()
пф....мн тъпо
Трябваше да бъде супер як ден,а още от сутринта ме ядосаха,после всичко се порвали,а сега и вечерта ми.Накрая сиг ще съм в нас и ще умра от тъпотия и ще гледам шибан филм....![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз не знам вече...накараха ме да изляза със сестраааа мии...после заваля...пък ся си слушам музика и ми е добре
![]()
pz:Shakira-Gipsy![]()
Изморено ми е, дано да седне по-скоро че да се чуем
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
супер нервнои как няма,разминах се със 5К $
![]()
направо съм супер здраво в Тилт-а![]()
Добреее... странното чувство от снощи още го има. Искам да го разкарам, ама ми е трудно, мамка му. Махни се ве, тъпо чувство !![]()
Иначе съм добре .. онея двамата половин час ме гледаха докато асимилираха, че това всъщност съм аз. Нормално де .. Теее в повечето случаи ме виждат с дънки, кецове и анурак. Сега малко ги шашнах, ама .. ще се оправят.![]()
Надявам се да успеем да измислим нещо за утре, че .. последния ден от ваканцията не искам да го прекарвам в суша. Ухххххх ...![]()
Hilary_![]()
Мии добре съм ,наядох се сладко, купих си уникааалнииитее токчета![]()
Вече се отказах напълно от онзи човек .. . решихх, че просто няма смисъл![]()
Добре. Това беше. Край. Наистина. Не мога повече .. просто ми се изчерпаха нервите, силите и всичко .. не мога, бе .. не мога !![]()
Изпива ми всичката енергия тоя човек, променя ме прекалено много .. и прекалено много хора почнаха да ми казват, че съм се променила .. и то заради него. Писна ми. Дадох всичко от себе си - не получих нищо насреща толкова време. Просто ми писна. Знам, че утре ще съжалявам за това, но ... сега му е времето. Няма да му позволявам повече да прави така. Не мога просто.
Hilary_![]()
Смазан съм от двучасовото мачле.
На меда.
Съжалявам, Лили :Д
На мен ли говориш ?Първоначално написано от w0sh
![]()
Hilary_![]()
Дае.
^ И аз съжалявам тогава.![]()
Hilary_![]()
Притеснена, много, много, много, притеснена.
Никога преди не съм изпитвала талкова силно чувство на параноя. Ужастно е. Леле, побърквам се. Много, много, много, ми е притеснено... по дяволите, мамка му... защо?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мале, тея дни какъв мечешки сън му ударих... ебати, младостта ми мина в сън, не е нормално.![]()
иначе съм го измислила: сега ще ходя да се къпя, след това ще си суша косата(минимум 30 мин., защото гадта не поддава ;д), обаче се чудя през останалата част от нощта какво ще правя.Даам, пред моите проблеми глобалното затопляне и световния глад са нищо.
![]()
Супер гадно, тъпо, кофти, нервно, раздразнено ми е![]()
nicolepcd
сега се прибрах. прекарах чудесна вечер, но определено не влагам нищо в Него![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)