- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
добре съм, ама ще ми мине.![]()
Aaaaaand I found it!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DjRXG...eature=related
Откога я диря тая песен![]()
Кеф ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
еми бивам
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обръснах се само че съм се порязалПоне малко се разсъних, че бях почти задрямал. Сега остава само да не отида на училище, че тоя крак не спира да ме боли
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
днес се чувствам отлично
Оф майкоооооо ... ей такива работи без уговорки как обичамммммммм .... направо медец.. мдаааа...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тоз пък се кафе иска да пием,егати мрънкалото![]()
който се чувства зле ->
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...333803&start=0
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Раздробена както винаги.Ям,къпя се и лягам.Нямам сили да мисля з за нищо..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Трябва да уча, а не искам, т'ва лайно ме ядосва супер много само като знам ,че дишаИ ся ще ям. . т'фа е.
Досега бях в поликлиниката. Лаборантките и докторката се оказа шегаджийки, ама... кхм, моето положение не е никак весело. Дано след утрешния ден да не се влоши още повече.
Чувствам се чудесно ,в даскалото беше супер -оня лигльо го издразних тотално ама не ми дреме После ще излизаме с мъжо ми и любимото “семействоо "" суперскоо![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Може да се каже мнооого добре, граничещо с перфектно ...Целия клас, както винаги, и начело с Алексчето, яко нападнахме Иветището.
![]()
Ми .. кеф, сеир .. шоу да има. Иии .. мойто слънчице е много доволно от вчера ...
и ще остане и от днес. :P :P :P
![]()
I'm inlove with a criminal...
Щастлива,наистина се надявам някой да не ми развали настроението,и най-вече човекът който ме докарва до това настроение![]()
хохо,днес бая ташак си правих с даскалите,много смях имаше...но като цяло нормален ден,не мога да се оплача![]()
свободна![]()
най-накрая осъзнах,че този човек може да е важен...но не дотолкова,че цялото ми ежедневие да се върти около него...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Супер много ми се спи. Уж спах на обяд пък сега... пак съм готова. Опитвам се да предизвикам съдбата. Създавам си максимално много ангажименти за да си напълня вечерта. 'Щото обикновено в такива моменти ми се случват хубави неща.
Съвсеееем малко уморен. Искам само тази вечер Барса да бият и това е![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
като шибан наемател..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ооо, хайде де! Толкова съм непослушнаааа. По дяволите, време е да ме накажеш!!!!![]()