- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
^ Абе жена, успокой се, бе!;д
По-добре съм от вчера, значително по-добре.
И много, ама много ми се ходи на панаира, само че май няма с кого, пък и да има - трябва да чакам до събота. а не е истина какъв ентусиазъм проявявам!![]()
Радвам се, че разбрах някои неща тази вечер.
След поредния скандал с него се чувствам ... изтощена. Психически. Че даже и физически. Не може повече да продължават така нещата. Наистина. Крайно време е всичко това да приключи.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Определено се чувствам тъпо.
Още от 14:00 съм тръгнала УЖ да уча, а всъщност дори не знам по какво имам.
Сега вече наистина си сядам на Д-то.
Ама преди това ще хапна...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Емии скарах се с нашите, много почнаха да ми се правят.Класната се обадила да идат в даскало и вече голям проблем.Все едно те са били идеални ученициС приятеля ми се скарахме, като цяло айляк съм си.
![]()
Мии правя се на моя :Д както винаги.демек ок съм :Д
Оф, пребита.
Буквално![]()
Като цяло хубавичък, топъл ден..
До 8 часа, добре.
Ама за какво ми трябваше тоя идиот да идва при нас.
Ебаси.
Не стига, че се обърнахме с френдката от пейката, че и той ми трябаше.
Някво си лапе да ме обарва и щипе и ..
Ужжс, сега не мога да си седна на задника.
Пък и приятеля ми като гъзос гледа![]()
пп: И сутиена ми разкопча.
бах днешните лапета са много зле...
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Всее ще се намери някой, който да ми развали настроението.. супер..няа лошоГадното е че в случая с нищо не мога да и помогна
![]()
пфу и той не е в скайп..
![]()
Обичам да мириша на него след като се прибера ..И обичам него.Оф ужас .. голяма съм лигла.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ужасно...![]()
Нямам търпение за някаква ваканция. Не издържам вече. Успоредно с всичкото това учене ми се насъбраха и купища лични проблеми и просто не успявам да се справя с всичко. Не си доспивам, не почивам достатъчно, нямам време за почти нищо. Отвратително !!!!!![]()
И спря да се върти за миг земята..
супер-минаха 4 контролни,остават още 2 и 1 изпитване...![]()
преполових тъпата седмица-идва време да отпусна,да изляза с воите хора и да се позабавляваме![]()
иначе нещо тея дни адски съм на нокти и ми иде позитивно да го хвана за гушата и със все цялото му величие и самочувствие да го метна от 4тия етаж-съвсем си го заслужи
Трябва да спра да го гледам този филм, само ме забърква в няк'ви неща. Толкова по - добре ми е като не мисля. Дано утре да успея да си свърша всичката работа и най - вече снимките да станат добри. И... сега дали да се лакирам пак или да си спя?
![]()
ами лекоооо изнервена. много отрано почнаха да си показват простотията някои хора![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пф, поредният гаден ден. Май наистина съм хлътнала, което е лошо. И не е един, ами са двама. Двойно по-зле.
И утре контролно по математика и изпитване по химия. Дано да се размина. -.-" И с двете.![]()
Уморена съм, много нерви похабих в последно време. И точно в момента съм ужасно самотна. И малко ме е страх от тъмното.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
нямам търпение да дойде утре вече,ох колко яко ще си прекараме![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мога да кажа че се вуствам много добреприказвам си с момичето което харесвам и вече 2ри ден съм на практика в 5 звезден хотел,а там май повече се базикаме с персонала отколкото работим
![]()
>>DjBelev<<
Пак нв мога да спя ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Блаблабла.
Искам да се запознавам с нови хора.
уоше, ше те праим кор-метъл и ще те запознаем!
--
отивам да се къпя и лягам, че...облаци се очертават, хах..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Още ми се спи хипер много ... ;////
Днеска ... без мойта мишка на даскало .. сигурно ще се побъркам. В оригинал.
Hilary_![]()
Много ми се спи. Направо си умирам. След една кола и едно кафе дори не мога да се събудя. Ама така е, който заспива в 3, ще си търпи последствията. Тъпото е, че имам да рисувам някакъв пролетен пеизаж, а изпбщо не ми е до това в момента.
Дано не бъде лош ден.
Защото, в интерес на истината, започна хубав.
С Него.
Да.
Оф майко .. тоз баща ми .. още го няма. Че и телефона не си е взел .. не мога да му се обадя да го питам къде е, да му кажа, че има вероятност да излизам. Много мразя тей. Дано да се върне скоро...
Hilary_![]()
Престани да гледаш само себе си!Ти това правиш,ти така го правиш,ти това искаш...аз къде съм в цялата схема?![]()