- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Първоначално написано от w0sh
Хора много , Човеци малко !
Сционе, на мен душата ми широко скроена и всякакви хора и допадат.
отивам да спа...
Ядох най-вкусната тарталетка в живота ми ! И след малко ще тръгвам към даскало, че днеска ... тежък ден.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
а така!Първоначално написано от w0sh
аз така обедно лягам да спя, че станах рано за упражнения по конституционно, а след 2-3 часа трябва да тръгвам на работа -_-
/as a reminder of what I can't be..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Суперр съм само нещо ми се върти главата ама ще ми мине...Сега ще си оправя дрешките и чакам "мамчето" да дойде до нас после със мъжо и другите ии еекстрааа![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Йес бее, изследванията не показват нищо сериозно!![]()
Леля ми е взела много хубава чанта и в събота ще ходя да си я взема - НАЙ-ПРЕКРАСНАТА СИВА ЧАНТИЧКА ЗА ПРЕЗ РАМО!![]()
Имам и "Bisco Cookies", та щастието ми е тройно.![]()
Имам си и люляк вкъщи. <33
Разминах се с изпитването по биология, химия и история.![]()
Утре имам контролно по математика, на което мисля да се представя добре, защото... просто е наложително.![]()
Сега мисля да се обадя на Светла и да се разходим пак до стадиона.Ще бъде хубаво, м'да.
![]()
// Снощи котето ми роди три малки, сладки мъничета... някой да иска домашен любимец?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не ме държи главата нещохората вече са си твърдо убедени,че ъсм луда
ма да си мислят
![]()
да ходя на реп и после да уча и блаблабла глупости![]()
![]()
![]()
айде приятен ден от мене![]()
![]()
Добре съммммммммм.И довечера ме чака разходкаа.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Днес е страшен ден. Всичко в даскало си беше супер и си осигурих един хубав уикенд.![]()
Нямам търпение да си дойдеКато цяло денят ми беше хубав,даскалото мина очудващо бързо,аб просто perfect
![]()
много зле напрауу не е истина![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
тотална апатия и непукизъм...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добре съммм. Смятам да си спестя даскалото, докато ги няма нашите.Ебаси изпилената раота неска на даскало .. апфффф...
Иначе .. чакам да видя какво ще се прави довечера и дали изобщо ще се излиза някъде.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И нека моШно минимал бичи в колоните и в апартамента на съседката.
Бясна съм. Главата ме боли.Ужасно просто. Умирам от глад.
Кофти!! Утре няма да мога да го видя, което ще рече, че ще се видим чак след 2 седмици![]()
![]()
![]()
Иии само утре да не стане, точно това, от което най се боя
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Вулкан от емоции съм. И щастлива, и нещастна, и превъзбудена, и изтощена, и самоуверена, и уплашена... Нямам думи просто. След малко си лягам и грам не ме е*е кой какъв зор има. Няма смисъл да се надявам, той и довечера няма да се обади.
Страхотно... като по чудо.![]()
Тази разходка беше просто прекрасна. <33
Не се бях качвала на онзи камък от... години. Бях забравила колко красива е гледката от там. Мм...
Хубаво стана, че се засякохме с тези познати. Кучето на единия ми лепна една муцуна и ме просна на тревата.![]()
Невероятен ден, просто...![]()
Сега отивам да ям, после в банята, и сядам да решавам задачи по математика.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън