- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
http://video.yahoo.com/watch/15661/762214Първоначално написано от Rounder
![]()
Прибрах се(три пъти "ура"). Купих си тетрадки, купих си храна(бейкролс и един "наполеон"), взех си едни рецепти за сладкиши и видях мама и то по случайност. След 1 час прекаран с нея впоследствие, разбрах, че тя е изключително, ама изключително странен и противоречив човек и че определено не бих могла да живея с нея под един покрив. аз затова толкова я обичам, 'щото е (сравнително) далеч.
![]()
Оф .. тея очевидно няма да се появят и тая вечер. Ебала съм ги.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Някои хора ми отровиха живота.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
T_T Съжалявам, ама търпението ми не е безгранично. Не мога все да огрявам навсякъде.А и след тоя шамар просто да не си мисли, че няма как да се разсърдя.
![]()
Нищо не казах, като ми закъсня с 15 минути, нито пък като си прекарах междучасието на пейката, чудейки се какво да правя, вместо да ида до магазина за храна, само 'щото на нея не й се ходело.
![]()
Добре че поне не ме изпитаха по нищо.
Шибан ден. Искам цигари.![]()
Супер тегаво ми е. Освен да уча...
Уморена съм и нямам никво щелание утре да ходя на даскало... А, чакай - имам - ако ида ще си видя мършата![]()
А батко да ходи на майната си ((заедно с оная пикла)) - сега съм на вълна Мишкатаааа![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мисля си за него .. ПАК.Трябва да престана.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
секстра, даже мислим да си пуснем спам тема малко по-късно, само уош да легне да спи ил ида гледа мача![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Уош не спи :ДПървоначално написано от kypo
След малко излизам, така че вършейте :Д
да им таковам майката на тея антибиотици, писна ми. и хапчетата за гърло са гадни, и тях ги мразя. и болниците мразя. и да ми е студено мразя. и вкъщи да не мирише на люляк, когато има цяла вазичка с такъв. и мразя и когато "наполеона" е гаден, а на мен ми се е ядяло от сума ти време. и мразя и когато нямам пари. и когато трябва да решавам задачи по математика. мразя и когато трябва да убивам паяци - налага ми се да се катеря по всякакви столове, столченца и дивани. и мразя, че съм несериозна. мразя и когато не знам какво искам. и когато никой не ми праща един смс да види как съм. мразя и когато ме боли всичко. мразя и когато не мога да ям сладолед, не мога да пия студено и да пуша цигари. мразя и когато не става така, както искам. мразя и това, че ми е досадно дори един филм да изгледам, колкото и хубав да е той. мразя и когато толкова много ми се хейтва и ми се мрънка, а само един пост... не стига.
но мен ме обичаш понеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
направи си собствена спам тема и си спами там, и не се занимавай с мен.![]()
оу кей
Мисля да отивам да спя.Рано е, но к'во ми пука. супер изморена се чувствам.
On and on this is my way
I've made up my mind
But will I find what I search for
Soon I will reach the western shore
Far behind in the distance
Lie the fires of doom
There's a voice deep inside me
"The tower knows who you are"
The road goes on and on
Tomorrow I'll be gone...
..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не ме свърта. И тоя проблем покрай връзките. Ще е хубаво да се пораздвижат нещата. Мда. Желая си много щастие и здрави нерви. Мда.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
едно никакво ми е не може да се разберем къде ще ходим събота и петък,освен това трябва да си правя пищови и мн ми е убито едно такова...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
С моите камъни, по моята глава. WHATEVER!
Важното е, че се забавлявах страшно много, а то е
ясно, че ще си понасям последствията, ама да видим
к'во ще измисли, просто ми е интересно докъде ще стигне.
Надявам се да ми върне с нещо като това, ама.. ДАНО :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Оф скучно ми е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чудя се какво ще става утре и как да подходя-то е ясно,че няма да се вслуша в думите ми и да повярва,но съм длъжна да пробвам....мразя когато живота преебава всички и те искат или не се провалят....и не искат да намерят сили да се върнат в правия път...ама много мразя![]()
ех.. малко ме нмяаше тия дни. Посочете ми три интересни тема, в които си струва да напиша смислено мнение моля.
Иначе утре започвам работа. Велчо Атанасов номер 6, който иска да заповяда![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...34062&start=75
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334026
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334109
![]()
Поздравления, Влад!![]()
ще изям едно бурканче мармалад в твоя чест(ако не повърна естествено, защото хич не обичам мармалад).
Ааа кака Рони винаги е насреща със свежи идеи
Ако мармалада е от шипки - count me in
А иначе - ти какво правиш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
оф, тоя мармалад от шипки всички много ми го превъзнасят, а аз го мразя, мразя...![]()
аз бях враждебна допреди няколко часа, сега пък ми е скучно. а да - пак съм болна. е такива, нормални неща.![]()