.
Затворена тема
Страница 54 от 98 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2447
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    -Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало ташаците.

А ианче .. стига се разболява. Има бая по интересни неща за вършене на тоя свят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

аз го знам, че "се облизало под опашката", но да, нека бъдем директни, мина 12 часът, пък аз и 12 години минах преди известно време.

ти не знаеш, Влади, каква романтика е да излизаш с момче и да му кашляш насреща като 50-годишен пушач. Както и няма нищо по-романтично от това, да ти сипва сиропче и да ти го дава като на малко детенце. Аз затова се разболявам, не за друго.

Град
    В мислите на хората
    Ааа знам знам аз за тая романтика. Не подценявай батЯ ти

Ама.. чувал съм че с мил поглед и усмивка... пак става хубава романтика. Знам ли. при мен действа. Ти що не опиташ? Че даже няма странични ефекти, като отпадналост, температура, болно гърло и другата част от комплекта
    Бтв - ще продавам "сигарки и бириШка" както се изрази един приятел

Dr. Gregory House

аз не мога да гледам мило, затова и не ми се получава по класическия начин романтиката.

ми то много хубаво, ама да не вземаш да продаваш на малолетни/непълнолетни? нали знаеш, че не е хубаво да разваляш децата от малки?

Град
    В мислите на хората
    Ааа лична карта и свидетелство за съдимост. Инач - не минаваш при мен

Тогава ледай агресивно предизвикателно с лек сексуален намек. Това ще завърти главата на всеки не/трезвомислещ мъж/момче. А от там нататък - на час по лъжичка, но никога и това което той иска

Dr. Gregory House

в 7 сутринта чорлава, хремава и недоспала, кисела, едвам гледаща, никакви погледи със сексуален намек не правя, пък пак ме гледат с влажен поглед. ебати сексмашината съм значи!

много ми е лигаво, наистина. такъв изблик на простотия от месеци съм нямала и затова така.

ти няма ли да спиш, утре ще си на работа, ще ставаш рано, за разлика от някои(примерно мен)?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Венката ми подсказа по физика ?!! И най-важното - по собствено желание?!! :P Йес бе, доживях и аз.

Милото .. ОБИЧАМ СИ ГО БЕЕЕЕЕЕ !!!!

I'm inlove with a criminal...

Град
    В мислите на хората
    Ще ставам аз - дръжки. Като пич в 9 часа ще ми звънне часовника и в 10 съм на линия.

А ти че си сексмашина - верно си е. Все пак си момиче. То за секс не е необходимо нищо друго освен място(според мъжете).

Па' ние сме простаци и само за това си мсилим. Без значение колко е часа.

(u get the irony, don`t u?)

Иначе зяпайте тука една снимка -

Харесаха ги писанчовците

Dr. Gregory House

Не е нужно само да съм от женски пол, трябва и да бивам в лице, не като на тузаро мадамите в "Красиви български момичета", дето и с хартиен плик на главата, пак те преследват в кошмарите ти.

Снимката е готина, кво? Днес гледах в едната тема в "Секс" снимка на един симпатичен чичко, който се беше излегнал върху задника на една дебелана и четеше вестник. Ама отново ме мързи да търся.

Че и взех да се прозяваам...

Град
    В мислите на хората
    Е че не е да си грозна. Щом още си пазя няколкото снимки дето ми прати

Ти кво направи с готварската си кариера? Я раздуй насам :Р

Чичковци и дебелани.. хич не ще да си представям. На дневен ред са ми каки или не толкова каки(18+ задължително)

Dr. Gregory House

Ще ме добавиш ли в педо колекцията си, моля те, моляяя те!

епа, закъсала съм го(не пак, а отново) откъм пари, пък все пак ми трябват пари за продуктите и малко съм на пауза в момента. аз иначе не изпускам да се похваля, като съм измайсторила нещо, и без това става веднъж на високосна година...

абе яяя, не се прави. и под 18 ги вземаш(че и цигари им продаваш, и алкохол!!!), ама сега ни лук ял, ни лук мирисал. ще те кажа на уошия модератор, ПЪК!

Град
    В мислите на хората
    Моята педо-какво? Даже незнам за какво говориш, тия думички са ми непознати

За ония (под) 18 годишните нямаш доказателства(надявам се, де). Така че - ни лук ял, ни лук мирисал *усмивка до ушите*

Аааа да ти заема малко пари от тези които харча в моемнта, но не са мои и не знам кога и как ще връщам?

Dr. Gregory House

Не, щото после трябва да си споделям тутманика, пък аз имам желание да си го изям сам-самичка.

олее, отивам да спя, 'щото утре ми се очертава излизанка с непознат човек и трябва да приличам поне малко на човек. Не много - мъничко.

Град
    В мислите на хората
    Рони - вземи се среши малко. Другото.. можеш да обясниш с рожден ден на приятелка

А иначе май и аз ще изчезвам.

Ти така или иначе ще споделиш тутманика и каквото още направиш с нас. Или поне с мен де.. :P

Dr. Gregory House

Голям фен
    Град
    Лондон
    Макар и болна ,съм най-щастливият човек на света ,дано това продължава да бъде така . Никога няма да забравя днешният ден .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Рони - вземи се среши малко. Другото.. можеш да обясниш с рожден ден на приятелка

А иначе май и аз ще изчезвам.

Ти така или иначе ще споделиш тутманика и каквото още направиш с нас. Или поне с мен де.. :P
    аз съм чорлава, когато съм по пътя за училище. иначе май излизанката ми няма да е по-рано от 16, 'щото ще се ходи на бири.

Владенце, изгоря ти и парченцето тутманик. Даже снимка няма да ти покажа!

Град
    В мислите на хората
    Ахаааа.. ем.. Успех!

И помни - If there is no kiss in 3 dates - blow him out

Вярва ли си като приказваш такива работи? Щото хич не звучиш убедителна?

Dr. Gregory House

Няма да е среща, аз с такива неща се отказах да се занимавам, защото няма нормален човек, който да може да ме изтърпи 2 часа. Просто да речем, че ще бъда с 2-ма-3-ма души, един от които ще е въпросния и те така. Пък може и изобщо да не дойде, което е по-добре, че тея дни ми е много неадекватно.

Абе, не звуча! Никакъв тутманик за теб! утре, ако случайно ходя на панаира само ще изям един захарен памук в чест на уош, който ще е така добър да ми изтрие мненията.

Град
    В мислите на хората
    Права си няма НОРМАЛЕН който д ате изтърпи. И то не 2 часа, ами 5 минутки. но винаго опцията да е ненормален е в сила. тъй че.. не се притеснявай..опасявай се че може да е така

А аз ще пия бириШка в чест на шефчето Даже ако намери време.. може заедно да пием бириШка. Че имахме ние едно време едни бири с него.

А ти... нямаше ли да спиш бе душичке? Виж кое време е вече.. главата не те слуша и плямпаш дивотии вече. Лягай да спинкаш да си свежарка утре (:

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Права си няма НОРМАЛЕН който д ате изтърпи. И то не 2 часа, ами 5 минутки. но винаго опцията да е ненормален е в сила. тъй че.. не се притеснявай..опасявай се че може да е така
    истината боли! направо... толкова се засегнах, че утре и паста ще ям, че да се успокоя.

аз дивотии си плямпам 24/7, то в това ми е чарът.

бих станала, ако можех. малко ми изтръпна кракът и е така... леко(много) неудобно.

Град
    В мислите на хората
    Айде айде..... самосъжалението не ти отива. Нали си сексмашина?

А аз наистина трябва да лягам вече. Идваш ли с мен?

Dr. Gregory House

sexbomb, sexbomb, you are sex bomb...

а ти какво ще ми предложиш, ако дойда?

Град
    В мислите на хората
    Да си ираем на Черен петър, малко домашна баница иии цялата любов на която съм способен. Само за теб!

А да и Tom Jones, звучащ пт уредбата

Dr. Gregory House

мда, много примамливо, само дето на мен не ми се играе черен петър или каквото и да било, ами ми се спи, затова официално обявявам, че отивам да се бухна(егати якия глагол) в чаршафчетата си. малко не съм си проветрила, но то за 5 минути ще стане. И тъй то.

На теб ти остава да си танцуваш сам по гащи и да си дадеш цялата си любов!

Град
    В мислите на хората
    А да бе ще се занимавам с глупсоти. Заминавам и аз под завивиките без много приказки.

Айде чиба от мен(разбирай лека нощ, съкровище)

Ии ми пожелайте успех утре

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си