- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
тва "чиба" ми е тип:
- Ох, пребита съм като куче от тая работа
- куче, куче ,ама женско, нали?![]()
успех, Владимире. Работа ти намерихме, сега остава и булка и сме те изтървали съвсем.![]()
Ми как да съм ей ся тръгвам за даскало, но това не е проблема.Проблема е, това което моя ми каза вчера. ..
Ели, Ели.... не спря да се вкарваш във филми ти. Как не ти писна?
Иначе аз след малко изчезвам на работа. Първо обучението, и после почвам на пълни смени.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
САМАААААААААААААААА !Нашите заминаха, баба ми идва чак утре .. САМАААААААААААААААААААА !
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ооо перфе... трябва да ставам след няколко часа, а дори не съм легнал, утре(по-късно днес) ще гледам като зомби...
Кафенце и зеленичкоо ... ммм медеееец.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Горе долу...![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Майкоооо .. какво си причинихме :Х:Х:Х Оф .. и да ходя на даскало ?! Дааааа бееееееее ....![]()
Hilary_![]()
направо прекрастно, утре ще гледам като зомби на срещата с the Dean...
след малко тръгвам за дск.....тъп ден,но от вчера емоциите ме държат![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Баси... от колко време не съм бил на рожден ден.
Бивам, горе-долу.![]()
Днес уж е хубав ден...
Сестра ми трябваше да е тук сега, то... нея я няма, та е малко кофти така, налага се да чакам до сряда. М'да.
И сега отивам да спя, че не мога да гледам, а в 16:00 ме чака разходка с моето слънчице.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Очертава се адски тъпа вечер май май.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Миии накупувахме подаръци за 4-те госпожиСега ще правим и другите неща и сме готови за серенадите :P
След малко отивам по магазините за летни боти и още няколко неща,а довечера ще излизам с шматките за да се уговорим за утре
ХаХ баси натоварените няколко дена ... Вчера по магазините,днес по магазините,утре с две компании сме на пиянски излет (както каза единия),в неделя на две серенади,в понеделник на още две ... Яко к'во?!![]()
П.П.Бате,честито за работатаИ гледай тия дни да се появиш в скайп,че ми домъчня за теб
БИЧАМ ТЕ!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Втори ден продължава да ми върви се по-зле и по-зле,и все лоши новини чувам...
дано довечера като излезем да стане смях![]()
Тъжно ми е...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Падна ми в очите страшно много .. жалко. :')
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ее, де! ебаси, след малко трябва да излизам, а още не съм се нагласила. оО и да, отново си намерих 258 кусура. струва ми се, че ше стане пак като оня ден - до вратата съм, тъкмо си обувам обувките и накрая решавам, че съм твърде грозна днес, че да ме гледа някой.![]()
Хм..странно.Легнах да гледам филм, с нагласата да ме приспи - така и стана, но не заспах.Адски изморена съм, но не заспах.
Егати тъпото.Слънцето ми напича легълцето и точно в мен, птичките си пеят, перфе ми е, а не мога да заспя. хахаха ужасс .... май ще си догледам филма.Това ще се прави тези дни, пф ..
![]()
Big or small, lies are lies!
Мислех си,че не може да има толкова прости хора-грешала съм....и по-прости иманаправо да те е срам да ходиш с него по улицата пхах
добре,че жена ми беше там та издържах час
![]()
иначе се чудя как може да са такива всички-хора,които съм смятала за нещо повече се оказват тея дето най-лесно ми падат в очите..въпреки,че сама съм си виновна с изграждането на пиедестали и слагане на хора горемисля,че почвам да се отказвам за достттааа дълъг период от време -поне ще си живея спокойно
![]()
Браузъра ми има диария... Кеф!!![]()
И майка ми, ако благоволи да се преибере най-накрая и да ми донесе нещо свястно за ядене, ще бъде чудо !!
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
А шамарки да ти се хапват, нещо? Я да си вземаш сладката муцунка и да я разкараш да ти се нагледат хората. Сума грозотии има се разкарват все едно света е техен, пък такова сладко създанийце ще ми седи вкъщи, че имало кусури. Аааа, не само, че ще се караме, ами и насилие ще употребя!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Аз продължавам да недоумявам докъде точно се простират границите на мъжкото его. Няма пък да се извинявам! К'ви неща са ми казвани на мен и просто се чака да си ми мине и после всичко по старому... Ми като толкова му е акъла да си чака. Аз още съм в мууд, скоро няма и да мине. Най- много да наближат матурите и да не мога да излизам, к'во толкова. Аз поне знам какво искам. И ме е яд, че в желанието си да поправя нещата накрая най - много аз да изляза лошата, че го преследвам и не му давам въздух. Да си диша там... аз няма да го потърся повече. Сам ще си опре до мен.
Ми 'крещя' на приятелят ми, как да съм =)Нормално . .
........
чакам тоя ден от две седмици..и пак няма да го видя..просто страхотно се чувствам![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..