.
Затворена тема
Страница 56 от 98 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2447
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Супер. Днес работих залудо.

Ей сега ми звънят и ми казват че.. няма да ме наемат.

Щото кво се оказа. Вчера ми разправят че работата е сигурна и почвам от утре(т.е. днес). днес идват още двама малдежи освен мен и излиза че сме на обучение/изпитателен период. викам си айде.. това ще го преглътна.

Кво се оказва - идва шефчето и казва - вие новите само ще чистите и ще има яко гърч, докато задобреете. Отпуски няма - ще се разбирате с колегите кой кога иска да почива и псоел ще си отработва дните. Транспорта не се поема от фирмата(макар че свършват в 12 часа вечерта).

А всички си мълчат, асмао аз си отварям устата и питам - какво кой, кого как, защо.. И преди малко звънкат и казват че.. не ме искат. Викам си - хубаво.

Така или иначе си мсилех да им откажа утре.

Чудничко. Може и да седя без работа, обаче да се възползват от мен - няма да стане. Гладен ще ходя - ама големия няма да го ям.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Взел съм си изпита, другия съм на път да го взема. Петък е, ще се видя с една приятелка. Кво повече да искам?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ще повърна след малко ... ужас :Х
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Sun down, Friday night ...I LIKE!
    нЕмам търпение просто, очартава се прекрасна вечер..
    още малко.. :')

Това момче как приличаше на ангелчето, ама моето
    е къде, къде по-хубаво.. най-хубавото!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    самотен и нежелан...

както през последните 2-3 години...с изглючение на едни прекрасни четири месеца но в общи линии тях не ги броя...

за мое съжаление независимо от това че ми казват че съм много готин и страхотен човек...момичетата не ме отчитат...

да си различен е тежко...хубаво от егоистична гледна точка но от тази на романтика желаещ да обича и да бъде обичан е тежко...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    самотен и нежелан...

както през последните 2-3 години...с изглючение на едни прекрасни четири месеца но в общи линии тях не ги броя...

за мое съжаление независимо от това че ми казват че съм много готин и страхотен човек...момичетата не ме отчитат...

да си различен е тежко...хубаво от егоистична гледна точка но от тази на романтика желаещ да обича и да бъде обичан е тежко...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

babity, поласкана съм, благодаря.

Иначе аз наистина се разходих. Пуснах се на центрофугата, 'щото мъжете пиеха бири и ги достраша, та аз да ги отстрамя. Супер готино беше, въобще не ме беше страх, не ми се гадеше(не мога да кажа същото обаче за виенското колело ), дори и гаЖе ми намериха. То какво гаЖе, направо си ме сгодиха.
    Ии така. Наслушах се на чалгии, насладих се на миризмата на печаща се мърша, типичен панаир.
    Досега ядох сушен ананас и папая и съм много, 'ма много щастлива.

Е така е то. Отиваш да изпиеш една бира и накрая ставаш героя на бригадата, че и гаЖе си намираш, че и яки сушени плодове ядеш. требе си намеря обаче компания тея дни пак да отида, че захаросаните ябълки и поничките мен чакат. Имам планове и на още какви неща да се возя, така че да, само компания трябва да си намеря.

Влади, понЕкога трябва да си мишка. На повечето места е така, говорим за по-проста работа(работа във фурна, продавач...) - почивка си, когато се уговориш с колегата или когато си вземеш болничен. Пък привилегиите се печелят с времето, нЕма как от никой да станеш някой, само защото си благоволил да им работиш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    леле,не учаквах такъв комплимент от дразнител номер 1 в класа ми,толкова ме учуди и естт се поласках,точно той да го каже-начи е 100% така сега ще хапна и такам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Неверояно как хората се обръщат на 360 градуса като се скарат с някой.. следователно цялата 'групичка' изхвърля скараният и той си остава самичък.. и кво прави ? Естествено,мазни се на така наречените 'по-ниши' от него на тва кво му се вика ??
    Не,изумена съм какво лицемерие цари и какви интриги,иначе много се обичаме ;д
    Иначе ми е забавно днес

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оправихме се с милото, обаче пак се карам с майка ми нетърпимо е.Не знам какво става.Чудя се кой е променения.Не мога да открия шибаната грешка в себе си

Ели, имам чувството, че си от онзи тип хора, които не понасят хармонията. Аха-аха всичко да им е наред и те решават, че не може така да продължава.

Да видиммммммммм ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Петък вечер,дори може да ми е супер скапано,но знам като излезна с другите кочове ще се хилим много...очаква се добра вечер.
    Лошите новини са че няма да мога да присъствам на Balkan Poker Tour,няма да си оправя мотора скоро иии че събота и неделя ще има здраво бачкане....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    добре съм,чакам с нетърпение другата седмица,първо щот тогава ще ходя на купон и второ,щот тогава ще съм събрала парите за книгата и ще си я взема и трето,той най-сетне ще е щастлив,от колко време ми мрънка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Нещо се сдухах ... Самотно ми е ... Искам си мъжа до мен ... А и тука в едно заведение са се събрали дванадесетокласници и яко подвикват "1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12" ... Как ми липсва и моето завършване, искам една година назад, но пък така ще изгубя най-страхотния човек, абе май не бивам днес
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    изморена,ще гледам ББФ и ще спя,че утре ще е дълъг ден..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

мълчахме си! и е пракрасно, когато си мълчим! <3
    и все пак... аххх

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Преди 5мин. чух една... специална песен. Три минути след това той ми прати есемес, а току що... се разплаках.
    М'да, кофти тръпка...
    Мрънкало.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

отвратително ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ели, имам чувството, че си от онзи тип хора, които не понасят хармонията. Аха-аха всичко да им е наред и те решават, че не може така да продължава.
    Уеййй :Д как позна )) Наистина. Беше ми всичко перфектно, чудих се на щастието си и почнах сама да си търся кавги :Д след това някой път съжалявам ама ... такъв ми е характера ;Д

Иначе сега и с майка ми се оправихме :Д хахаха :Д

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Охх ми как да съм малко съм тъжна ,защото ми липсва... Хяха днес беше супер готин ден с моите шматинки ,ако и той си беше тук щеше да е супер...Ау като се сетя ,че трябва да пиша теми за класнотооо бляяя :X
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ще отида за малко до мишката да я видя кво прай .. и ще се прибирам. И без това нямам какво да правя.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    <3
    тъжно с леек прилив на яд/гняв/ревност
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Earth...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Форумната ми жена(а.к.а. Вероника) пробелма не е в отпуските а в отношението което имат към новодошлите. Пренебрежително и презрително.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си