- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
от една страна - с негативното усещане, което е във всеки ден и е на заден план, но винаги се събужда по някое време и няма бягане от него, хах.защото каквото и да се прави, нещата остават...сходни и непроменливи г/д.
иначе ми е спокойно - топля си яденето, поизлезнах малко след работа, сега се и изкъпах и после може да почета/погледам нещо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ако шефовете не се държат пренебрежително и презрително, то ще са колегите.Първоначално написано от valdesbg
![]()
иначе кво прави днес?
Ми точно че шефовете дават тоя пример. Колегите няма от къде да вземат друг пример.
Иначе днес излизах малко на биричка с един френд. Простеехме, кво друго очакваш
Нашия си харесал някаква девойка. И такива работи - ясно ти е в каква роля трябваше да вляза. Че филмите са големи
Ама ще се справи момчето де.
А ти?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Аз изобретих скайп. Пробвайте го.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лиленце - скайп = зло = дяволско изобретение
Иначе ти какво правиш?
Dr. Gregory House
Добрата фея Влади.![]()
![]()
Гледай само накрая девойката да не хареса теб, че тогава се получава сконфузно.
на мен пак ми затъпя нещо. смисъл, има си причина де, не особено основателна, 'щото става въпрос за разни неща, дето изобщо не трябва да ми пука. Звучи завоелирано, 'щото се опитвам да го резюмирам и да не се изтървам много, защото да речем, че доста хора знаят как се пиша във форума и навярно ще се натъкнат на едно мое мнение, ама ще е точно неподходящото и затова е по-добре да ти пиша лично. Тъкмо няма да разгневяваме уош.![]()
ма ти верно ли имаш форумна жена?Първоначално написано от valdesbg
Вероника?
ОМФГ!!!
![]()
Рони - ми айде пиши ми ЛС де. Че нещо гневим форумните духове
Накадах - I invented irony. Do u know what`s that?![]()
Dr. Gregory House
No, Please tell meПървоначално написано от valdesbg
бяснааааааааааа,ама пуших и сега вече съм ок.Най-сетне се разбрахме за утре.Очертава се як ден.вече спокойно може да си лягам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Форумните духове са зли.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
под "гневим форумните духове" разбирам да ядосваме модераторите. а те нищо не казват, даже вчерашния ми спам не е трит.![]()
Това е защото амк вече не влиза толкова честоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ПТ: се тая
той амк пък и да влиза, не влиза в любов. ама да се появи punisherrr ...![]()
Ба.. кво се палите. Тя и пънишър вече не влиза тука. Явно са се оженили с нейния
Само уошия и кремчето отврме навреме
Няма мен да направят един модератор.. да видиш как "Любов" ще е чист и подреден. Че и ще ти козируват като се появиш.
Dr. Gregory House
Мноо банове ще раздаваш, и аз ще съм сред тях, не благодаряПървоначално написано от valdesbg
![]()
Искам да съм модератор.
Hilary_![]()
аз па не ща, доволна съм от сегашното ръководство.твърде лигава съм и ако стана модератор, във форума ше цари анархия.
![]()
И аз така. И ще трия всяка тема, в която се споменава думичката "скайп".![]()
Hilary_![]()
Никога не съм искал да имам права...
Ееее айде да ме издигнете като независим кандидат, обещавам справедливост и безкорупционни действия от моя страна.
Накадах зависи моето момче, зависи![]()
Dr. Gregory House
аа, че то ако любимия ми модератор не беше корумпиран и несправедлив, досега вместо с 4000 да съм само със 200 поста и да съм изяла поне 2 пъти банана.Първоначално написано от valdesbg
![]()
за бановете ще си траяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
тоя ник става мега фен за 4 или 5-ти път...
на стария ми ник липсват 1 13к поста![]()
В тоя форум винаги съм уважавал модовете, с исключение на няколко които не се задържаха за дълго...
Зависи кой какво разбира под "уважение".И мен примерно ме радват някои модератори, защото имат доста стабилно мислене, интересни са ми, забавни са и така нататък, но това не ми пречи да си спамя нон-стоп. така погледнато даже им правя добро - създавам им повече работа - да имат.
![]()