- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Много съм уморена. Ама пусто пълнолуние, ококорили са ми се очите.
Баси трети път трия квото бях написал. Музата ми изчезна...
Иначе - определено ще се харесам на мнозинството от потребителите. Че лиготиите дето се толерират тук са повече от много. И повече от излишни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
като не пишеш лични - така ще е.Че лиготиите дето се толерират тук са повече от много. И повече от излишни.
приятно ми е да си спамя. сериозна съм от време на време, когато темата е интересна. но някои теми са пълна пародия, затова предпочитам да си поспамя на воля, отколкото да си съкратя живота, като се опитвам да им отговарям сериозно. доволен ли сте от изчерпателния отговор, господине?
babity, на мен като не ми се спи, пък трябва да лягам, заради ранно ставане примерно, лягам си и почвам да размишлявам. след 5-10 минути вече съм изчерпала разсъжденията по всички належащи и не чак толкова въпроси, отегчила съм се самата себе си и съм задрямала блажено.![]()
След малко ще ми се изчерпят възможностите с неща, които да правя .. и ще си легна.Изобщо нямам намерение да го чакам да ми се обади..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На мен пълнолунието ми смущава съня и трудно ще заспя, но ако си легна и се замисля за разните му работи ще се депресирам и изобщо няма да мога да заспя.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Форумна съпруге - приказвам за всякакви теми от рода на
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334240
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334311
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331235
Ти не се засягайЯсно ми е какво правиш и аз правя същото(както и още няколко уважаващи себе си форумци)
А иначе - кел файда да напиша лични при положение че в конкретния момент няма никой модератор на линия, примерно. Ще го видят след 2-3-5 часа, когато така или иначе темата ще е на n-та страница![]()
Dr. Gregory House
интересното е че във всичките тези теми съм писалПървоначално написано от valdesbg
![]()
А ти нали знаеш защо всички такива теми се пазят?Първоначално написано от valdesbg
абе, мълчи бе! ти нищо не разбираш! 20 пъти по-романтично е на лични! не отказвам и писма да ми пращаш, ама ми се струва, че само с желанието ше си остана.![]()
иначе и аз във всички най-малоумни теми съм писала, а в наистина смислените - рядко. не обичам да си вкарвам мозъчните клетки в действие, по-забавно е като измират една по една.
те "сериозните" теми са точно спам темите...Първоначално написано от mArMaLaDkA
там не влизам....
Рони - айде - прескачаме на личниА за писмата - дай адрес и немаш ядове никакви
Обожавам класиката.
babity - ми.. колкото и да го мсиля до логична причина не стиагам. Я ме осветли.
Dr. Gregory House
Клиентелата намалява. Новорегистрираните, които бързат да си пляснат темата та да им олекне някакси не усещали нещата по същия начин както съфорумника им от три теми по - надолу, въпреки че страдат от едно и също. После като им изчезне темата пък бързо и намират раздела за критики и там преревават на умряло. Още едно време, като бях млад потребител, се мрънкаше за тези работи, но просто нИ ста'а и те това е. Зат'ва чат-пат се и съживяват теми я от 2004-та, я от 2005-та.
ама не, в смислените теми пак има спам наистина, ама е по-интелигентен такъв ли, как да го кажа, докато тва в момента си е чиста лиготия.Първоначално написано от Nakadah
Е че да изтрият всичко след.. 20-та страница да кажем... щом такава е работата и мойто гардже е по-рошаво от твойто гардже(макар че изобщо не е така)
И всеки ще си направи шаблони с готови отговори за най-често задаваните въпроси.
Иначе аз гледам хаустю един много интересен епизод от 5-ти сезон. 19 епизодии ми е готино.
Dr. Gregory House
аз гледах рекламата за хаус, където се целуваше с къди. знаех си, че я гавреше толкова сезони, щото я харесва. "щом ти дърпам плитките, значи съм влюбен в теб".![]()
боли ме кръста и крака, и ми се спии... но си чакам кротичко личното, че ми е интересно какво ще каже Владимир. Сигурно в момента се е хванал за главата с моите глупости.![]()
Оффффффф какъв идиот еееееее ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
А там са лудите сценарии и игри на характери.
Поздравления за Дейвид Шор. А иначе ей сега ще ти изпратя мойто ЛС.
Че чак ми е съвестно че заради мен се мъчиш![]()
Dr. Gregory House
Лягам си.
Той така и не се обади...
Поне се сети да драсне два реда и да прати един есемес, чрез който се надяваше да избяга от положението.
Ама ще го хвана на тясно.![]()
И утре ще го събудя в 6:00, ей така.![]()
Иии... чакам сряда... ама няма да дойде скоро тоя ден.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Това временце на вънка може да ми оправи настроението за секунди .. не мога да му се нарадвам!!! ..![]()
![]()
излъгана, наранена, изоставена, унижена, пренебрегната за кой ли път, използвана, предадена, неразбрана, САМА.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Баси смахнатия ден ...![]()
Един бивш лично ме покани да отида с моя и другите при тях и да купонясваме заедно ...
Друг бивш ме кани на Р.Д.-то си ...
А моя само нервничи,защото знае,колко дълго време бях с тоя първия и колко се мразехме след това,а сега все ни кани някъде ...
Абе днес ще е интересно - 100%![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Майко .. как ме стресна тоя снощи. Не искам никога, никога, никога повече да го виждам такъв ... ;//// Пълен тъпак е .. защо продължава да го прави ... съсипва се отвсякъде. Че и мене ..покрай него.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ужасно хремава съм.. днес ще е безинтересен ден,усещам.
Искам да имам само една шибана сутрин, в която да се събудя и да се налага до края на деня да си живея само и единствено с моите проблеми. Знам, че съм егоист, но само като си помисля колко би било разтоварващо и ми се приисква. Днес се очертава дълъг и тежък ден, а вечерта ще бъде също толкова дълга и празна. Ибаси!