.
Затворена тема
Страница 58 от 98 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2447
    Мега фен Аватара на babity
    Много съм уморена. Ама пусто пълнолуние, ококорили са ми се очите.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Баси трети път трия квото бях написал. Музата ми изчезна...

Иначе - определено ще се харесам на мнозинството от потребителите. Че лиготиите дето се толерират тук са повече от много. И повече от излишни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Че лиготиите дето се толерират тук са повече от много. И повече от излишни.
    като не пишеш лични - така ще е.
    приятно ми е да си спамя. сериозна съм от време на време, когато темата е интересна. но някои теми са пълна пародия, затова предпочитам да си поспамя на воля, отколкото да си съкратя живота, като се опитвам да им отговарям сериозно. доволен ли сте от изчерпателния отговор, господине?

babity, на мен като не ми се спи, пък трябва да лягам, заради ранно ставане примерно, лягам си и почвам да размишлявам. след 5-10 минути вече съм изчерпала разсъжденията по всички належащи и не чак толкова въпроси, отегчила съм се самата себе си и съм задрямала блажено.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    След малко ще ми се изчерпят възможностите с неща, които да правя .. и ще си легна. Изобщо нямам намерение да го чакам да ми се обади..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    babity, на мен като не ми се спи, пък трябва да лягам, заради ранно ставане примерно, лягам си и почвам да размишлявам. след 5-10 минути вече съм изчерпала разсъжденията по всички належащи и не чак толкова въпроси, отегчила съм се самата себе си и съм задрямала блажено.
    На мен пълнолунието ми смущава съня и трудно ще заспя, но ако си легна и се замисля за разните му работи ще се депресирам и изобщо няма да мога да заспя.

Град
    В мислите на хората
    Форумна съпруге - приказвам за всякакви теми от рода на
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334240
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334311
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331235

Ти не се засягай Ясно ми е какво правиш и аз правя същото(както и още няколко уважаващи себе си форумци)

А иначе - кел файда да напиша лични при положение че в конкретния момент няма никой модератор на линия, примерно. Ще го видят след 2-3-5 часа, когато така или иначе темата ще е на n-та страница

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Ти не се засягай Ясно ми е какво правиш и аз правя същото(както и още няколко уважаващи себе си форумци)

А иначе - кел файда да напиша лични при положение че в конкретния момент няма никой модератор на линия, примерно. Ще го видят след 2-3-5 часа, когато така или иначе темата ще е на n-та страница
    интересното е че във всичките тези теми съм писал

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

А ти нали знаеш защо всички такива теми се пазят?

абе, мълчи бе! ти нищо не разбираш! 20 пъти по-романтично е на лични! не отказвам и писма да ми пращаш, ама ми се струва, че само с желанието ше си остана.

иначе и аз във всички най-малоумни теми съм писала, а в наистина смислените - рядко. не обичам да си вкарвам мозъчните клетки в действие, по-забавно е като измират една по една.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    абе, мълчи бе! ти нищо не разбираш! 20 пъти по-романтично е на лични! не отказвам и писма да ми пращаш, ама ми се струва, че само с желанието ше си остана.

иначе и аз във всички най-малоумни теми съм писала, а в наистина смислените - рядко. не обичам да си вкарвам мозъчните клетки в действие, по-забавно е като измират една по една.
    те "сериозните" теми са точно спам темите...
    там не влизам....

Град
    В мислите на хората
    Рони - айде - прескачаме на лични А за писмата - дай адрес и немаш ядове никакви Обожавам класиката.

babity - ми.. колкото и да го мсиля до логична причина не стиагам. Я ме осветли.

Dr. Gregory House

Клиентелата намалява. Новорегистрираните, които бързат да си пляснат темата та да им олекне някакси не усещали нещата по същия начин както съфорумника им от три теми по - надолу, въпреки че страдат от едно и също. После като им изчезне темата пък бързо и намират раздела за критики и там преревават на умряло. Още едно време, като бях млад потребител, се мрънкаше за тези работи, но просто нИ ста'а и те това е. Зат'ва чат-пат се и съживяват теми я от 2004-та, я от 2005-та.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

те "сериозните" теми са точно спам темите...
    там не влизам....
    ама не, в смислените теми пак има спам наистина, ама е по-интелигентен такъв ли, как да го кажа, докато тва в момента си е чиста лиготия.

Град
    В мислите на хората
    Е че да изтрият всичко след.. 20-та страница да кажем... щом такава е работата и мойто гардже е по-рошаво от твойто гардже(макар че изобщо не е така)

И всеки ще си направи шаблони с готови отговори за най-често задаваните въпроси.

Иначе аз гледам хаустю един много интересен епизод от 5-ти сезон. 19 епизод ии ми е готино.

Dr. Gregory House

аз гледах рекламата за хаус, където се целуваше с къди. знаех си, че я гавреше толкова сезони, щото я харесва. "щом ти дърпам плитките, значи съм влюбен в теб".

боли ме кръста и крака, и ми се спии... но си чакам кротичко личното, че ми е интересно какво ще каже Владимир. Сигурно в момента се е хванал за главата с моите глупости.

Оффффффф какъв идиот еееееее ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    В мислите на хората
    А там са лудите сценарии и игри на характери.

Поздравления за Дейвид Шор. А иначе ей сега ще ти изпратя мойто ЛС.

Че чак ми е съвестно че заради мен се мъчиш

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Лягам си.

Той така и не се обади...
    Поне се сети да драсне два реда и да прати един есемес, чрез който се надяваше да избяга от положението.
    Ама ще го хвана на тясно.
    И утре ще го събудя в 6:00, ей така.

Иии... чакам сряда... ама няма да дойде скоро тоя ден.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер !! Сама съм вкъщи и след малко излизам !

Това временце на вънка може да ми оправи настроението за секунди .. не мога да му се нарадвам!!! ..

излъгана, наранена, изоставена, унижена, пренебрегната за кой ли път, използвана, предадена, неразбрана, САМА.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Баси смахнатия ден ...
    Един бивш лично ме покани да отида с моя и другите при тях и да купонясваме заедно ...
    Друг бивш ме кани на Р.Д.-то си ...
    А моя само нервничи,защото знае,колко дълго време бях с тоя първия и колко се мразехме след това,а сега все ни кани някъде ...

Абе днес ще е интересно - 100%
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Майко .. как ме стресна тоя снощи. Не искам никога, никога, никога повече да го виждам такъв ... ;//// Пълен тъпак е .. защо продължава да го прави ... съсипва се отвсякъде. Че и мене ..покрай него.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ужасно хремава съм.. днес ще е безинтересен ден,усещам.

Искам да имам само една шибана сутрин, в която да се събудя и да се налага до края на деня да си живея само и единствено с моите проблеми. Знам, че съм егоист, но само като си помисля колко би било разтоварващо и ми се приисква. Днес се очертава дълъг и тежък ден, а вечерта ще бъде също толкова дълга и празна. Ибаси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си