- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Амиии не се наспах така както планирах, обаче като станах се окъпах + всички останали процедури сега си пия капучиното и след това вече ще чакам милото да дойдеЧестно казано мен много не ми се иска дълго да сме заедно, защото .. ддз и аз що.
Добро утро на всички предчувствам днес ще е хубав ден![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
като за не спал от поне 50 часа учудващо добре...
Времето е страхотно,чакам само за стане 1,да се оправям,да си облека яката розова тениска с Пинко,да отида да си диря дреехи и после да се въдя с мъжоо![]()
![]()
Ляляляя,хубав ден,хубав ден.А утре пак ще е хубав ден,и цялата друга седмица,щот ние ше учим само 2 дни,и то незнам дали би се нарекло учене,после ще си вея задника по кафетата,ще се радвам на слънцето,ще се тъпча със сладолет и ще се радвам на миличкото ми
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
добре съм![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Суперр..Днеска сбор,текила парти с мойте и диско...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като изключим факта ,че съм още болна ,си мисля ,че прекалено се вманиачавам.Трябва да спра да мисля толкова . Разбрах ,че всичко в живота се върти и се връща и това е достатъчно . Много трудно се забравя човек, на който някога си държал толкова ,но въпреки това смятам ,че постъпих правилно.
Кофти.
Оспах се сутрин, а не трябваше. Издъних се.![]()
Иначе времето е перфектно.![]()
![]()
![]()
В 16:00 излизам със Светла на разходка и...![]()
Само дано бившия ми и неговия приятел не се появят пак по някое време, че... нещо не ми нрави.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Станах,изпих си кафето и сега чакам да ми пишат да мога да се уговоря за излизане.Тоя никакъв го няма ама .. кво мога да направя.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хубаво ми е. Ама не ми е безгрижно и ме е яд.
Скапана, но иначе в добро настроение. Обичам пролетта <3 И все още въодушевена от вчера ^_^
изчистих цялата къща,чувствам се добре,защото помогнах на майка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми .. добре съм сякаш... малко кашлям, ама ще се оправя. Надявам се.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
откъде си?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
kuklichka_bg, днес ли беше сбора на Мартен или се бъркам?![]()
Он: най-сетне се прибрах. БЛАЖЕНСТВО! Мразя ги тея семейни сбирки, задържа ли се повече от половин час и ми се вдига кръвното. 20 минути съм се прибрала пеша в тая умрялата жега.
И на всичкото отгоре тая простата още не се е обадила. "Еми не знам дали ще мога, аз преди час излязох" - ми радвам се, ама си ебати несериозната пикла. До оня ден ме врънка да сме излезли в събота, да ходим на кафе, после да пием по една бира на панаира и накрая била излязла.Не че и аз не си организирах някви забави, ама...
Както и да е. С малоумни хора НЯМА да се занимавам. Искрено ще ме учуди, ако звънне до 7, ако не - да е жива и здрава.
Сега възнамерявам да си изям плодовото млекце, да си изчистя грима и да гледам някой интересен филм.
Просто ще е уникалната вечер няма що ..![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
"И кой те е карал ?! " Майкоооооооооооооооо .. да го таковам в неблагодарното лайно, честно ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Разхождах хъскито на Мариан.![]()
'Бати якото куче...
![]()
Хубаво беше, м'да.
Светла си забрави телефона у мен, но... в понеделник ще си го получи.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пф... пак ми е никакво.
Супер просто. Как да е. Ще си намеря какво да правя.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лелее супер изтощена съъммм.В продължение на 3 часа обикаляме града с 15мин. почивка.Останах без крака.Взех си душ и си легнах да гледам няк'ви филми.Имайки предвид, че цяла седмица не мога да си почина като хората, така ми се спи, че нищо чудно до 1ч. да съм заспала.
![]()
Брей брейй.. толкова неща си харесаах и очилаа и сметката трябва да си платя и и и и още куп работи, а нещо нямам финанси.
![]()
Хм.. кофти работа.
Big or small, lies are lies!