- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Премазана .. ии него пак го няма.;/
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Дойде да ме види за 5 минутки, но дойдеМиличкото то
![]()
И сега си лягам![]()
Въпреки,че ми се провали вечерта...нещаата не бяха толкова зле
Говорих си цяла вечер с една фр и супер мн се смяхме....и си направихме малко бъдещи планове..сега смятам да пуша и да лягамдано заспя....
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ох след като изпих 1 литър кола изядох всичко сладко,което имаше в къщи демек 2та шоколада,десетте останали бисквитки милка,едно голямо баунти,един голям чио чипс с паприка,двете останали пърчета от сладкиша на майка,две филии с майонеза и половин луканка,пилешки бургер и чийз + катма с шоколад .. май е време да пуша една цигара и да си легна,защото очите ми едвам се държат отворени.Въпреки,че не съм много убедена,че ми се пуши и не съм много убедена,че искам да си легна,въпреки че знам,че той няма да се прибере по-рано от 2 ако не ходи на дискотека и по-рано от 5 и 30 ако ходи .. пфф.
Апък като си помисля,че утре е последния ден от ваканцията и какво ме чака от тука нататък ми се приревава.;///
Хубаво е да си изкажеш лайняните мисли някъде ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^ ти си машина!![]()
пък баща ми на мен ми прави забележка, че много сладко съм ядяла. гадняр!![]()
Сега, съвсем, съвсем, съвсем, малко по спокойна, но все още много, много, много, притеснена.
Ауу![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Това любовта е нещо неописуемо. До преди 30 минути исках да се давя в алкохол от мъка, сега съм много по-спокоен и се радвам, че се обичаме. Ние сме нещо повече от гаджета!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ти ако разбреш аз по колко пържоли ям,може да ти стане лошо....е вярно не е сладко ама...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Хлътнал по човек,по който не трябва![]()
ти си момче, там е друго. плюс това, едно са пържолите, чисто месо, съвсем друго разни вафли с измислен кувертюр, чипсове, бъкани със сол и прочие. ама спирам вече, че пак ще ми изтрият постовете(в най-добрия случай), както снощи.
някой път трябва да ми покажеш как става,на самеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
нормално![]()
за какво иде реч?Първоначално написано от Rounder
![]()
п.с. аз удрям спирачки, че вече наистина ще ми пльоснат един бан.ако има нещо - лични.
![]()
Доспа ми се отивам след малко да къртя.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мармаладке - нали не пишеше лични? Кво лъжеш момчетата тука :Р
А иначе аз се чудя как може да има толкоз заблудени 'ора?
Ама.. не е мойта глава, не ми пука особено много - да си трошат тиквата както пожелаят. Аз ще си взема пуканки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз лични не пиша първа, иначе отговарям, ако ми кефне.тъй е то. 3700 мнения чукнах и ми порасна работата.
![]()
Ям си пилешки хапки и си пиша с моето лайно. Похарчих ацки много пари и си мисля , че ще ме скалпират , но това няма значение .. гадното е ,че идва понеделник , а заедно с него хилядите ми проблеми .. апфф егатии и училището смотано![]()
рамо до рамо със себе си...
И все още не мога да си обясня защо ОЩЕ съм будна ?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
спи ми се, ама не ми се ляга...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако си легна, няма да мога да игнорирам болката и ще трябва цяла нощ да гледак доктор Хаус.
2 и половина, а аз си правя омлет.Не е нормално, наистина не е. През свободното си време или ще спя, или ще ям. Чудно е как още не съм станала квадратна.
![]()
AmazingПървоначално написано от mArMaLaDkA
По темата:Май ще лягам,че ми се доспа нещо.
аз по принцип винаги огладнявам в малките часове. даже ''огладнявам'' е слаба думичка..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
предавам се. ще лягам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)