- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Първоначално написано от Priceless
Бива горе-долу не съм се скарала с майка ми от както си говорихме.
Искам сряда да дойде, искам сряда... по дяволите.![]()
Това ще са най-дългите и мъчителни три дни и половина, прекарани в дишане, до сега.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Саби - какво ще става в сряда? Я кажи![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
красавицата се обади, само дето на мен ми се секна вече меракът за излизане, пък и ми се спи, затова след малко се отправям към леглото. И без това трябва да ставам рано утре.
^ Откъде си ти бе ? о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ба искам и аз бирен фест![]()
Dr. Gregory House
16 годишен пък на бирен фест ще ходи.
Незаконна работа.
Бее... във Виница има бирен фест днеска.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Нали на 2-ри май ни е празника.
Спомням си като дребосък само захарни памуци млатехме и му викахме "Панаира"
То и сега му викат панаира ...![]()
Hilary_![]()
С приятелите от детството се срещаме 2-ри май на тоя панаир.
Ама сега като съм в София, пак няма да мога да ги видя.
садец
Виница пее и танцува е работата..![]()
Hilary_![]()
Горе долу добре съм.. малко тъпо ми стана Елито като ми ги каза тези работи, но утре ще го питам дали наистина е така![]()
Хъхх утре имаме сбор .. пак ще се тъпча с захарен памук и локум .. ахх обичамма пък за вечерта още не сме решили какво ще правим, ако ТОЙ дойде ще е още по-добре ..
Влади, в сряда сестра ми се прибира.Първоначално написано от valdesbg
А това означава, че ще прекарам един невероятен ден с нея (малко е сложно тук) + това има голяма вероятност с нас да дойде и Краси, та... сещаш се...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хехе
Дано си прекарате добре. Ти виж да ми отговориш на ЛС-то днес ако може :Р
Dr. Gregory House
Бива. . чакам майка ми да се наговори, за да гледаме филм.
Иначе съм перфектно след смс-ите на милотооо![]()
![]()
Обмисляме да поставим мама и тати пред свършен фактСамо да си спомня кога бяха матурите
![]()
![]()
^14ти и 17ти![]()
Hilary_![]()
ммм супер след две седмици може да имам пътуване...дано не е късно вече само![]()
Днеска почти нищо не съм свършила, а пък съм яко уморена. Писна ме да ме въвличат в чужди филми. Т'ва никога не съм очаквала собствената ми майка да го направи. Сега ще си слушам депресарската музика и след вечерната разходка си лягаме с Миша.
толкова му отива тая прическаа.. <3
толкова е хубавичък с ризка.. <3
прекрасен ее.. <3
Инлове.
И тая ми била приятелка.Пфффф.![]()
![]()
Баси много не обичам така бе майка му стара.Бива ли да е толкова долна и лицемерна и повърхностна и и и .. изглупяваща с всяка секунда.Т'ва не е човек.Ужас.Започвам да съжалявам, че някога съм я мислела за моя добра фр, а тя да ме цака така яко.Хахха.. Такива като нея или ще са с мен или въобще да не ми се маркат - нито с думи, нито с действия, нито с нищо..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!