- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Искам колаБърза кола, която да карам
Ама ще си остана с искането
![]()
Доста еднообразен ден - скучно ми беше на курса, после като се прибрах пак нищо не правих, ама понякога да си лежа на дивана и да гледам готино филмче е единственото, което може да ми върне настроението.![]()
Стана точно каквото не очаквах тая вечер ама беше хубаво.(sun) Дано нещата да се подредят да за него,защото не мога да го гледам толкова отчаян и дано всичко,което планирахме да стане.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ужасно се чувствам,найстина ужасноИскам да се съберем..искам,искам
Всичко заслужава 2ри шанс,защо трябва да се инати
![]()
![]()
![]()
Ох супер съм приказвам си с мъжо ми умирам от него ,колко хубаво ми приказва ох разтапям се ...Ще го папкам тва сладкотоо![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Има ли хора от моя вид?![]()
Иначе продължава да ми е убито.. че и колонките на компа заминаха...оставам без звук.
Прекрасно!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се...все едно съм болна...(ама не съм)...някво супер странно и тъпо ми е...
ЛЕЕЛЕЕЕ И сега вдях че дават Цветът на магиятаааа на Тери Пратчет по БТВВВВВВВВВ ^_____^ е вече съм в настроение ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще си изкашлям белия дроб след малко.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Излизам от банята - в стаята ми е студено - супер.
Гърлото ме боли, имам температура... ама няма да пия хапчета - мразя хапове. И на лекар няма да ходя. Ще пия чай. Няма да ям сладолед. Да.
Гадно ми е. Самотно ми е. Спи ми се. Искам...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
къде отиваш може би? хах, всички ли се променят толкова или
никога не е бил такъв, за какъвто го мисля(ех)..
батенце, батенце.. преди как ми пишеше, а сега.. хах ;')
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам се страшно тъжна и самотна.. Нещастно влюбена съм в най-добрия ми приятел, който е гей.. ;(;(;(
Новият албум на Годсмак + Достоевски
чудесно състояние на душата.
Аз отново се чустам все едно играя шах срещу Топалов...Чуствам се тотално объркан незнам какво става с мен,влюбен съм но не знам в коя...абе просто...
>>DjBelev<<
Ужасно е.. разкъсвам се между желанията и комплексите ми.. да комплекси.. - За какви комплекси говориш по дяволите - попита ме някой наскоро. Ами всеки си има, нали така. Макар и незначителни пак си ги има. А колко искам да съм с него, но това ме спира, самото чувство, че не съм такава каквато трябва да бъда.. Глупава ме нарекоха, повърхностна.. Та нали живеем в материален свят.. мамка му.....
пак ми дава надежди..и аз пак се връзвам
ще видим тоя път до къде ще я докараме : ||||
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
[vbox7]http://vbox7.com/play:159ece7d[/vbox7]
Брутално клипче и впечетляващи кадри!!! Изгледайте го!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре ако махнем това че е лято...![]()
Не съм спряла да кашляммммОф .. сега чакам нашите да ми се обадят, че са тръгнали и да почна да си проветрявам стаята.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Твоя поглед е олелеле майкооооо .. секс, секс !![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Хахахах ужас! Цяла сутрин си пея само т'ва : DПървоначално написано от Priceless
Иначе добре се чувствам. Даже супер. Само ако имаше някакъв начин да променя мнението на бившия ми и да се съберем, щях да съм още по-добре. Но в тоя живот не всичко е такова каквото го искаме. : )
Вие на хероин ли сте бе?
^ И аз, и аз. Хем колко дълго се старах да не я слушам тая песен, шото си знаех, че така ще стане.![]()
Hilary_![]()
Супер бодра съм. Днес съм решила да не отказвам да върша никаква работа. Дано довечера братовчед ми да излиза, та да мога и аз да се възползвам от превоза.
Реших вече да не обръщам никакво внимание на определени индивиди. Ясно е, че съм очаквала повече, както и че на определени хора са им доста по - големи приказките, отколкото реалните възможности. Остава ми просто да си гледам сеир. Никога не съм очаквала, че тоя човек ще е тооолкова дребна душица или пък, че така ще фамилиарничи с момичетата, та да се доказва на такова място. Повече изобщо няма да се наказвам за чужди грешки.