- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
чакам наще да се изнесът,да се изкъпя и ще видим,кво ще прая![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
СтрахотноооооВчера беше уникално, бяхме само двамата ..... и сутринта събуждането беше ... Олелее майко! Секс, секс ...
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Малките долни к*рвички изключително много ме изнервят ама ще ги оправя.![]()
Иначе си пия кафето и чакам майка да ми се обади да каже дали ще пътува утре или днеска.Хаха снощи как изпортих баща ми .. направо се изпълних.
Трябва да се обадя и на шматката да видя какво ще се прави довечера.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бла, спи ми се... вчера до никое време седях тука, сега направо ще обядвам и изчезвам маалко навън.
Какенце - ако прочетеш това - липсваш ми, душичке! Обичам те! Тряя се засечем скоро. (тя си знае коя кака)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Скучно ми е. Дано татито скоро да стане от сън и да отиваме да правим нещо по колата, че иначе ще се самоубеся от нямане на какво да правя.
прочетах уроците по История,сега ще влизам да се къпя![]()
Разгонена съм. Трябва да ми идва скоро и не се търпи вече ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
прекарах чудесен уикенд![]()
![]()
а сега трябва да уча
а утре понеделник
надявам се седмицата да почне добре
![]()
^Че ти мъж нямаше ли си?![]()
Ползвай го по предназначение![]()
Dr. Gregory House
Знам аз какво да правя.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А тъй
Аз изчезвам навънДо скоро деца мои
![]()
Dr. Gregory House
моляяПървоначално написано от valdesbg
какъв мъж?
![]()
или за поста преди моя става въпрос![]()
^ най-вероятно второто![]()
Аааах, какъв як деенНаспах се, навън времето е страхотно и може да се изнеса на някъде, ако не - имам си лаптоп, мога да изляза на терасата
Обаче трябва да уча по химия, защото ще ме изпитат 100%. Ама сега ще си играя на количките.
![]()
![]()
^ За поста преди твоя..![]()
Странно се чувствам.
Днес ще е дълъг и скучен ден...
Трябва да седна на науча по нещо. А тая кашлица ще ме отбави.![]()
И този... или да направи и невъзможното, за да оправи нещата, или да слага края като хората, а не като... страхливец. Пфу...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Разбрах, че не ме е лъгал и не се е опитвал да избяга от мен. Стана ми тъпо. Но като се замисля, не си давам нови надежди. Даже не ми пука. Сега ми е само една мишена. Просто начин да докажа на себе си, че никой не може да ме върти на малкия си пръст и не знам...сладко отмъщения?!
Нашите заминаха и ме изоставиха сама в апартамента...пфу. Сега ще е пълна скука наистина и друго освен да тренирам не ми остава.
Абе празно ми е, нито съм тъжна, нито съм весела, скука.
Пф, ще потренирам час-два и сядам да уча.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Добре съм.Спокойна съм.Отказах да излизам,щот не ми се излиза,въпреки,че е хубаво времето,ама малко и ме мързи.Може пак да пропрочета някой урок след малко или пък да гледам филм.Мисля си дали си струва?или пък не,абе времето ще покаже.![]()
Take the burden off me
Lead me to my grave
The ultimate rebellion
The sacrifice is endless
The ultimate rebellion
Be nothing to no one.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добре съм.Спокойна съм.Отказах да излизам,щот не ми се излиза,въпреки,че е хубаво времето,ама малко и ме мързи.Може пак да пропрочета някой урок след малко или пък да гледам филм.Мисля си дали си струва?или пък не,абе времето ще покаже.![]()
Преди малко осъзнах, че половината ми тетрадки ги няма и точно тази, която сега ми трябва, не е в мен.Умирам от яд, заради кефа на някой друг.
![]()
Иначе ми е мързеливо и леко тъжно - след 2-3 дена ще съм напъълно самичка.Всичките ми по-близки фр сега завършват и я ги видя, я не.Уфф...
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
празно ми е, не ми се излиза и говори с никого, дори с най-близките ми приятели... Има една празнина, която се залъгвам, че не съществува, нооо тя си е там и ще си остане дупка...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ни мога, ша са разриваааа! И довечера няма да излизам. Уаааааааааааа!![]()
![]()
![]()