- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
ОФ ... гласа ми се промени тотално вече .. перфектно. Гласа ми е като на.. пфф не знам и аз точно определение. Ебаси шитнята ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
УЖАСНО!
Мразя да се чувствам така,мразя да не усещам любовта му,мразя когато той се вглъбява в неговите неща,мразя когато си мисли че всичко е наред,когато на мен ми идва просто да крещя,мразя когато не чува това което му казвам.Искам всичко да е както миналата година по това време!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз днес реших да не ходя на серенадата на класната,така че гледай да се появиш по някое време и ще се засечемПървоначално написано от valdesbg
По темата:
Вчера беше супер,но не се сетихме да правим снимки
Онова същество (един бивш) нещо се опитваше да се закача с мен и то пред приятелката си и пред моя приятел - шматка![]()
...
А след един толкова хубав ден последва и един неприятен - повръщам,с температура съм,зле ми е ... Абе ужас![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Корема ми се сви.Просто мразя, когато стане нещо такова.Ще получа удар.Какво пак съм направила.
.....всеки път преди да го видя в корема ми пърхат пеперуди
а когато се видим той е така изпълнен с зло....
толкова ли съм ужасна
че ми го казва нсеки ден
как може да съм толкова глупава и да го обичам толкова силно
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Пуу винаги е така бее ... няма какво да правя и ям като за последно (е..почтии все не съм се наяла..Тцтц..после се чудя що съм 48765980 кг...
![]()
Big or small, lies are lies!
тъжна съм![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Изключително изнервена съм напоследък. Не че си нямам и причини де, ама чак пък толкова ли?![]()
Че и нещо пак ми изтичат парите през пръстите, което не е добре. И как няма да изтичат, като аз постоянно си угаждам? Примерно преди малко ми заминаха едно 3 лв. за натурален шоколад.![]()
Иии не съм решавала задачи по математика, не ми се и почва де, ама утре трябва да правя контролно, че в петък нали ме нямаше на училище ии... еми 3 страници задачи, егати кефа, честито на печелившите.Ще видим обаче кога ще решавам, защото след около час ще излизам.
![]()
Маса зле ми е. Задушавам се вкъщи.
Направо като го гледам си и ми иде да му изкрещя "обичам те" ....![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Сменям си настроенията,мненията и предпочитанията през 10 минути напоследък-нещо твърде нетипично за мен.Нещо странно се случва,сигурно е от слънцето...![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
толкова толкова толкова е хубавв
като го видя направоооо.....като ме прегърне иии.....още усещам парфюма му..охх
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
сам.
всъщност не знам точно, някаква смесица от негативни емоции, която просто е ескалирала от миналия подобен път.
просто съм поредна бледа сянка...
//Hatebreed - Unloved
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ммм таман се връщам от гората бяхме с компанията там,аве ние сме биро-унищожителиии![]()
7 л. съм изпил(не бех пил толкова никога)
![]()
ако има прауписни грешки сори,ама сега не съм в най-грезвото си стъстояние![]()
Все по-гадно...Ужасно тъжна .....
Кофти ми е, а няма причина :С Не се чувствам щастлива просто.
Отвратително.
Видях го, той... той просто ме подмина.
Знам че не си вдигаше телефона нито беше звънял от 4 дни, но... как така? Поне да беше спрял, поне да беше казал едно "здравей", поне да се бяхме разделили като хората, поне да беше дал някакво обяснение...
Дори нямам думи, с които да го опиша.
Чувствам една огромна празнота... празнота, която не може да се запълни с нищо... не ми се говори с никой, абсолютно с никой...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Саби *голямо гуш, душичке* на линия съм - така че драскай ако имаш нужда от мен!
Иначе аз съм с нови колонки 5+1
Ааа как яко свирят тия!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ вечер с книга и музика. знам, че звучи сухо, но изкуствата биха помогнали най-много в такъв момент. пробвай, ако имаш силите..
а тоя, за който говориш, явно е поредната мъжка путка. лошото е, че достатъчна цифра момичета им се връзват...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Влади, знам...
Извинявай, ако не ти върна ЛС-то известно време...
*гуш*
И честити ти колонки.
ScionOfStorm, книга и музика - точно това ще е.
А той... не знам дали е такъв, не искам и да мисля какъв е...
Обаче искам да получа онзи последен разговор, защото... ами защото ако бях на негово място щях да го дам...
Искам да го видя, ей така за последно... но едва ли...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
... като ви чета мненията и аз май ще се насоча към книгата,
не виждам друг начин да не мисля за него .
Как може така брутално да загърбва чувствата ми ...
това да се разплача пред момче не ми се беше случвало и заклевам се няма да го повторя.....
чувствам се толкова унизена
и все пак го обичам... дори не разбирам
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Направо споделяме едни и същи чувства...
И аз няма да повторя грешката да плача пред момче... и аз се чувствам унизена... и аз все пак го обичам, защото тези чувства не изчезват така от раз... и аз не разбирам...
For you![]()
I miss you...
Бях в кофти настроение, обаче сега чакам моя да се прибере от Пловдив и съм мноооого щастлива.![]()