- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
ми ядосана съм биха ни изобщоооо![]()
MoH <33
http://www.bgstar.eu/GaLkAsS
ох,утре ще е тежък ден,имам 8 часа и тъпата Билогоя.................................... ..........
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Леле много го обичам!
Нямам търпение да си го видя утре и да си го нацелувам!
ХаХ това са най-готините 5 месеца в живота ми (че да не кажа и повече от 5 :P )![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Малее още не мога да повярвам какво стана днесс. .обичамм то страшно многоофф и малко тъпо се получи, но той реши така .. евала на момичето, аз лично не бих постъпила така. .
ох ей сега си взимам един душ и директно в леглото, че едва гледам вече.. утре пак в 6:30 бляхх
По-тъпо просто не мога да се чувствам.Незнам защо го оставям да ме мачка така,защо позволявам той да избухва за всяка глупост,а аз не мога едно проклето мнение да кажа...но това ще се промени.ОБЕЩАВАМ СИ!!!![]()
![]()
някак спокойна въпреки всичко....
напоследък призраци на бивши все изникват та как съм се хилила с изцепките им не е истинапетък беше егати и шашавия ден,но поне починах тея два дни..
минах пак на по-стара музика и съм надула една супер любима песен и си зяпам през наблюдателницата![]()
http://www.vbox7.com/play:e6e5f4e5
нека всички да се чувстват поздравени![]()
Всичко давам ей сега да легна и да заспя, ама не..
Трябва да правя тея тъпи чертежи, химията и историята
ще останат поне за утре.![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
злее..физически де![]()
инъче съм ок хубав уикендддд![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да най-накрая![]()
![]()
Обичам теееее обичамм теееееееееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Баси изпразнялата вечер беше.;// Единственото,за което си мисля е,че трябва да си налягам парцалите и да се поспра малко вече,че съм много айляк ми се струва.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мързелувам, след малко сигурно ще си лягам. Мъжът ми днес ми липсваше, но като знам, че си е мой, м ие пък едно такова щастливо, а бе влюбена съм си![]()
блаа..по-скучен ден не е имало. На всички им е някво спекло .. напследък само проблеми .. тъп ден !!![]()
Още по-уморена и от преди, милото беше настроен на тема разговори днес, а как ме уби когато стана сериозен и трябвало да ми каже нещо важно без да се ядосвам, а то цялата работа било глупост и все пак се радвам че споделя с мен преди да направи нещо, или пък да ме излъже ...
Посмях се доста, получих и ценна подкрепа от ценни хора, което е май най-важното и изобщо, доста хубава вечер беше.Скоро пак ще се повтори, стига да имам време, че тия дни доста материал изпуснах и имам да наваксвам и откъм уроци, и откъм домашни, ама ще съчетая някак си нещата, убедена съм.
![]()
Баща ми не е особено очарован, че цяла вечер ще будувам и ще решавам задачи(и е прав, де), ама просто съм неорганизирана, а специално тази вечер исках да се позабавлявам, така че... до някаква степен получавам разбиране, за което мога само да се радвам.![]()
Честно казано ми се ще да си намеря бележка и за идната седмица, но сякаш е по-добре да си я пазя за последните седмици на юни.
Ии да, струва ми се, че вече почна да ми се изяснява какво искам.
Ааа аз съм по добре. Малко притеснен за една форумка, ама.. да се надяваме че нещата ще се оправят.
Рони - ти пак изчезна като хартиените еднолевки. Поне днес си се забавлявала. Какви задачи ще решаваш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се страхотно ^^
Той е толкова прекрасен с риза <33
Колко много го обичам ^^
Денят беше много приятен и слънчев.
Трябва всеки ден да е така <3.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
сравненията ти ще ме уморят.Първоначално написано от valdesbg
Къде да съм изчезнала? Вчера ти писах, теб те нямаше и аз не писах повече, да не ти досаждам.
![]()
Трябва да решавам задачи по математика, че утре контролно ме чака.![]()
знам, че съм зле
но аватарът ми от филм ли е?
така, де, имам странното чувство, че съм гледала подобен филм или нещо такова. казаха ми, че е от филм :Д
ама тц, май не е
и ако някой знае, от кой? :Д
Еее сам си ги мисля сравненията
Вчера иа з ти писах.. ама теб вече те нямаше.
Нищо де. Решавай сега, аз няма да избягам. Пак ще си кисна до никое време![]()
Dr. Gregory House
Ми аз те чаках 15-20 минути и като не писа излязох. Нали знаеш за непоносимостта ми към скайп?![]()
С теб най-вероятно утре ще се засечем, защото имам наистина много задачи за решаване и ограничено време, така че когато приключа с тях, направо ще лягам, за да мога поне да се завлека до училище.![]()
Гадно ми е,тъжна съм и съм ядосана.Докога ще продължавам да се занимавам с него!! Един ден се държи прекрасно с мен на следващият ден не ме отразява..Писна ми!!! Всеки път си казвам край не искам да продължавам по този начин с него,почвам да го избягвам,показвам абсолютна незаинтересованост и в момента който ми каже нещо мило или направи нещо и пак се почва отначало.![]()
Ааа мойта непоносимост е в пъти по голяма. Затова го поглеждам(ако е пуснат) един път на високосна.
Иначе - да, успех на контролното. Стига се мота по разни форуми, ми се съсредоточавай в математиката![]()
Че после пак аз ще изляза виновен![]()
Dr. Gregory House