- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
все по загубена се чувствам ...
като болна
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Чуствам се самотен и пренебрегнат!
Тъпо майка ми ма ядоса от сутринта още- не е сефте.Пфф и след малко тръгвам на даскало.
Отвратен, самотен, тъжен и като цяло ми е много зле.![]()
Недейте така бе хора.
Бъдете оптимисти.
Пт: Чувствам се странно, в смисъл имам чувството, че ме забравя.
тази вечер вали сняг![]()
Хем ми е супер тъжно.. хем супер щастливо.. едно объркващо такова..
Самите.. самите чуства които изпитвам са толкова дезорентирани и толкова объркани ..
Хахха как се подреди сама тая.С нейните камъни по нейната глава .. е няма такива тъпи момиченца.Пак ги оправих нещата.
Хич не ми се ходи на даскало,пуши ми се апък нямам 1 цигара и ще полудеяяяяяя.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Аз пък се върнах вече от даскало .. отидох за няма и 20мин, през повечето време седяхме отпред.Сега си пия кафето и размишлявам над някои ваажни елементи за утре.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Получих страхотен СМС и в момента съм на седмото небе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все така слаба... изтощена...
Просто искам да дойде сряда, че да се осъзная малко...
И като гледам часа... май трябва да тръгвам за даскало...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тъпи, смотани пароли ....![]()
![]()
![]()
Заради тях какво ли не можеше да стане ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Оф, боли ме главата, спи ми се, гладна съм ..Само да избутам утре ии ... всичко ще е наред![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спи ми се. .объркана съм.. как да му простя бе. .мамка му.. и да се правя че нищо не е станало.. офф толкова много искам всичко да си е както преди. .защо трябваше това да става..![]()
не искам да го загубя дори и като приятел, прекалено много го обичам и уважавам
весело ми е...бяхме на деня на отворените врати на софийския университет и беше изключително интересно....страшна база имат значи...почнах да се зарибявам бавно,но сигурно...
иначе съм леко притеснена,но какво от това-майната му...и да не стане нищо ,няма да си изям ушите..мисляпък ако са ок нещата-в моя полза...
пф имам да уча за контролно за утре ,в същото време си давам главата,че няма да го правим,но ще седна да видя нещата де....
пък те утре завършват и сме на изпращането...хихи имаме си знаменоска от класа![]()
Намери се кой да ме развесели още в 7 часа и оттогава досега все така е.![]()
утре ще ми е първото изпращане на абитуриенти в това училищеи ми е малко кофти, както всяка година. ;\ и аз не знам защо, просто има нещо тъжно в цялата работа.
![]()
ии да, нещата взеха да се оправят малко по малко, както винаги става, но естествено, преди това трябва да се отчая.![]()
и ми е супер готино. някак си... бе нещата си идват на мястото, това е то.![]()
всичко за утре е готовоще стане сп яко
так че съм супер![]()
Мразя да сънувам такива объркващи неща... Беше хубав сън - всичко, за което мечтая от доста време: на него да му пука !! Но все пак ми скапа настроението, защото това май няма да се превърне в deja vu , за което ще разказваме на внуците си(Избива ме на романтика - шииит !)
И всеки път, когато го видя, си спомням за допуснатите грешки. Лошо...![]()
А не мога да кажа и на приятелите си, защото не искам те отново да започнат да ми повтарят, че съм влюбена и други изцепки в стил броукън хартид гърл, защото наистина ми писна да съм такава. Да, това не беше споделена любов, но все пак си имам спомените, колкото и скапани да са някои от тях...![]()
Оф, добре поне, че я има файтърски настроената Малина![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Майко .. бруталнияяяяяя сън![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мм какво по-добро в този прекраасеееннн, слънчеввввв майски деен от радио Фрешш на уредбатаа .. кафенцее и хубава музичкаааааа ...![]()
![]()
Йес бее ...
Лудницаа .. хахах издивяла съм.
![]()
Big or small, lies are lies!