- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
И естествено се намери кой да ми развали настроението ... няма проблем))
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Роклята ми е страхотна!!!![]()
Извинявай, че наглея, но може ли снимка?Първоначално написано от babity
И какво стана с обувките, смисъл, ще можеш ли да си ги носиш(че нали по едно време имаше лека травма), колко са високи и така нататък.![]()
У нас имам духове.
врата се затваря без да има течение.
Ммм .. чувствам се шантаво , объркано!
Хем съм адски щастлива , хем съм малко тъжна. : )
Абе , майната му на всичко и всички.
В момента се чувствам прекалено натоварена .. имам нужда от някого , за да му споделя.
Гррр ..![]()
^^ Май проблемът започва да се решава. Даноо, омръзна ми да се чувствам гадно![]()
Ох, колко хубаво ми стана като го чух това "Моето момиче" днес. И тези сини очиии -.- ... Пхах, има нещо в цялото това дразнене, което определено ми харесва.Т'ва, че сме като куче и котка взе да ми допада
![]()
Готин ден, мноого готин.Видях и другия идиот, ухили ми се идиотски чаровно, после най-невъзмутимо си вървях зад него и го зяпах нагло, сякаш няма нищо по-нормално от това да го следя.
![]()
Ама утре контролно. х.х Пак. Аман.
И ми се спи адски много.
на някои фронтове - зле
но една приятелка много ме вдъхнови днес. много (: тъй че - на други добре.
и една песен ме измъчва и горчи.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
чувствам се пренебрегната..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и гладна ;с цял ден не съм ялаа.. ;сс
ама чувството за пренебрегнатост надделява ;хх
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
коя песен?Първоначално написано от ScionOfStorm
наспата,наяденене съм си научила,ко пък
мързи ме като за световно
и ми се яде сладко
и отивам да си хапна мляко с ориз
![]()
![]()
![]()
утрееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Едно такова никво ми е,не знам .. иначе днес беше хубаво,изпратихме 12 клас,много хубави хора, бармани,готвачи,сервитьори ,спортисти,артисти и поетиЕх това ПГХТ.
Малко по малко се изпълвам с надежда за нещо, което ми е пределно ясно, че няма да ми се случи.Не трябва..мне, мне .. изобщо не трябва.
Само аз си знам колко мразя този период.
![]()
:
Big or small, lies are lies!
http://www.youtube.com/watch?v=B-A-4NQfFRsПървоначално написано от vikitolove
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
гладна съм,излиза ми се,трябва и да уча пхх![]()
искам искам да е утре и да го видя![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Днес беше хубав ден, след това бях бясна, но ся съм просто ок.Искам да ям :Д
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Искам някой да ми каже, че трябва да направя това и това и то да бъде правилно, и да е лесно. Искам и всичкия тоя гняв в мен да го няма, да мога да кажа на някой какво ми е и да ме разбере, и да ми олекне. От супер много време си стаявам разни неща в мен и скоро ще се побъркам.
[18:47:05] ... says: xahxhxaxah int li me
[18:47:05] says: spored teb
[18:47:09] says: ne me ebe
[18:47:09] says: vs ste
[18:47:13] says: edni i sashti kurvi
[18:47:17] says: maika vi dolna
Еми .. как да съм .. и аз да търпя това ли ?! Еми .. няма да стане..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не беше яко... Баше тъпо.
Кога тая ще спре да мрънка?! Мечтата и се сбъдва, а тя...
Пфф. Глупави хора - искат нещо, ревът за него, тръшкат се (даже и по форумите), а когато го получа - пак великия проблем. Тц. Лошави. Лошави.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Искам..искам..искам..искам веднъж да получа това, което искам.Искаааааамммммм ... ама няма да имаамм това, което искамммм ..![]()
![]()
![]()
Офф..побърквам се от неправилни мисли..защоо бе *майка му стара* ?!?!?!?!
Big or small, lies are lies!
Празно ми е, нещастно ми е, самотно ми е. Явно ми се е доспало, затова на бегом се отправям към кревата.
Ох бати тъпия денЦяял ден ме цепи адски много главата,
трябва да пиша историческо есе,утре имам контролна по математика,
а изобщо не съм решила нито една от взетите задачи до сега..трябва да ставам рано утре , да решавам задачите,да ги разбера,за да мога да изкарам 6 и да ми остане и 6 за годинатаУжас
![]()
Утре последен ден,някои у-ща няма дори да учат,ние контролна ..
Бахти ужаса![]()
Actions speaks louder then words .. >.<