- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
ОФ ! Излиза ми се .. не знам и аз вече как се чувствам. Това лайно ще ми липсва толкова много.. ама знам, че ще е за мое добро.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Хм. Да видим днес деня какво ще ми предложи.
Чудя се да се смея ли да плача ли .. .оня не спира да пише.
Иначе трябва да престана вече да влизам в профила на един човек.Просто трябва да го изтрия от там даже. .
Днеска ще е поредният тъп ден, в който ще си седя в нас.И утре също ще е мн тъп ден.Добре, че вторник ще си се размажа.
Добре.Смятам да ходя на фитнес и после за отворя някоя друга тетрадкаа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хич не съм добре последните дни..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Скапано ми е. Как можах да се издъня? ;/
Сега си чакам шоколада и така. А за утре не съм пипнала нито един учебник... и май няма да пипна.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Легнах си към 2 и нещо ... Станах към 5 и нещо ...![]()
Добре,че след това пак успях да заспя
Цяла вечер мислих дали да приема поканата на моя за вилатаХоди ми се,защото определено имаме нужда да прекараме няколко дена нон-стоп заедно,но от друга страна там ще са разни индивиди,които не мога да търпя
Не,че ще ми пречат толкова,но знам,че ще ги изтърпя няколко часа и после може да закопая в земята някоя от тях ... и тогава на моя ще му се наложи да избира между мен (момичето,което обича повече от всичко) и тях (хората,които познава от години)
Но както и да еАко ще ходим ще е другата седмица,така че ще имам време да помисля
Сега се чудя моя кога ще стане,защото времето е супер за разходки и адски много ми се ходи до пещерите :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ЗАБРАВИХА да ми купят шоколад. ЗАБРАВИХА!? И сега трябва да чакам ЧАК до вечерта, а сега сме ОБЯД.
Не, не...![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оф някво ми е хем добре , хем зле ..мисля си колко работа имам да свърша днес , а и точно , защото съм заета няма да мога да изляза с моето лайно.Довечера трябва да се престаша и да питам баща ми , но и да ми откаже няма да ми пука много.. Хм отивам да се къпя , да се оправя и да ходя да уча
![]()
рамо до рамо със себе си...
Някво спокойно ми е...научила съм си всичкоота днес няма да пипна учебник!Времето е хубаво => ще се излизаа
но пък мойта шматка замина на мотокрос
и ся тряя да чакам...
pz:Snoop Dogg ft. Soulja Boy - Pronto![]()
![]()
Чувствам се спокоен и отпочинал. И разбира се все още влюбен.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Пия си кафето най-спокойно и съвсем не толкова спокойно обмислям дали съм си запазила приятеля или просто заниманията и тъпите му приятели са го обсебили тотално.;//Днеска ще трябва да се хващам да уча ама как да уча като ума ми е само в едно.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оф сега пък ме прихванаха други луди![]()
Пак се ровя из разни туристически агенции ... Нали с моя решихме,че няма да ходим на бал и сега мислим да отидем някъде извън България на екскурзияТака де ... По скоро майка му му предложи този вариант,аз отказах,но май ще взема да се съглася
И без това имам под ръка една готина оферта,а и в нета има доста
![]()
И като заговорихме за екскурзии ... Ако някой от вас има лични наблюдения от някоя агенция нека да сподели или поне да каже името й![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ох, вече наистина ми идва да се самоубия!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Объркана,много хубави работи ми се случиха за 3 дни,и ме е страх да не рухне всичко за пореден път..![]()
наспааааааааааааааах сееееееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
ОДИН!!!
чувствам се влюбена![]()
Ужасно.Въпреки,че нямам право.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аааа, супер дивият ден беше вчера ии уникалната вечер <33![]()
^^ Много съм щастлива!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
![]()
![]()
![]()
![]()
ААААААААААА, какъв малък жест, а толкова се зарадвах!
Обожавам го!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Искам да вярвам, че не му пука .. че това, което направих не го е жегнало изобщо и че всичките тея сълзи и думи, и всичко останало е било фалшиво. Защото ако не е така - значи съм един ужаасен човек. Наистина. Знам, че си го заслужава след всичко, но просто не съм такъв човек и не мога да се понасям, заради това, че му е толкова гадно. Уж. Ако наистина му е гадно, де. Уфффффф... и като знам, че този път наистина е краят .. направо се побърквам. Толкова много ще ми липсва, че .. не знам, не знам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам си го обратно, ама няма как да стане.. Този път и двамата го осъзнахме.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!