- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
^Секса разтоварва - това време на денонощието ми се струва че не бива да се хаби за други цели![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ужасно .. нямам желание да ходя на училище. Нямах и желание да стана от леглото тая сутрин. Изобщооооо .. днеска ще е един изпълнен с НЕжелание ден. БЛАХ ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
4uwtswam se zastrashena ot biwshata mu..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Пак не можах да се наспя....и като гледам колко имам да уча ми иде да си легна и да се наспяя!!Инъче съм добре,чакам мойте да ми се обадят,надявам се да ги навия за довечера..
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гадно ми е. Малко. Ама само за някои неща де. :\
Иначе съм добре. Днес ще се прибера. Weekend-a е планиран добре (колкото и да съ против предварителните планове). Дано нещо не се прецака again.
A little сънено ... :P С големи очаквания за днес - за един невероятен секс следобед![]()
![]()
Обещано ми еее, няма да се измъкне !
![]()
:P
![]()
![]()
И за един як рожден ден вечерта.
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
защо...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А защо не? Явно е трябвало да се случиПървоначално написано от ScionOfStorm
Иначе аз си се кефя на новите колонки с яки метал парчета.
Van Canto - Fear of the Dark поздрав за всички
След малко ще има бира + трол + мезе = fun![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кофти работа братле...Първоначално написано от x3eme
По темата:
Ем, отново проблемите ме застигат...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Суперррррррррррррр :P :P :P :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пак изтрещяла раотааааааааааааааааааааа а ... дееба .. тез малките ..Добре съм е .. кой пита?
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Напрао секстра![]()
It's getting hot in here, so take off all your clothes... Комшиите го слушат това. Копеленца. (Аз слушам тва: http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU)
Изпратихме 12-клас.Успяхме да се измъкнем към края, а дори Малина остана за финала.
От държането на тоя плакат ме заболяха ръцете. Тц. К'ъв глобален проблем.
![]()
Сега трябва да ходя при баща ми и после на тъпото ми село. Щеше да е хубаво, ако не бях стъпвала там от 4 години и не познавах никого и, ако населението не беше 18 човека![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Гладна съъъъъъъъъъм ...:P
![]()
I'm inlove with a criminal...
чувствам се страхотно![]()
ся малко почивка и да излизам с шматката![]()
Честито на завършилитееее !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе изпратих братовчетка ми и леле.. аз се вълнувам толкова, колкото и тя.Направоо яко емоции..супер супер..после минахме през други училища.Там избухваха якоо...Ба направоо им завиждаам сега...аз съм следващата, но пък ..Ох..ох.. и малко се измъчвам..Знаех си, че само си внушавам разни работи и ето сега .. терзая.
![]()
Big or small, lies are lies!
Много мразя като стане така.
Станем ли първа смяна, болестите задължително трябва да ми скочат отгоре. 'Баси ужаса. Лошо ми е, боли ме гърло, кашлям, хрема и всичко това за една вечер.Надявам се, че поне половината ще мине до утре. Все пак съм на имен ден и няма да съм забавна пръскаща бацили наоколо.
Тъпа работа. Днес ми се ходеше на даскало, да не повярва човек.![]()
много зле![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
беше бахти якият ден,и точно за две секунди ти се преобръща на обратно,всичко ми е на криво,иде ми да смажа на някой физиономията![]()
![]()
почти абсолютно същото е и при мен-изпратихме си каките и батковците и от понеделник сме най-големите дзверове...беше тооолкова прекрасно,имаше супер много хора за 1ва година наистина бяха дошли почти всички... пфф плюс,че се радвам ,че отидох и видях някои неща...мисля,че със всеки следващ стават все по-деградирали..ама и аз съм умна ейПървоначално написано от vagarious
![]()
![]()
някак хем искам да завърша,хем не-ще е носталгично все пак...
Йееееей! Днеска завършихме, поревахме си. Едно изпращане мина, остават още две и после бала![]()
![]()
![]()
Супер яко беше. Получих супер яките рисунки и цветя от първолаците, викахме, ревахме... супер беше. Довечера ще се довършим и утре почват мъките за матурите. Тая вечер мнооого ще се напия. И после на дискотека, абе... ще се изкъртя, определено имам нужда от малко положителни емоции.