- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Оф амии боли ме главата ужасно, трябва да уча.Искам просто да лежа и нищо да не правя.Но ме чака много работа.
Отвратително!Моето момче ме вика навън пък аз тряя да ходя у бабамамка му...
pz:Jon Lajoie-WTF Collective![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Ок, току що забраних на моя в събота да ходи на дискотекаИ той се зарадва супер много.Защото знае, че ми пука и за това му забраних.
Иначе главата ми наистина вече ще се счупи от болка.
пееееееееерррррррррфффеее ееееееееккккккккккктттттт тттттнннннннннннооооооооо оооо!!!!!!!!вижте какъв хубав ден е..как може да ви боли глава??
гаджето ви зарязало тинтири минтири ееее паа не е последния/ната :P
Наядох се като свиняя ии сега ще се излежавам цяла вечеррр.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Адски ми е зле. Сякаш целия ми свят се е сринал. Няма да плача. Случилото се е урок за мен. Както се пееше в една песен: No regrets, only lessons learned. Обаче целият ми ден е обърнат, нищо не ми върви, нищо не ми се прави.
нещо ми е шитавко![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ох..ох..ох...липсва ми...та направо болии...и сега ако ми пише,в което пъм почти сиг ще съм на 7-то небе...ама баща му като има рд малко ме съмнява че ш седне на компютъра...шииит![]()
pz:Tom Boxer-Morena![]()
![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
супер наи сетне ми купиха лаптоппппппппп :P само трябва да му оправя цветовете![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боли... много боли...
Чувствам се сама, унижена... неоценена.
Сякаш съм на края на силите си... но всъщност мога да понеса още много, наистина много... стига да започне да наранява отново, вместо... да го няма...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пфф чувствам се ужасно ....Немога да ги разбера тия даскалки кво ги вълнува личният живот на др-те и разнасят некви неверни неща,че ме изнервят![]()
Па тоя кво да го направя ,че го е яд ,защото съм тръгнала с най-добрия му приятел пфф яд го е ,че мойта фр е с др-момче еми като не му изнася "На палатка бее “ Оф ще си пооправя веждите и лицето и лягам мн ми е някво гадно...А той така ми липсва няма ли да си идва вечее ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
гладен![]()
Уморен от баскета ,но ми е и адски готино ,защото съм си пуснал готина музичка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Тъжна съм.Имам чувството, че се задушавам - и вкъщи, и навън, и с приятели .. абе навсякъде.Искам да ида някъде, да съм самичка, да мисля и премислям, а после много да крещя.Искам всичко, което ми тежи да го премахна от себе си.Не се издържа.Искам ново начало.Искам да съм щастлива.Убедена съм, че въобще не искам много, но уви ..![]()
Big or small, lies are lies!
Чувствам се ужасно. След като не се бяхме чували и говорили от близо 2 сед., снощи най-накрая си поговорихме. И се скарахме, естествено заради мен. Чудя се кога ще спра да правя тъпи постъпки...... Чувствам се празна, нямам сили за нищо.![]()
изгубена .. самотна.. объркана.. изтощена .. абе днеска той буквално ме довърши с думите си ..
+
Първоначално написано от onestar
If I played you like a toy?
Оф .. боли ме корема. Утре .. пак малко тежка вечер, ама телефона тоя път - настрана.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Биваше сбора.. Пипнах няква змияНе пих...
![]()
Колкото до него: когато хората не си вярват, те просто се разделят, а при нас е обратното.. не си вярваме но.....Чудя се, ние ли сме сбъркани?!
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
http://www.youtube.com/watch?v=Yjo8R...eature=related
Класика, как да се чувствам - супер ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нямам търпение да стане 11ч и да отида на фризьор![]()
Ще си прекарам целия ден във фризьорския салон![]()
Actions speaks louder then words .. >.<