.
Затворена тема
Страница 75 от 98 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2447
    Мега фен Аватара на babity
    Не ми помагаш. Не се спотайвай, не ме избягвай, защото аз няма просто да забравя. Толкова много неща ти простих. Аз винаги прощавах, винаги се наказвах за теб, изпълнявах всичките ти глупави капризи и бях в краката ти през цялото това време... За 5 години след гъза ти, заслужавам едно човешко извинение за непростимата ти грешка!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Толкова ми е... празно.
    Той ми писа... толкова елементарно... така провокиращо... засилващо болката...

До сега съм открила само един начин, чрез който надежно мога да спра да мисля за... всичко.
    Затова ще го използвам - лягам си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    МРАЗЯЯ ГООО защо ми причинява всичко това.. ще се осъзнае той, но вече ще е прекалено късно

Град
    На една звиздичка
    Чувствам се много зле.

-Боли ме главата
    -лошо ми е
    -Осакатен съм психически
    -онази ми работа може да е мъртва
    -мразя се
    -мразя света
    -Чвуствам се многооо зле

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    http://www.youtube.com/watch?v=Yjo8RDpsaKc&feature=related

Класика, как да се чувствам - супер ми е
    ОБОЖАВАМ тая песен!!!

По темата:Искам да го видя!!!Адски много искам да го видя,но днес е зает,утре има репетиция и най-вероятно ще го видя чак в неделя (евентуално) или в понеделник (със сигурност)
    А иначе ми е яко Слушам музика,ровя се в нета и сабирам идеи за направата на едно подаръче за моя

П.П.Батеее като разбереш дали на 15 и 16 ще си във Варна ми пиши,защото за сега почти съм навила Велко да ходим и ние :P Бичам те!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И**х тоз махмурлук. Проспах половината ден, а нямам никакво време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Продължава да боли...
    Плашещо е... всичко това...

Странно защо не изгарям от желание да му се обадя, да чуя гласа му... както преди.
    Странно защо не съм му пратила СМС до сега...
    Странно защо... не очаквам да се обади, да оправи нещата...
    Нямам нужда от него, имам желание да е както преди, но не и нужда... не знам...

Не ми се яде, не ми се спи, което е нормално за мен по принцип, но... сега наистина сякаш... не функционирам нормално.
    Мога да се справя, обаче... не искам, сякаш... трябва някой да му удари два шамара...

Има събор в Борино... странно е как цялото семейство ще ходим, ще е "забавно". Странно е и че днес обядвахме всички заедно... не го бяхме правели от... година и няколко месеца отгоре...
    Всичко ми е странно...
    И все пак трябва да отида?
    Или трябва да поспя...
    Много съм спряла, просто... ако някой ми даде повод да се усмихна днес... ще е направо "събитие"...

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Зле съм..имам нуждда от него,огромна нужда...а той..не е тук..обичам го...защо не е тук..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ОФ .. в тъпия ми квартал са цъфнали някви раоти .. дето май съм алергична към тях и в момента, в който си подам носа навънка и почвам да кихам и кашлям като ненормална ;Х ;Х
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Днес сигурно е 3-ти ден, в който съм без абсолютно никакво настроение.Нищо не ми се прави.Стоя и гледам в една точка.Права всичко по навик.Нещо не намирам смисъл в нещата..мисля,премислям и съм все така.Чудя се само, докога !? А защо !?!?
    Big or small, lies are lies!

Град
    sofia
    много тъпоооооо

Още не мога да се събудя .. Незнам дали ще се излиза днеска.Може и цял ден да седя и да се излежавам .. ще видим.Мисля си за снощи как се побърках .. ;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ОФ .. в тъпия ми квартал са цъфнали някви раоти .. дето май съм алергична към тях и в момента, в който си подам носа навънка и почвам да кихам и кашлям като ненормална ;Х ;Х
    Вкарвай някъв Клемастин или Тавежил и излитай нанякъде. :P

Аз днеска съм супер кисела и много ми се мърда нанякъде, ама няма накъде. Дано довечера тати Гогич даде колата да пия няк'во кафе, че иначе ще изкрейзам.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Чудесно
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    С моя днес няма да се видим и се чудя к'во да правя?!
    Дали да излезем с другите на кръчма довечера или да хвана бати ми и да отидем до селото на ония шматки ... В крайна сметка времето е супер и те сигурно са се организирали пак да ходят до оная рекичка,а там беше супер Проблема е,че ако отида там ще се видя с И. и 100% пак ще чуя неща като "Айде бе к'во стана с твоя?!Не скъсахте ли вече?!К'во още искаш да направя за да ми повярваш,че искам да съм с теб?!" ... Пффф Колко по-лесно ми беше,когато не знаех,че И. ме харесва от около 5 години (че може и малко повече)
    Не,не,не ... Как ще издържа до довечера Направо не ми се мисли
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Пак ме боли главата.Омръзна ми.Много изморене се чувствам.А вън е толкова хубаво и топло.Но аз ще си остана вкъщи.И баща ми е в нас,няма да мога да си поканя гости.Трябва да чистя,мързи ме.. оф

Град
    София
    Ами сега съм в мързеливо състояние. Трябва да стана и да се оправя, защото съм на дискотека, но толкова ме мързи.
    Чувствам още, че ми е скучно, защото през денят не можах да се видя в приятеля си. Абе, денят общо взето не струва!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

По принцип съм добре,но още не съм си подавала носа навън след снощи,като се сетя какви работи съм правила и ми правиха срам ме хваща чак

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    суперррррррррр петък вечер ммммм :P :P
    ще си правя кафе таман и ще се къпя..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    възстановявам се от вчера-ех,жоре,жоре друго е да си с добра компания дълго време на маса..
    цял ден се усещам,че седя тука ,но май няма да има полза-карай де-живота продължава..
    искам да видя догодина какви ще са нещата

Град
    На една звиздичка
    Ужасно...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    Ужасно...
    +
    Big or small, lies are lies!

Град
    Не отидох да събора - не съжалявам.
    Разхождах се... безцелно... сама... валеше... беше хубаво. Набрах си теменужки, толкова са... красиви <33

И продължавам да чакам...
    Няма да правя нищо, абсолютно нищо... топката е в неговите ръце... и въпреки всичко искам... искам да е различно...

For you
    I miss you...

Хипер активна и ухилена

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Да след като попрочетох няколко поста разбрах защо спрях да влизам тука Бааахти депресантите честно 50% се тръшкат за някоя разлигавена мърла другите 50% за някое тъпо копеле Я се стегнете малко какво слънце грее навънка птички пеят живота е пред вас ве деца неорентирани.Кво сте заревали мама и тати сипват още кви грижи имате пък като ви гледам писанията сякаш някви пенсионери са писали Ебах ви в смешките плюнки малки
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си