- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Не ми помагаш. Не се спотайвай, не ме избягвай, защото аз няма просто да забравя. Толкова много неща ти простих. Аз винаги прощавах, винаги се наказвах за теб, изпълнявах всичките ти глупави капризи и бях в краката ти през цялото това време... За 5 години след гъза ти, заслужавам едно човешко извинение за непростимата ти грешка!
Толкова ми е... празно.
Той ми писа... толкова елементарно... така провокиращо... засилващо болката...
До сега съм открила само един начин, чрез който надежно мога да спра да мисля за... всичко.
Затова ще го използвам - лягам си.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
МРАЗЯЯ ГООО![]()
![]()
защо ми причинява всичко това.. ще се осъзнае той, но вече ще е прекалено късно
![]()
![]()
Чувствам се много зле.
-Боли ме главата
-лошо ми е
-Осакатен съм психически
-онази ми работа може да е мъртва
-мразя се
-мразя света
-Чвуствам се многооо зле
ОБОЖАВАМ тая песен!!!Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
По темата:Искам да го видя!!!Адски много искам да го видя,но днес е зает,утре има репетиция и най-вероятно ще го видя чак в неделя (евентуално) или в понеделник (със сигурност)
А иначе ми е якоСлушам музика,ровя се в нета и сабирам идеи за направата на едно подаръче за моя
![]()
П.П.Батеее като разбереш дали на 15 и 16 ще си във Варна ми пиши,защото за сега почти съм навила Велко да ходим и ние :PБичам те!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И**х тоз махмурлук. Проспах половината ден, а нямам никакво време.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Продължава да боли...
Плашещо е... всичко това...
Странно защо не изгарям от желание да му се обадя, да чуя гласа му... както преди.
Странно защо не съм му пратила СМС до сега...
Странно защо... не очаквам да се обади, да оправи нещата...
Нямам нужда от него, имам желание да е както преди, но не и нужда... не знам...
Не ми се яде, не ми се спи, което е нормално за мен по принцип, но... сега наистина сякаш... не функционирам нормално.
Мога да се справя, обаче... не искам, сякаш... трябва някой да му удари два шамара...
Има събор в Борино... странно е как цялото семейство ще ходим, ще е "забавно". Странно е и че днес обядвахме всички заедно... не го бяхме правели от... година и няколко месеца отгоре...
Всичко ми е странно...
И все пак трябва да отида?
Или трябва да поспя...
Много съм спряла, просто... ако някой ми даде повод да се усмихна днес... ще е направо "събитие"...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зле съм..имам нуждда от него,огромна нужда...а той..не е тук..обичам го...защо не е тук..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ОФ .. в тъпия ми квартал са цъфнали някви раоти .. дето май съм алергична към тях и в момента, в който си подам носа навънка и почвам да кихам и кашлям като ненормална ;Х ;Х
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днес сигурно е 3-ти ден, в който съм без абсолютно никакво настроение.Нищо не ми се прави.Стоя и гледам в една точка.Права всичко по навик.Нещо не намирам смисъл в нещата..мисля,премислям и съм все така.Чудя се само, докога !? А защо !?!?![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
много тъпоооооо
Още не мога да се събудя .. Незнам дали ще се излиза днеска.Може и цял ден да седя и да се излежавам .. ще видим.Мисля си за снощи как се побърках .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Вкарвай някъв Клемастин или Тавежил и излитай нанякъде. :PПървоначално написано от Priceless
Аз днеска съм супер кисела и много ми се мърда нанякъде, ама няма накъде. Дано довечера тати Гогич даде колата да пия няк'во кафе, че иначе ще изкрейзам.
Чудесно![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
С моя днес няма да се видим и се чудя к'во да правя?!
Дали да излезем с другите на кръчма довечера или да хвана бати ми и да отидем до селото на ония шматки ... В крайна сметка времето е супер и те сигурно са се организирали пак да ходят до оная рекичка,а там беше суперПроблема е,че ако отида там ще се видя с И. и 100% пак ще чуя неща като "Айде бе к'во стана с твоя?!Не скъсахте ли вече?!К'во още искаш да направя за да ми повярваш,че искам да съм с теб?!" ... Пффф
Колко по-лесно ми беше,когато не знаех,че И. ме харесва от около 5 години (че може и малко повече)
![]()
Не,не,не ... Как ще издържа до довечераНаправо не ми се мисли
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пак ме боли главата.Омръзна ми.Много изморене се чувствам.А вън е толкова хубаво и топло.Но аз ще си остана вкъщи.И баща ми е в нас,няма да мога да си поканя гости.Трябва да чистя,мързи ме.. оф![]()
Ами сега съм в мързеливо състояние. Трябва да стана и да се оправя, защото съм на дискотека, но толкова ме мързи.
Чувствам още, че ми е скучно, защото през денят не можах да се видя в приятеля си. Абе, денят общо взето не струва!
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
По принцип съм добре,но още не съм си подавала носа навън след снощи,като се сетя какви работи съм правила и ми правиха срам ме хваща чак![]()
суперррррррррр петък вечер ммммм :P :P
ще си правя кафе таман и ще се къпя..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
възстановявам се от вчера-ех,жоре,жоредруго е да си с добра компания дълго време на маса..
цял ден се усещам,че седя тука ,но май няма да има полза-карай де-живота продължава..
искам да видя догодина какви ще са нещата![]()
+Първоначално написано от Metal
![]()
Big or small, lies are lies!
Не отидох да събора - не съжалявам.
Разхождах се... безцелно... сама... валеше... беше хубаво. Набрах си теменужки, толкова са... красиви <33
И продължавам да чакам...
Няма да правя нищо, абсолютно нищо... топката е в неговите ръце... и въпреки всичко искам... искам да е различно...
For you![]()
I miss you...
Да след като попрочетох няколко поста разбрах защо спрях да влизам тукаБааахти депресантите честно 50% се тръшкат за някоя разлигавена мърла другите 50% за някое тъпо копеле
Я се стегнете малко какво слънце грее навънка птички пеят живота е пред вас ве деца неорентирани.Кво сте заревали мама и тати сипват още кви грижи имате пък като ви гледам писанията сякаш някви пенсионери са писали
Ебах ви в смешките плюнки малки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()