- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Сега вече съм и по - зле....Първоначално написано от vagarious
о0о лапето ВладиПървоначално написано от Faces
![]()
Как е бе,"лапе"?!
По темата:Даммм ... Яко ми еИмам 20 минути за прическа,грим и облекло
С моя няма да се видим днес
Пффф с кого ще играя право хоро в кръчмата тая вечер?!
![]()
Айде бягам да се оправям и после на запой![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Забавното е, че аз съм така от няколко дена и няма изглед, да се промени нещо..хахах ..Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
аз съм от седмица и полвина - две... Има само един шанс да се пооправя ама....Първоначално написано от vagarious
Да де, да ..Първоначално написано от Metal
![]()
Ооо како :P ми влязох да видя ко стаа тука пък то ебати депресантското сборище че посмях се малко и такаПървоначално написано от 3oPuTy
А ти я вземи ми драсни на ЛС скайпа си какичко сладка :P
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
т'ва да живееш с мъж е бахти отровното понякога. оО
радвам се, че вече съм сама вкъщи и никой няма да ми трови аурата и да ми размества чакрите.![]()
навън е прекрасно, прекрасно! <333 всичко е тооооооолкова зелено, цъфнало и красиво, а пролетният дъждец така хубаво си ръмии... мога цял ден да си вися навън в такова време, стига да не съм болна.![]()
ходих да си купя храна и направо се изумих. не мога да кажа кво искам 5 минути, 'щото нямам глас. оО ебаси мъката. след малко ще ходя да мия чинии, 'щото някои хора от първия ред на поста ми са решили да проявяват характер или по-скоро да ми късат нервите, та затова болна, влачеща се, умираща и прочие, аз трябва да съм на крак. оО хич не ми допада като го избие така на псевдомачовщина. все тая де, нали се пооправих, следователно мога да се погрижа за домакинството(да, да, добре че съм аз!).
пък утре съм при бабинка, че още преди 1 седмица се уговорихме, че утре ще ходя в тях да ми сготви разни нещица, които ми се ядат отдавна.ще трябва да мина през супера преди това и мисля, че имам пари(като никога), но може и да се изненадам.
![]()
и открих, че колкото по се разболявам, толкова по-божествена ставам. ^_^ божее, само да можех да си налитаам...![]()
щастлива![]()
и си търся някой ранобуден![]()
Първоначално написано от vagarious
![]()
ПТ - се същото...
Точно как се чувствам?Смачкана.Ту съм много щастлива, ту много нещастна, няма равновесие :С
Пфф искам само да ми пиши и да ме успокои.
Редакция - току що ми писа и ме успокои)
Не много добре,но се радвам,че вече започвам да го забравям.Явно съм била привързана повече,отколкото да съм изпитвала такава обич,каквато изглеждаше...мхм....хубаво е това.Сега почвам да мисля за новото момче,което харесах![]()
ужасно,тоест сега съм добре,защото ръката ми е цялата ожулена и ме боли,левият и десният крак и те така.
Пък утре съм на работа (тежка физическа) и просто не знам как ще бачкам,тука мажа с разни кремове,утре ще съм целият в ластичен бинт,но няма как,трябва да бачкам![]()
Имах си прекрасен ден ,чудесна съдба.
Но естествено ,намери се кой да ми счупи кефа![]()
Не че ми пука де![]()
Чудя се - да рискувам ли, да не рискувам ли??Много пъти съм правила подобни неща и после така съжалявам, така се страхувам.Сега някак се чувствам по-уверена, но ако го направя, няма да е така.Не съм сигурна в отсрещната страна какво е положението.Дали има изобщо такова, спрямо мен !?Измъчвам се..страхувам се..но пък мисля, че много го искам. Не знам какво да правя..![]()
![]()
Тооолкова много ми се излиза, тоооолкова ми е саклетно вкъщи и тоооолкова много ще продължа да си стоя вкъщи поне до понеделник следобяд, че ми иде да се гръмна.
многоо ми е мъчно,реве ми се.. ;с
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
В крайна сметка излязох. Приятно беше..
Утре трябва да мина покрай фризьорката и трябва да ида да си взема маска за бала на маскитеее![]()
Ебаси дъжда ебаси чудото.Поне вече съм си в къщи.Беше много тъпа вечер .. липсва ми малкия глупак и по-късно ще му се обадя да му се полигавя.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
объркана съм,толкова много въпроси и толкова малко отговори,важното е че снощи се разбихме![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обич е ,мамка муПървоначално написано от Biskfitka
ОТНОВО се чувствам ужасно,искам си го
![]()
Тъпо ми е. Искам да съм навън с компанията, нооо трябва да свърша това, което отлагам вече трети ден. Проклета сесия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
кое е правилно и кое не,това е въпроса![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
излязохме на по бира ама за 1 и нещо,долу-горе добре беше,наложи се да се прибирам рано,че утре 7 и 50 най-късно трябва да съм станал,че ще се бачка![]()