- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Чувствам се никак,не ми е гадно,но не ми е и хубаво.В скайп е и не ми писа..,а вече се чувствам изтормозена от човек готов да се намести на мястото му,за сега уддържам фронта и го режа,ама е нахален![]()
навила съм си на пръста, че ми липсва, че никой друг не може да го замени, че всеки втори прилича на него и че нЕма да го забравя в близките 2 години.
но продължавам ли, и продължавам да изглеждам все така божествена, дори и в тъгата си...;д
Искам една цигара да падне от небето точно в ръцете ми иначе ще откача.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Толкова много искам само едно шибано нещо в живота ми да е пристичко и лесно. Искам да мога да кажа на някого всичко, което искам да кажа. Вече не мога да съм както преди. Може и да е било нещо по - дребно, но фактът, че вече втори ден просто чака нещата да си утихнат без да прави никакво усилие. Това наистина не го очаквах. Все ми се щеше да знача поне малко повече. Дано успея да си намеря работа за лятото.
Много съм объркана заради едно момче, ядосана на баща ми (имам чувството, че само иска да ме тормози) и ядосана на другите ми роднини... Вьобще всичко е гадно!![]()
Нямам търпение утре да се видя с бфф-то.![]()
супер раздразнена
Просто аз
Даеба пиянската ти история аз ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ужасно... кучето ми умря днес.. имам го от малка и когато го взехме то беше просто една малка топка косми. Аз съм го отгледала ии много го обичам... почти през целия ми живот това куче беше до мен. А сега го нямаВъпреки, че е животно и че с него не мога да приказвам като с човек.. то ме разбираше, когато бях тъжна ме развеселяваше.. беше мой приятел въпреки всичко... А сега просто немога да проумея, че го няма. Незнам какво ще правя... много обичах това куче, ужасно много.
![]()
Пред разстрел. :Д
Отдавна не е било толкова зле.
The blood that binds us ..till death unites us
На мен пък ми умря котката. Още когато съм се родила се е вмъквала в кошчето и се е гушкала в мен. Преди години щеше да ми извади окото, та прекарах едно денонощие в бърза помощ.Първоначално написано от dream1707
След това пък я мразех, защото винаги ми изяждаше супата преди да се усетя... и сега като се замисля не съм яла супа от две години.
Миналата година я бяха хванали някакви бесове и буквално ми разкъса чисто новата тениска... и пак си я обичах.
Имам толкова спомени с тая топка пух, че няма начин да я забравя.
Е, да се надяваме, че ще свикнем с липсата им... така или иначе нямаме друг избор, нали?
>>> Искам... да спра да чувствам... също и да хленча...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+1Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
ох, мъчи ме глупавото безсъние. 2 часа се въртях в леглото, опитвах се да заспя, после се замислих за някои работа ии... да. стигнах до извода, че ще е изключително забавно, ако и двамата хубавци ми се стоварят на главата по едно и също време, еднакво заинтересовани от мен и еднакво готови на саможертва, то тогава ще съм крайно объркана.и наистина ще ми е крайно интересно как бих постъпила тогава.
![]()
гади ми се и това е, защото не съм спала. винаги е така, аз затова мразя да будувам.
и тъй, де. след има-няма час-два потеглям към баба(много път, цели 20! минути пеша). живее на най-най-най-прекрасното място с най-най-страхотната гледка. искам да си пия кафето рано сутринта, когато е още хладно, да се радвам на тишината, на спокойствието, на зеленината, да съм си сама със себе си... мда, райско е. да живеят бабините манджи, бабиният дом, разговорите с баба, шегите с баба, мълчанието с баба, съветите на баба, киселото мляко на баба, лютеницата на баба, кашкавалът на баба и въобще: да живее баба.![]()
Такааааммм .. направих си закуска, сега остава само да сляза до магазина да си взема нещо да пия. Нашите ... не ги знам кога ще се прибират, ама и честно казано не ме интересува.Дано пържените ми филийки да са станали като хората, че .. не знам
Даже не съм сигурна дали така се правят, ама ... БХ
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Freakin' Awsome![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Не искам да мисля,не искам да чувствам..Защо продължавам да му се връзвам,искам да спре да ми пука,искам да му е гадно,но не мога да си го позволя
В същото състояние съм...Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Оооо .. толкова е хубаво такааааа <3 Липсваше ми тоя олигофреннн ...
Hilary_![]()
Изтощена. Предстои още един дълъг ден с по-дълга нощ. Не знам дали ше издържа. Накрая ще им тегля по една на всичките.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бива горе-долу чакам милото да се събуди, ще ходим на солариум после на центъра :* Така го обичаммм.И в понеделник в Парижжжж![]()