.
Затворена тема
Страница 77 от 98 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2447
    Чувствам се никак,не ми е гадно,но не ми е и хубаво.В скайп е и не ми писа..,а вече се чувствам изтормозена от човек готов да се намести на мястото му,за сега уддържам фронта и го режа,ама е нахален

навила съм си на пръста, че ми липсва, че никой друг не може да го замени, че всеки втори прилича на него и че нЕма да го забравя в близките 2 години.

но продължавам ли, и продължавам да изглеждам все така божествена, дори и в тъгата си...

Искам една цигара да падне от небето точно в ръцете ми иначе ще откача.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на babity
    Толкова много искам само едно шибано нещо в живота ми да е пристичко и лесно. Искам да мога да кажа на някого всичко, което искам да кажа. Вече не мога да съм както преди. Може и да е било нещо по - дребно, но фактът, че вече втори ден просто чака нещата да си утихнат без да прави никакво усилие. Това наистина не го очаквах. Все ми се щеше да знача поне малко повече. Дано успея да си намеря работа за лятото.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Гадно ми е ,ядосана съм ,чувствам се супер глупаво . Знам ,че не може всичко да бъде перфектно ,ама нищо тъкмо ще види и другата страна .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен
    Много съм объркана заради едно момче, ядосана на баща ми (имам чувството, че само иска да ме тормози) и ядосана на другите ми роднини... Вьобще всичко е гадно!
    Нямам търпение утре да се видя с бфф-то.

Град
    [На Метри От Земята]
    супер раздразнена
    Просто аз

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Даеба пиянската ти история аз ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ужасно... кучето ми умря днес.. имам го от малка и когато го взехме то беше просто една малка топка косми. Аз съм го отгледала ии много го обичам... почти през целия ми живот това куче беше до мен. А сега го няма Въпреки, че е животно и че с него не мога да приказвам като с човек.. то ме разбираше, когато бях тъжна ме развеселяваше.. беше мой приятел въпреки всичко... А сега просто немога да проумея, че го няма. Незнам какво ще правя... много обичах това куче, ужасно много.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Пред разстрел. :Д

Отдавна не е било толкова зле.
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Ужасно... кучето ми умря днес.. имам го от малка и когато го взехме то беше просто една малка топка косми. Аз съм го отгледала ии много го обичам... почти през целия ми живот това куче беше до мен. А сега го няма Въпреки, че е животно и че с него не мога да приказвам като с човек.. то ме разбираше, когато бях тъжна ме развеселяваше.. беше мой приятел въпреки всичко... А сега просто немога да проумея, че го няма. Незнам какво ще правя... много обичах това куче, ужасно много.
    На мен пък ми умря котката. Още когато съм се родила се е вмъквала в кошчето и се е гушкала в мен. Преди години щеше да ми извади окото, та прекарах едно денонощие в бърза помощ.
    След това пък я мразех, защото винаги ми изяждаше супата преди да се усетя... и сега като се замисля не съм яла супа от две години.
    Миналата година я бяха хванали някакви бесове и буквално ми разкъса чисто новата тениска... и пак си я обичах.
    Имам толкова спомени с тая топка пух, че няма начин да я забравя.
    Е, да се надяваме, че ще свикнем с липсата им... така или иначе нямаме друг избор, нали?

>>> Искам... да спра да чувствам... също и да хленча...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    Earth...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    супер раздразнена
    +1

I'm inlove with a criminal...

ох, мъчи ме глупавото безсъние. 2 часа се въртях в леглото, опитвах се да заспя, после се замислих за някои работа ии... да. стигнах до извода, че ще е изключително забавно, ако и двамата хубавци ми се стоварят на главата по едно и също време, еднакво заинтересовани от мен и еднакво готови на саможертва, то тогава ще съм крайно объркана. и наистина ще ми е крайно интересно как бих постъпила тогава.

гади ми се и това е, защото не съм спала. винаги е така, аз затова мразя да будувам.

и тъй, де. след има-няма час-два потеглям към баба(много път, цели 20! минути пеша). живее на най-най-най-прекрасното място с най-най-страхотната гледка. искам да си пия кафето рано сутринта, когато е още хладно, да се радвам на тишината, на спокойствието, на зеленината, да съм си сама със себе си... мда, райско е. да живеят бабините манджи, бабиният дом, разговорите с баба, шегите с баба, мълчанието с баба, съветите на баба, киселото мляко на баба, лютеницата на баба, кашкавалът на баба и въобще: да живее баба.

Град
    Варненска чайка
    Такааааммм .. направих си закуска, сега остава само да сляза до магазина да си взема нещо да пия. Нашите ... не ги знам кога ще се прибират, ама и честно казано не ме интересува. Дано пържените ми филийки да са станали като хората, че .. не знам Даже не съм сигурна дали така се правят, ама ... БХ
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Не много добре... бившия(вече) не иска да ме вижда,разболявам се, само най-добрата ми приятелка е в състояние да ми оправи настроението.Сега пътува насам... ... Дано всичко се оправи.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Freakin' Awsome

--------------------------------------------------------

Не искам да мисля,не искам да чувствам.. Защо продължавам да му се връзвам,искам да спре да ми пука,искам да му е гадно,но не мога да си го позволя

Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    Не искам да мисля,не искам да чувствам.. Защо продължавам да му се връзвам,искам да спре да ми пука,искам да му е гадно,но не мога да си го позволя
    В същото състояние съм...
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Прекрасно събуждане ,въпреки ,че го очаквах след снощи.Очертава се хубав ден ,пък ще видим.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Варненска чайка
    Оооо .. толкова е хубаво такааааа <3 Липсваше ми тоя олигофреннн ...

Hilary_

Хах .. ужасно ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изтощена. Предстои още един дълъг ден с по-дълга нощ. Не знам дали ше издържа. Накрая ще им тегля по една на всичките.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бива горе-долу чакам милото да се събуди, ще ходим на солариум после на центъра :* Така го обичаммм.И в понеделник в Парижжжж

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си