- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
малко просташко![]()
от една стана..ше ходя на урок след малко |( от друга.. щастливаа
![]()
![]()
Затрупана с матури и учене общо взето. Днес се чувствам много по - добре от вчера. Знам, че това, което направи тя е малко, но за нея и това е някакъв прекрачен максимум. Не бива да забравям, че "Съжалявам" не присъства в речника и. Не, че ще забравя какво се случи, просто е жалко точно сега да се делим и сърдим. Все пак лятото и женските гадости тепърва предстоят.![]()
Добре се наспах този път ..![]()
Обаче трябва да уча. Историята,Химията,Физиката и Математиката са доста притеснителни.Не виждам как ще завърша.
супер,беще мн хубава вечер и днеска смятам да си почивам цял ден,че ми е изморено вече....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
сама![]()
Просто аз
Добре съм горе долу.Гледах едно филмче до сега и чакам да стане време дасе оправям и да излизам да се помотая малко навънка,че спека е пълен иначе .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
И по-добре съм била ...![]()
I'm inlove with a criminal...
скучно ми е и съм объркана![]()
Ужасно...
Толкова съм... изморена.
И искам да спре да ми праща смс-и, защото ще поддам... вече... вече не издържам на всичко това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ми добре съм .Довечера на рдЩе има як купон .Сиг и той ще си дойде тази вечер и съм перфектно просто.
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
няяя довечера съм на купон с преспиване у една приятелка и страшно многа се радвам...![]()
иначе най-после си писахме и хем се радвам хем ме е яд...пфууу ако знаех и аз какво искам![]()
/me (music) Jentaro & Sensei - Muzikata E Krasiva
![]()
![]()
СУПЕР МИ Е ^^ Леле от колко време не бях отварял форума ;д
Така съм се зарибила с решаване на судоку, че не е истина.И не ми омръзва, което е добре.Поне то да ми е развлечение, за да не мисля и да се измъчвам ..
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
сутринта 3 часа ходих и бягах и пак не ме свърта в нас![]()
наспата съми общо взето съм супер
да си намеря някой за разходка
![]()
![]()
ей така се чувствам :/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Добре![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Охх супер съмбях на солариум с милото след това купих подарък за мойта фр . . сега след малко ще накарам майка ми да ме закара до магазина да купя цигари и водка за Париж и след това съм готова
![]()
хохо мииидеам .. объркано .. смятам да се държа по резервирано до следващия път когато се видим и вече да го оствям тоя небладорания .. че идва лято и неща да го пропилявам в нерви
![]()
If I played you like a toy?
Малко ме е яд, че .. не можах да си направя хубава разходка с мишката, ама ... шибания махмурлук си каза ролята![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
бясна съм !!! една вмирисана п*тка с която се мразим сваля братовчед ми.... моя братовчед !!!! незнае какво я очаква просто ....
I can't stop myself from loving you <3
Да се радвам ли, да се ядосвам ли?! Май по-скоро правя второто.
Вярно, нищо ми няма. Е, не точно, но съм добре и нищо
няма да се влоши както ме плашеха преди. Да, обаче една година
спрях да спортувам сериозно, една напразно пропиляна година.
И сега?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele