- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Отвратена.Разочарована.Пра зна.Изгубена сред познатото.
all day... all night... what the fuck?!
Опитвам се да си вкарам в тъпата глава,че не трябва да плача.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Наспах се, гледах една серия на Малкълм и почнах да си почиствам и подреждам стаята, най-вече гардероба, че беше някакво кризисно положение.Баща ми ми прави някакви тъпи изречения и само ми пили нервите. След малко ще си взема един душ и ще си бия камшиците, че не се трае.
Нервна. Много нервна. Гладна. Притеснена. Ядосана. Надяваща се. Измъчваща се. Страдаща. Чакаща...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ХаХ хванах се да си пълня лаптопа с музика,защото оня ден реших,че трябва да го изчистя и наново да го напълня![]()
Баси затрих близо 300GB музика,но пак ще си я изтегля![]()
Казах и на мъжлето ми да ми запише няколко DVD-та с чалга,защото аз чалга слушам хипер рядко (и то заради другите от компанията),а за хижата ще ни е необходима
Е поне се радвам,че си го чухЛафихме час и половина по телефона,но му падна батерията и трябваше да затвори
Е поне разговора беше интересен:
Аз:Знаеш ли к'во намерих в шкафа?!
Той:Какво?!
Аз:Ония предложения за екскурзията до Кушадасъ ...
Той:Да знаеш това е само знак от съдбата,че трябва да отидем извън България това лято!!!
Аз:Ми тогава да започвам да търся интересни екскурзийки,а?!
ХаХ много се зарадва миличкото![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Имах нервна криза. Иначе сега съм добре като изключим болката в главата и очите.
Чудя се днес какво писмо ще открия от онзи психично болният. .
И си мисля колко щеше да е яко ако вчера бях отишла на дискотеката ,ама не. .
И единственото хубаво, че после ще ям картофки![]()
Опитах се, излязах навънка, разсеях се ... ама как да стане като не спира да ми звъни ?! Искам да спреее ...![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Адски шантав Weekend.. Всъщност се почна още от ПетъкНоо като цяло беше супер.. не си бях прекарвал така от доста време =]
Весело и уморено.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Уморена, изтощена, леко изнервена... добре, че утре сме на училище.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Отвратително раздразнена!Направо треперя...моята шматка само ме успокоява и хич не знае кфо ми е...едвам се сдържам да не я овикам...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pz:Lil Wayne ft. Eminem-Drop The World [music]
Така са наядох :Д и още бих яла . . :Д в свински период съм . . заради месечната "болест" :Д Пфф ся сигурно ще скучаяяя :С
сууупер излъгана..кофти ми е![]()
![]()
![]()
ахх.....курвиии![]()
имам чувство че ако някой ми каже нещо на криво че му смачкам физиономията![]()
![]()
![]()
![]()
Оф, по-добре.
Поне говорих с Краси и изяснихме всичко.
Поне знам, че сега нещата са наред.
Този разговор трябваше да се проведе...
Утре най-после ще го видя и ще си го гушкам.![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зле.Ужасно горещо и скучно.И искам да ми пише.
Първоначално написано от Vannesa
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тоя не спира обаче.
Сега като се замисля ... никой, никой, никой не може да ми даде това, което той ми даваше. Едновременно любов и болка, и караници, и прегръдки, и целувки и .. ух, искам си го !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Защо не се върнеш? Явно ти дава много... можеш да се радваш на това още известно време.Първоначално написано от Priceless
For you![]()
I miss you...