- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ми уж добре. Дефактоо не съвсем.
Пак мисля, вместо да чувствам... явно не мога да се оставя на емоцията да ме завладее, както другите могат. Винаги мисля какво как и защо.
Не е толкова хубаво, колкото изглежда. Защото.. другите очакват да чувстваш, а не да мислиш. И се сърдят когато започваш да размишляваш и да търсиш връзки. Нелогични са. А аз съм логичен.
Не намирам начин да се откажа от разума си. А и май не искам..
Отвлечени мисли.
Такива работи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
шибаняк долен! го е*а.......
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Уча се да бъда пълноценна САМА.Тъпо ми е, няма връзка, но няма и мисли за края.
Определени елементи пак ми правят много смях тука. 'Баси, никога не съм очаквала да съм толкова зла дори в мислите си. Ми лайкс ит!Еййй, толкова съм готяна, че ш' си посегна чак. Добре е, добре е, има кой да ме забавлява и тази вечер.
Като се замисля какво беше преди ,сега всичко е просто едно петно.
Няма да се спи тая вечер то се е видяло..
супер яко ми е![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Паак се появи ТОЙ, за да ми скапе иначе хубавото настроение ..![]()
Big or small, lies are lies!
бродещи труповеПървоначално написано от RussianStandard
абе, коя беше тая песен?
оке
Няма лошо да си логичен приятелю ^^ Просто може би понякога трябва да си малко по импулсивен.. Не знам наистина =] В крайна сметка, мисля че отговора е вътре в теб и ти го знаеш :РПървоначално написано от valdesbg
Объркана се чувствам. Много объркана. Всичките ми планове се обръщат срещу мен и аз трябва да решавам какво да правя с тая бъркотия.. Пък ме и мързи![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ами прекрасно се чувствам,ама за ко тря помня какво се случи преди няколко часа,и вчера,баси имам чувство че тия пари са загубени,тоест така ми се иска да бъде а всъщност неса.
Тъжно ми е, много тъжно ..![]()
Big or small, lies are lies!
Ужасно много ми се спи мечтая си само за леглото ми ,но след 20 минути идва милото и излизаме![]()
Кало - да бе споко. Аз отговора си го знам. И си ми допада. Въпроса е как да го натъкмя така че да им харесва и на другите. Защото нямам намерение да ставам отшелник.
Душичке, видях ти ЛС-то. Утре ще ти драсна.
*гуш*![]()
Каке, когато го видиш - няма да ходя никъде. Оставам си в София. И аз те обичам!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^![]()
Никакво ми е...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми Влади щом на теб ти харесва, което мисля че е най-важното, майната им на другите или по-скоро на тези на които не им харесва. Защо трябва да си отшелник xD Бъди себе си, винаги има кой да е до теб =]
охо,още имало будни бе-чудо невиждано..мислех,че съм последната оцеляла..
в общи линии тука купона тече с пълна сила-и пиенето на ниво и белота се мята и още на никой не му се ляга пфф...
между другото се чудя как ще ми се отрази още чашка бира-след последните 3 тази може и да ми дойде доста веселкомнеее,голяма лигня сме станали-особено аз..сега се самоубеждаваме,че трябва д аспим,че имам да им обеснявам едни неща по анатомия утре..
Ай лов слийповър партийс-ама вери вери мъч![]()
![]()
Аз звънях когато бях 4/5 клас наште изумяха и от телефонната сметка и от това на кого съм звъняла xDПървоначално написано от FromAutumToAshes
Още е рано сутринта пак искам някой в леглото..xD Но да оставим перверзиите за през ноща![]()
-по темата:чувствам се добре и нямам търпение да излезна от нас...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Направих си да яяяям. Все повече се убеждавам в кулинарните си умения. <3 Иначе ... кофти ми е, че се скарах с него, при положение, че ... той е единствения, който държи на мене тоолкова много. Ама .. такава съм, мамка му .. обичат ме - наранявам, обичам - нараняват ме. Ъммм .. някво такова .. като зависимост е. Закон. Or something like that.. dunno.
Днеска ... хубав ден се очертава засега. Че да видим.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
'баси жалките, чак ми е мъчно.![]()
Иначе най-сетне се прибрах вкъщи, взех си душ, мисля да закусвам с паста и така.По някое време ще звънна на майка ми да пием по кафе, че не сме се виждали и чували отдавна и ще вземе да ме забрави.
А колко се радвам, че довечера ще си спя на моето си леглоо...
![]()
СпРяЛо0![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KeshaWoodx33
Хахах еми и аз да бях, и аз щях да съм изумен![]()
Rofl still pervy ?Изненадваш ме, сериозно оО
![]()
Ъм иначе... Току що закусих, сега ще го мисля к'во ще правя днес. В Петък ми е първата матура ииии се дразня, че май няма какво повече да се подготвям, а ми се струва, че няма да се справя много добре ;/ Ноо като цяло нямам търпение да идва утреToday is THE day
![]()