.
Затворена тема
Страница 81 от 98 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2447
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кало айде да спрете с тия чаршафи, м? Като ще спамите - поне нека не е толкова очевадно. Не се цитирайте.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Пия си кафето .. никаква вест от тоя .. смятам да хапна нещо и да седна да уча.Баси празния ден ще е .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

мега тъпото време пак почна да вали ... тряя уча мързи ме, или по-точно ми е лошо... дразняя сичко живоо ужс

След четири дни с хора, чието хоби е да си представят, че не съществувам съм направо... Аре, няма значение.

Ся ше ям, ще видя дали ще кибича още пред компа, че нещо фермата ми е пред фалит и сядам да зубря, че утре имам класно по БЕЛ и... логика
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Цитирай Първоначално написано от Shady141
    мега тъпото време пак почна да вали ... тряя уча мързи ме, или по-точно ми е лошо... дразняя сичко живоо ужс
    Години с теб минаха..
    чувствата изстинаха..
    продължавам да живея аз..
    за историята ти и аз.. е късно къснo..

Мега фен Аватара на vagarious
    Днес всиичко ми върви накриво. Ще издивея вече, баси хората .. А утре така не ми се ходи на училищее, че просто не е истина.Оффф ....
    Big or small, lies are lies!

Град
    София
    Днес - ужасен ден! Трябва да ходя до болницата, пък после на купон, на който ще остана 5 минути, колкото да си видя гаджето за малко. >.<
    НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ УТРЕ!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ок и не толкова ОК.
    1 седмица няма да видя милото :С но вчера бяхме заедно и си прекарахме невероятно вечерта.Спах до 11 ,т'ва е ок.Станала съм черничка т'ва е ок.Трябва да си оправям багажа за Париж :С Не ми се ходи даже.Мамка му искам при милото

Мега фен Аватара на babity
    От сутринта уча. Сега съм си откраднала точно 5 минути за почивка и после пак. Започвам наистина мнооого да се притеснявам за матурите. Трябва да почна да решавам и по биология... ебаси!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ба*ти празния ден.
    Спах до 12:00h...

Баща ми както винаги ще ми вдигне скандал за най-малкото...

Онзи... просто не искам да ми звъни, да ме търси, да ми пише и тн... защо не се спре, бе?

Сестра ми си стяга багажа и БАМ - тръгва си.

Майната им на всички...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Как да се чувствам,поредния който не е за мен и не ме заслужава,за който ми пука. Дъжда най-сетне спря,добре,че вчера излизах.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ужасно.Обичам го и си го искам Много ми е гадно,но няма да се откажа от него.После ще му върна подаръците ....прекалено мн спомени от тях,не мога да ги гледам,нито да ги нося вече...

Град
    В мислите на хората
    Ако сега е периода на разделите - защо няма нови събирания? Или тоя период ще дойде малко по късно? Всички сте се зажалвали.

Иначе.. аз не съм много добре. старая се да не се ядпсам и да свърша дивотия.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ Влади, какво става при теб?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Неочаквано добре...не очаквах, че толкова лесно ще го превъзмогна. Имам си приятели до мен и това ми стига... ОБИЧАМ ГИ [/b]

Мега фен Аватара на vagarious
    Уж беше всичко отминало, а сега отново се появи.И защо сега !? И изобщо - ЗАЩО !? ..
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ако сега е периода на разделите - защо няма нови събирания? Или тоя период ще дойде малко по късно? Всички сте се зажалвали.

Иначе.. аз не съм много добре. старая се да не се ядпсам и да свърша дивотия.
    Аз се надявам днес вече да дойде периода за събиране,че ще откача Много гадно постъпва ...

Град
    В мислите на хората
    Абе и аз искам да дойде периода на събиране. Обаче периода на събиране с МЕН Не съм чак толкова за изхвърляне (:

Чее ми писна да си седя самичък. то за това и аз имам вина де.. която си я осъзнавам (:

Иначе се чувствам по добре. Писах на една форумка и така. Сега ще ходя да хапна нещо и така.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Изгладих, ядох . .ся ще наредя тоя шкаф.След това май ще ходя да си оправям багажа за утре.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Общо взето е тъпо да гледаш отстрани уж страхотно ''влюбените'' двойки.. Където и да изляза все ще видя някои да се натискат,да се държат за ръчичка или да се гледат влюбено. Радвам се,че има хора които се ''обичат'' ама си е кофти ти да не си част от любовният пейзаж.

Иначе днес ми е много мързеливо и сънливо (отново).Тези четири дни почивка не ми повлияха добре,утре хептен ще съм отнесена от вихъра..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В клуба на самотниците съм вече.
    Ама и това като всяко друго нещо си има плюсове!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Мм хубаво ми е Вали .. и мисля да поспя, после имам малко да уча и така.. мисля цял ден да си стоя в къщи и да бездействам

А колкото до този тъпак ..започнах да осъзнавам някой работи.. и се чудя как изобщо съм си мислела че го обичам.. единственото нещо което изпитвам към него в момента е презрение..

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В клуба на самотниците съм вече.
    Ама и това като всяко друго нещо си има плюсове!
    Интересно

Наистина интересно.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кое е по-интересно? Това, че бастисах 4 години и не казах "гък" или че не пуснах тема своевременно, а се оплаквам мимоходом?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В мислите на хората
    Това че си спокойна, уверена, положително настроена и не филмирана след 4 годишна връзка.

Може би част от това се дължи на факта че си надраснала тийн-годините, но все пак. Браво!

Даже не прозвуча и като оплакване, а по скоро като съобщение.

Да излезем на вечеря тия дни?

Иначе сериозно - ако имаш нужда да поговориш с някого - драскай ЛС

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си