- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
нищо й няма, просто нямаше как да не отбележа, че си хитрец.![]()
п.п., ако вземе да ти трие спама, да знаеш, че не е споделено.![]()
А калпазанката е мой човек, ние с нея си имаме бирата (:
А иначе - скрита лимонка съм.. знам аз :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
![]()
искам да се похваля, че вчера ядох грис-грис," вкусът на моето детство! "![]()
чувствам се кат лайно в дъжд никво не ми е искам само да идва по бързо 29 май да се накъркам кат за световно и др да си гледат работата![]()
![]()
![]()
Спокойно ... И още ще те изненадваПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Познавам си го,от колко ... година май стана вече ... и всеки път ме изненадва с нещо новоАма то и за т'ва си го обичам!
По темата:Оффф да става 20ч.,че ми се гледа оная простащина Биг Брадър истината![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
няма лошо, щом го влече.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
еее, де! тъкмо мислех да отида до магазина да си взема нещо сладко и се изля някакъв порой.![]()
ще е много хубаво, ако на баща ми са му свършили цигарите, че да отиде до магазина.![]()
иии мисля да отида да подремна, че ми се приспа нещо, пък и форумният ми съпруг отиде да пие бири.![]()
Искам на даскало само и само да видя момчето от съседния клас искам да го съсипя за това,че не можахме да излезнем....ама кой знае какво пак ще стане..Толкова мн. го харесвам...и все пак искам и флирт с другите xD
Иначе сега съм си се прибрала и смятам да си оправя ноктите и да си сложа камъчетата дето си купих (:
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
ми тъпо ми е...днеска си заминаваи не знам кога ще го видя...бяха ми казали 15...но да се надяваме,че ще си го видя и гушна по-рано...страхувам се,че събота няма да се получи както ИСКАМ,а и днес не можахме да си початим,защото си оправяше багажа и т.н.
Сега вече сигурно е на път...
тъжно ми е...
pz:50 Cent-Do You Think About Me![]()
![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Оправих си багажа, говорих си с милото, изкъпах се, оправих си косата, станах много хубавка. Ииииииии ся след малко ще вечерям.
Трябва рано да си легна :С Утре в 5 ще ставам :С
За Влади - извинявам се ^^ =] Дано се приема ;д
По темата - Супер превъзбудено ми е ;д най-вече за утре оО ама и ддз нек'во веселярско ми е в момента хахах ;д Ииии общо взето това е xD
По дяволите ..Още чакам отзиви.. май ще си остана само с чакането .. пфф
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Тука някакви четки по мой адрес се пускат![]()
*изпъчва гърди*
Кало - пиема се, макар че не знам за какво се извиняваш..
Иначе досега бирих с едно приятелче, някво яко се получи. иии ми е яко (:
Dr. Gregory House
Батеее Бойко ти си мъж![]()
начи голяма летаргия само ми се спи...мама му ше еба![]()
усещам утре каква мъка ще ема нищо ще си свиркам с уста...тия двете сладурани колко ли забрани този път ще нарушат...тия двете сладурани колко секс покани този път ще отнесат
![]()
![]()
Владиии ... сърдя ти се!!!
Според "Дзън" изкуството,когато имаш две бири трябва да споделиш едната с ближния си,т.е. с мен![]()
ХаХ баси,от както си взех едната тениска на Загорка нещо не ми е наред![]()
По темата:Ми нервно ми е,но и аз не знам що ...?!Амааа ще се оправя
![]()
ЕЕ че Зори кво да ти кажа - виках те да дойдеш ама ти - нъц, нали
Другия път за ръчичка те хващам и ще бирим в парка![]()
Dr. Gregory House
Пия Шуменско,но ако ми намериш от промоцията на Загорка с втората тениска ще се прежаля да я изпия ... че в наш0 сел0 много бързо се изкупува тая бира,да ги ... в алкохолиците![]()
По темата:Надула съм си музиката на слушалки (както най-обичам,макар че ся съм с по-малките щот татко ми преватизира големите) и ми е яко
С бати си се уговаряме за запой и така ... Ей ще взема да отскоча до София на края
К'во като е на 500км от Силистра
![]()
Ееее хората сбира!
Мой човек си ти![]()
Ама тениска знам ли.. не разчитай на мен. Кой, кой ще ... ? Искам да гледам![]()
Аз откога те каня да дойдеш насам.. взимай мъжО ти и идвайте бе. Кво са 500 км между приятели![]()
Dr. Gregory House
Супер ми е скапано,супер много искам да ям нещо сладко ии супер много искам да спа!![]()
Но преди това искам да разбера какво прави тоя дебил и защо не ми звъни пак.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Той е толкова готин,добър,забавен,всичко, което съм искала,но кофтито е че тъкмо,когато го открих той трябва да замине.По-добре да го оставя,щот знам ли,кви ще ги върши и все пак,ако той е за мен ще си ме върне обратно,като се прибере..знам,че ще ми липсва......![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
12 теста по литература, две матури по български + една по биология и половин тема за палеонтологични доказателства аз все още съм кукуряк. Надскочих си очакванията днеска, а доста време пропилях. Сомахът ми взе да се свива вече и, Фила още не се е обадила, изкарвам приемливи резултати на матурите по биология... ще се гръмна. Патето не ми вдига. После като ми вдигне пак ше му се спи. Нямах време днеска да тормозя Мърррр. Милена е звъняла, а честно казано не съм сигурна, че ми се говори с нея. Искам да си поговоря с Патето, да си догледам филма от снощи и ако още съм адекватна да си изпапкам още един автор от матуритетните.
ще ходя да си чета книгата,много ми е мъчно,че той заминава,не тряаше да му мрънкам последния път..оф утре Билогия ужас......
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:767e53ba[/vbox7]
If you ask the question then it`s always YES!![]()
![]()
Dr. Gregory House
да направим контра на валдес
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BB0Qew9Z3UM[/youtube]
йоу йоу СЕКС СЕКС алеле майко![]()
иве,иве,мой човек си ти...Първоначално написано от kindergarden
тая песен просто сигурно испейки си я тананикам-йо,йо....найс,а
![]()
![]()
![]()
лигнята ме е хванала![]()