- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Вие все контра ще ми правите. Особено някои хора :Р
Иначе аз ще лягам. Лека от мен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
кур
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
мдаа, моШно комплименти.i like it!
![]()
за утре ми е доста съмнително как ще отида на училище. тия локви и гадните лигави червейчета... нещо не ме радва идеята да ходя пеш и май ще трябва да си измисля транспорт.![]()
- Липсвах ли ти?
- Ми... * стои и мисли *, усещаше се липса.
супер е прост.да си признае, че не може без дразнещия ми глас и идиотския поглед, кво се прави на корав.
бе, приятна вечер си беше въпреки тва, заредих се с положителна енергия. щом имах нерви да си изрисувам разни неща по ноктите...
![]()
преебан.
иначе добре, благодаря. )
[00:09:58] me каза: понеже не мога да бъда лоша
[00:10:04] me каза: и винаги искам др.да са добре
[00:10:07] me каза: и накрая
[00:10:09 me каза: какво
[00:10:12] me каза: един ./.
Просто ми писна от всички...мина времето когато бях марионетка
п.с-бъдете лоши и егости иначе не може да се живее, поне не дълго
да осъзнаеш, че доброто вече го няма в хората е доста тежко...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
^ Така е.
Много, ама много ми е чудно как ще стана за даскало след 5 часа.Ама никак не ми се спи -.-
Тия почивни дни всичките ги прекарах в къщи, явно болестта не беше тръшнала само мен, а и половината компания. Утре поне ще се обменят впечатления, информация и кой знае какво още. Радва ме мисълта, че ще имам още една шестица по химия.![]()
Задушена ... твърде ревнувана ...
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Спи ми се, обаче имам натрапчиви мисли и не ми се ляга, 'щото няма да мога да заспя.
Много зле,адски зле![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
спи ми се и съм толкова умрялааа... поне няма да ходя пеш.и съм си изгубила някъде диска с материала за оня глупав проект, та трябваше да записвам всичкото онова на нов.
добре, че поне дискове имам.
Бивам... Бил съм и по-добре.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Оф .. как само не ми се ходи на даскало. Та аз току що се събудих ?! А след .. 2 часа трябва да тръгвам ... пффффффффффф ....![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
толкова неща свърших и толкова още имам ама съм суперрррррррррррр :P :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Баси к'во ми е яко без даскало![]()
Единствения проблем е,че трябва за две седмици да изям двата учебника по биология,защото ако ме скъсат на матурата - не знамЕ поне се успокоявам с това,че не съм имала биология от 10-ти клас ... така,че е нормално да съм позабравила някои неща
Иначе като цяло съм злеСнощи едвам заспах и то към 4ч.,защото постоянно се събуждах от кошмари
Даже единия път скочих от леглото и 10 минути не мога да се ориентирам к'во става
Нямам търпение да се чуя с моя,защото и него ог сънувах и беше ужасно![]()
Е поне комшиите днес не разбиват от 9ч. сутринта![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а досега що не си училапитам само
БЕЛ БЕЛ и пак БЕЛ
нямам време да ида на фитнес .... нямам време да положа някви грижи за външния си вид
или ще са задачи или тестове по Бел![]()
още само 2 седмици
само
само
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Защо не съм учила в даскало или защо не съм учила вкъщи?!Първоначално написано от HexGirl
И все пак на двата въпроса - в даскало по програма ми беше заменена биологията с микробиология,а вкъщи - защото нямах време заради двата вида химия,микробиологията,ООС, К,ЕП ... и к'ви ли не още предмети,които ми влизат в държавните изпити
По темата:Искам сладоледена торта ... и май след малко ще отида да си купя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ох и при мен отпадна от програмата още в 10 ти класПървоначално написано от 3oPuTy
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
TODAY IS THE DAY![]()
![]()
Поздрав за всичкиAtila & SBM - Бил Си.mp3
![]()
Раздразнителна съм днеска.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пу, пу ... не мога да повярвам !!!![]()
![]()
![]()
Ама си се радвам де и то мнооогооо ...![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ох. Котките.![]()
Тези три дребни, пухести същества... не ме оставиха да мигна дори за час. Как не чух нещо различно от "мяу, мяу, мяу..."? Ужас.
Сега ми се спи, ама направо умирам за сън.
Онзи ми е звънял 6 пъти... какво въобще иска от мен?
Мразя да става така...
А бившия ми току що ме покани на кафе. (?)
Иска ми се да излезем и просто... да си поговорим като приятели, но не трябва...
Егати.
Искам да отида някъде за три дни и никой да не ме потърси... ей така, да избягам просто...
Мечти.
И сега какво? Имам 15 минути да се събудя, да се оправя, да науча по физика и да се изстрелям към даскалото.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън