- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Ох,котката ме подлужда.Ветеринаря ме ядоса и след 1 час трябва да тичам за зъболекар...Ааа да и съседите са заклопали....отново!
Абе купон с 2 думи![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
чат-пат..
Do you know what is loneliness, among so much people?
как се чувстам ли.. влюбено !!![]()
![]()
![]()
тръгнала ми е неска на криво,ам не толкова че да ми се скапе настроението :P
-не се наспах => закъсняхпоне имах физическо
![]()
+ разбрах повече от нещата![]()
+смях през целия ден![]()
+ вървях с него![]()
![]()
трябва да се разбера с тоя идиот,че вече нзимам да уча,ама мързела ми е токова голям,че чак се дразня на себе си
и ми се спи ужасно много,ама трябва да уча и да ходя на реп
![]()
![]()
Мързелив ден, това не е на хубаво.
Така почна и моя денПървоначално написано от vikitolove
Същото,ама и аз имах физическо
![]()
Иначе ся съм доста весел,ама това е сигурно щото още никой не ми е писал![]()
>>DjBelev<<
мъничка в най-лошия смисъл
като в солено езеро, което сама съм изляла
Не мога да повярвам,че дразнител номер 1ми помогна днес,бе толкова неубичайно от негова страна.С всеки изминал ден променям представата си за хората,около мен,не знам,кой или какво ме промени,но определено ми помогна да разбера някой неща.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много ми се спи,много ама много! Едвам гледам..ама няма да си легна пък.Иначе съм добре,взех си маска и довечера сме на маскен бал.![]()
Бивам (:
Мисля, че започва да ми минава.![]()
Ама имам много за зубрене, а не мога да се наканя... пък и тея шибани класни![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Нещо съм болна... утре класно.. яко такова![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ami mn dobre i ne mn dobre zavisi; no kato cqlo sum mn dobre i mn sum vlubena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ме глава. ПАК ! Не издържам вечееееееееееееее ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
прецаках се. легнах да спя към 15, попрекалих и... да. Сега трябва да съумея да си оправя творческия безпорядък навреме, да си направя преводите, да си прочета анализите по литература, да се погрижа за себе си, да си взема душ и евентуално да спя.![]()
ии трябва да се обадя на оная русата да видя дали утре ще идва в нас, или няма да идва, 'щото тя няма да се сети сама да ми звънне.![]()
някво шибано ми е ,странно..разбито..
вече няма връщане назад...
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Чувствам се емоционално и нервно нестабилна.![]()
You are broken, I can fix you...
Боли ме главата
Просто аз
Брей, брей .. пеперудките не ме напускат вече 2ри ден ..И усещам, че не е на добре .. никак даже.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Усещам, че нещо не съм в ред последните няколко дни![]()
И спря да се върти за миг земята..
Нещо корема ми ме заболя...Иначе си гледкам филмче и си мисля за някой неща
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Гледам Big Brother и се наливам с фанта.Направо живот ..Тоя идиот не ми е звъннал и може да се си еб* майката .
Доволна съм от новите мебели в стаичката и от новата подредба на гардероба ми.
Само да можех да си подредя така лесно и живота ще е да е супер.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ся пък ми е весело и даже не ми се спи![]()
![]()
ох искам само да се наспя неска![]()
и тва говедо или вече ще се ориентира към едната посока или няма да я бъде тая![]()
у четвъртък не съм на даскало![]()