- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Прецакан ден, просто. Как може хората да са ТОЛКОВА прости?
И само в моя клас ли сме се събрали стадо овци?
Ъм, мен за сватовница ли ме взимат?
Приятелят, на вече бившия ми приятел, ми се обажда от НЕГОВИЯ номер, за да говори С МЕН за СЕСТРА МИ.
Ауу, майната им.
Защо всички и всичко ме дразни?
Ето, ония три пухести същества пак се размяукаха и след малко ще ги удавя в мивката.
Не издържам вече. Ако не отида да си купя семки и не си изтегля някой филм и не остана будна до 3:00 ей ма на!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чувствам се неразбран, влюбен и отритнат...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Ще си отрежа главата, заклевам се.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Преди да си я отрежеш ела да правим взаимно харакириПървоначално написано от Priceless
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Навита съм. Ти защо?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
живот си живеете виение грешниците се мъчим ли мъчим
айде лека нощ
![]()
искам да изкрещя колко много го обичам. искам да го целувам, да го прегръщам, да го мачкам, да го стискам...!![]()
![]()
Любов, Живот, Мозък...Първоначално написано от Priceless
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Набивам си тука някой друг филм в главата и съм супер![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ъмм идеално![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Празно ми е.
Наближава. Щом се почна с пухтенето и равносметките. Нищо, ще му е*а майката и на т'ва като на всичко друго.
Как само му се връзвам и му се дразня, и не мога да го понасям, и не искам да го гледам, и ми омръзна да слушам същата история 3528742 пъти, разказвана в равни интервали от 30 сек., и в същия момент тези гадни, гадни, гааадни сини очи да ме карат да го зяпам пак и пак.Пак е разпитвал за мен, за съжаление грешните хора, които са му казали едни неща ... Мда, както и да е.
Днес - тъп ден. Легнах в 5 следобяд и станах в 8, което води до извода, че пак не ми се спи, а утре пак ще ставам в 5 и 30.7 часа утре, не ми се мисли как ще ги издържа. И всичките идиоти пак там. Гаден клас, въпреки че старият в няколко отношения беше по-зле.
![]()
Нямам търпение да се преместим вече.![]()
Напрегнато![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
И пак същата история се повтаря и пак аз отново се правя,че не виждам.До кога ли ще продължи това?До кога ли ще се залъгвам,че съм "единствената" след като виждам,че не е така?А хората ми го казаха...![]()
Да плача ли,да се смея ли?...Живот!
![]()
Криво ми е,много ясно!
Nickelback - Burn It To The Ground![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
замислено
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Объркано![]()
Чувствам се леко объркана ... Нямам нищо против брат му да тръгне с това момиче, но мисълта тя да е близо да НЕГО ме вбесява... Офффф още повече, като знам, че тя беше луда по него![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
УЖАС!!! трябваше да се здрависам с индиика![]()
Агресивна.
Нервна. Слаба...
Защо не мога да се отърва от едно копеле, което постоянно ме тормози по телефона?
Ще взема да го изключа... и без това е голяма шитня.
Изядох семките, онези гадинки млъкнаха (да видим до кога), филма свърши, сега... ще си харесам и ще си изтегля някой друг.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Изтощена, лягам си![]()
Събудих сеНадявам се днес да е един хууубав ден
![]()
Едит: Бооже, колко съм се побъркала, щом пиша постове с такова съдържание по това време Оо