- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
разсеяна
имам класно,а изобщо не ми се решават тия задаче пък и те край нямат....всичко друго ми се прави,ама не и да уча пфффф![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
чувствам се будна след 3 кафета
и наядена след толкова диня хях
Странно ми е като цяло едно такова никакво ...
не знам как ще се развие живота ми за напред
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Главата не ме болиииДа видим до кога.
Мишката ми се връща днескаааааааааааааааааааа аааааааааа
![]()
![]()
Майкоо .. не е истина колко ми липсваше това момиче.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оооо баси шеметната сутрин.Сега се оправям и излизам по магазини след това на даскало,къдетоооооо ще я направим мощната схемичка пак,че вчера не ни се получи ии довечера рд.
Охххх не ми се мисли какво ще обличам.Сега ще вися 100 часа пак над гардероба.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ще им е*а майката на всички. Бавно и методично, един по един... Не можете бееее, не можете да ме смачкате! Нито шибаните ми роднини, нито приятелите ми, нито никой. Мисля, че е време да събудя патето.![]()
ОТВРАТИТЕЛНО.
Защо ли не съм се чувствала по-различно в последните, ммм... 10 дни?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Страхотно, особено с новата PUMA придобивка към маратонките, чорапките и анцунга - нови къси панталонки. :P
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
класното ми е в четвъртък,а аз вчера разбрах,че съм освободенапоне,че не е по математика
![]()
и като си заговорих за математикашибано от всякъде ми се получава
ако замина за македония ще си пропусна класното и после трябва да го правя сама,и естествено,че ще ми го направи гадно,а ако не замина нацаквам се сама(защото ми се ходи) и донякъде прецаквам и др,ама ще си направя класното с класа
то е ясно,че ще си избера първото,ама ко да се прай
![]()
денят ми мина суперско,и ся трябва да чакам за реп и междувремено да уча![]()
Първоначално написано от girlche
If I played you like a toy?
Ооф, мии .. губя надежда вече.Знаех си, простооо си знаех.![]()
Иначе съм си добре.Откога не съм стояла, без абсолютно никакви ангажименти, за които да ме мързи.Ех, наслаждавам си се.
![]()
Big or small, lies are lies!
Уф.. добре, че не отидох днеска. Сега ми е супер добре. Малко ми е скучно, ама поне няма да се занимавам с простотии цял ден. И мишката ми като се върне .. ще става шоуто на сто процента.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бяха ми намалени часовете на по 20 минути, а от тва по-хубаво няма. Всъщност имаше, защото учителите не си влизаха в часовете.![]()
Досега едни хубавици бяха в нас да се видим, да си поговорим и да се похилим дружно.![]()
ии сега мисля да полегна малко, после ще си пиша домашните, ще си оправям косата и т.н.![]()
Днес разбрах горчивата истина...
Няма надежда за любовта ми сега...
Но има много голямо бъдеще пред нас...
Има и много други жени!
Depressed me = No more existing!
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Супер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
квот такова
твърдо заявих , че заминавам
сега да ми минат изпитите и си плюя на петичките
изморено ми е
самотно и скучно ...
Но пъкнамерих страхотно аниме иии имам какво да гледам![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Гладен съм![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Някво шибано ми е... имам и да зубря...![]()
Мони ми липсваСега разбирам колко много си я обичкам...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Спи ми се.. днес е кофти ден.И по история имам двойка на тъпата конторлна,както и целият клас.. ах, аз ако не остана на поправителен ще е цяло чудо.
Нищо не е като хората... взе да ми писва![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Добре съм , поне за сега
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Супер..видях се със сладура ми..времето навън е прекрасно..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам 6 по психология..
![]()
:P :P
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ба*ти пуберите!Ба*ти загорелите.
![]()
Ей т'ва е - мразя си класа, просто.. Пфу.![]()
Сега... се чувствам като парцал. Не ме "свърта" тук... ама въобще. Искам навън! Ама ако излезна няма начин Мариан да не изникне от някъде до 15 мин.
Тъпа работа.
Ако някой се обади ще е много хубаво...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън