- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
еййй начи познах,че ще стане нещо интересно.Аз и моя клас участвахме в един клип,предстахме дск-то и ще ни дават по телевизията.
![]()
Беше мега якото.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
жена ми тв звездааааПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Първоначално написано от producenta
Не се знае,как съм излязла,щото ако съм зле......
![]()
/Ся по темата:чувствам се свежа,щот се изкъпах преди малко и мисля да ям и да гледам филмче.
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Толкова се радвам, че го има!![]()
It's hard when you miss people.
But, you know, if you miss them it means you were lucky.
It means you had someone special in your life,
someone worth missing.
Липсваш ми, ангелче!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Имам толкова много поводи да съм супер щастлива, а ми е някво тегавоСигурно заради факта, че днес се навършват два месеца от... оф, той сигурно дори не помни, а аз се връзвам
![]()
Трябва да си седна на задника и да се напъна като за края на годината, но така ме мързи и ме е налегнала една metalcore вълна...![]()
Звучи тъпо и е тъпо, но едва вчера се научих да се усмихвам истински![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Добре съм,гледках до ся флмче и ся ще си пусна пак.![]()
и все си намирам какво друго да правя, но не и да уча.Първоначално написано от Eliii
![]()
досега с една приятелка въртяхме бизнес. пресата и лака й срещу приготвени от мен спагети и курабийки + бонус вафлички и учебник по испански.утре ще видим дали изобщо косата ми ще се задържи права повече от половин час.
![]()
и ми е неудволетворено. заради първата част на поста ми, а и заради това, че не мога да се спра на един определен човек, а постоянно като някоя пчела от цвят на цвят.![]()
И аз много мразя така...Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
Затова ходя на борсата и си купувам няколко кашона...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
ся да си истегля едно филмчеда се изкъпя и после ще гледам
![]()
сп яко бешеи утре ще е супер,само дето гадното е,че 12 часа няма да седна
еее така е като съм си го избрала,ще си го понасям
![]()
Мии добре![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Хах,добре съм,мисля след малко да ям.![]()
Уважавам профила ти, човече!Първоначално написано от SonataArctica
Иначе съм супер голяма късметлийка днесКА. ^^ Радвам се за което.
Много добре се чувствам от където и да го погледна. Започнах да ходя на фитнес и ми е едно такова лекичко. Няма по - хубаво от това да се чувстваш добре в кожата си.
Аа, да, бях и на ГИНЕКОЛОГ. Беше най - ужасното нещо, ама не е толкова страшно да се съблечеш, дам. :Д Ама много ме заболя от тая тъпа проба и ме изръсиха сумати пари.![]()
Както и да е. ДОБРЕ СЪМ!
Как може да има такива хора !? казвам им,аз ще карам,аз слагам бензин в колата,само ела с мен на кръчма....те не,не ми се излиза.Бахти![]()
Дори им казвам,че ще ги черпа кот кажат само да додат с мен,е не и не.
Пуши ми се,излиза ми се,ебе ми се,телефона ми се счупи....бахти гадното,единственото което ме радва е че вали![]()
Ми .. добре съм. Трябва да слизам до долу да си купувам цигари, ама .. мамка му, много ме мързи !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъпо се чувствам.
Защо се чувствам толкова отегчена след даскало? Преди не беше така...
Сега едвам издържам до третия час - искам да се свършва вече!
Утре е четвъртък. Имам три разказвателни, по които на сто процента ще ме изпитат - разкош!
Хубавото на деня му е, че... сестра ми се връща. Yes...![]()
И, да, хубаво ми е без него. Не го чакам да се обади, не се надявам да излезем... определено е по-добре от преди.
Сега ще се помъча да си пусна глупавите субтитри и ако се получи ще бъда най-щастливото човече обитаващо тоя форум.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мнооого се притеснявам за петъка.Утре ще ми мине половината ден в глупости, но нямам избор просто. От друга страна приключих с почти всичко за бала. Остана само колата да си уредя, но това е лесно. Ако няма с какво накрая наистина ще ида с очиларката и толкова, животът е гаден, няма как. Искам само да изкарам хубави резултати в петък и по - важно в понеделник и после... няма да изтрезнея до 1 юни! Дано довечера да има кой да ми прави смях тука.
Забравяш че трябва да минеш през мен за да получиш тая титла, душичкеПървоначално написано от onestar
Иначе аз съм екстра. Вчера се катерихме до Алеко и обратно с Трола(естествено пеша). Малко се джафкахме с едникученца, обаче иначе всичко е на 6. Много готино си прекарахме, и сега имам мускулна треска от кръста надолу (:
Движа се като пингвин :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми че ти как ходиш нормално?![]()
ай ай ай днес си почивах....утре малко даскало уроци и почивка от петък сядам да уча за тъпия изпит![]()