- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
ох, имам да правя модулна мрежа, да се къпя, да си преведа думите от уроците в учебника... наспах се поне, ама тва не ми е утеха в сравнение с работата, която трябва да свърша.утре пак ше съм супер умряла и пак ще си сложа очната линия на криво.
![]()
щеше да ме радва ако валеше на обед,че направо се изпържихПървоначално написано от Rounder
![]()
уморена съм и ме боли главата и въпреки това се чувствам добре от всички емоции днеска![]()
![]()
*ревност. откъде се появи... не знам. ама много се дразня така, аз не бях ревнива! а и нямам повод за ревност!? това доказва колко съм зле:д
*а той продължава да е все толкова прекрасен:Д
*хубаво ми е
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Днес общо взето беше ужасен ден.Толкова съм изморена, че няма накъде.Мислех, малко да се разведря с една разходка с майка ми и малко по магазините, еййй оня дъжд така се плисна, че все едно не е валяло от години.Ужас.Че даже беше градушка.Завари ни насред центъра, та подгизнахме за секунди.Както и да е.Спря.И уж да си платя телефона - я тук, я там и хоп - те пък нямали интернет и увиснах .. Утре ще трябва да се разкарвам за едното нищо.Офф .. поне времето е чудесно вече.
А така искам да направя нещо много лудо, ама айде.. няма ..
![]()
Big or small, lies are lies!
амии добрем.. единстеното нещо, което ме дразни сега е, че трябва да пиша някакви работи по история... а аз мразя история![]()
Просто аз
загубена....
защо всичко е толкова матерялно бе мама му стара ...
защо тря някой от нас да бачкат като луди от 16 годишни и да не са виждали почивка а други всичко да им идва на тепсия , да си скъсват гъза от учене и пак да са назад ....
В много гаден свят живеем !
Направо ми иде вече да се метна от някъде чесно ..
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Искам да се гръмна, а след това да се обърна и да наблюдавам как мозъкът ми се стича по стената. Тази майка ми... става все по - добра. Задушавам се между тези четири стени, не съм излизала от нас от цяла седмица, ама наистина никъде не съм ходила и тя пак ми вкарва "толкова малко остана, само чакаш някой да ти свирне и веднага си някъде, помисли си колко време прекарваш с майка си". Блах...![]()
![]()
Ох, ужас. T_T Всеки ден е един и същ, писна ми вече. Ставане в 5 и 30, на даскало в 7 и 30, часовете всичките еднакви и гадни, и скучни, свършваме в 1, прибирам се към 2 и 20, обядвам, лягам, спя, ставам около 7, вечерям, гледам тв или се занимавам с компютъра и пак лягам. И все едно такова. Не съм учила скоро, 'щото нямам никакво желание и мотивацияУтре ще избягам от математиката, понеже имаме класна, за която аз разбрах днес иии не ми се остава на поправителен, затова ще посетя някое по-приятно обществено място от даскалото и ще си науча за следващата седмица, обещавам. Само не и утре. Не мога така. Изобщо не ги разбирам тези задачи и госпожата не ще да ми ги обясни.
Гаднярка.
Освен това ми се пуши в момента и ми е много тъпо, не знам и аз защо. Не ми се спи, 'щото пак спах по обяд, така че в крайна сметка може и да седна да разгледам някоя по-елементарна задача по геометрия, току виж съм схванала нещо, но определено утре няма да влизам в математиката.
Хубаво, че има и други отсъстващи, та няма да се набивам много на внимание.
Дано не й направя впечатление на онази лошотия.
![]()
Иначе днес пак беше тъпо... Почти ужасно беше, ама мойто увлечение ми пообърна вниманиеРадва ме като флиртува, ама понякога просто ми иде да го удуша
Може да бъде и ужасно същество, незаслужаващо живот. Ама по-често не ме дразни.
'Баси, чувствам се като на 13.
Ама определено ми стана приятно като ме задържа така.
Мда, лапешки истории.
![]()
Колко нерви изхабих заради майка тея два дена не е истина.Добре,че е той да ме радва поне малко,че иначе незнам.Адската скука ми е и най-вероятно ще пуша една цигара и ще легна да гледам телевизия,защото иначе ще си умра пред тоя комютър .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
.. Тотално бях изключила за презентацията утре по биологияНищо де ... сега ще я направя. И без това умирам от тъпня на тоя комп ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мисля си за първата ни среща.Надявам се скоро да намери време за мен,щот тия матури го побъркаха..Не мога да повярвам,че Иван отново ме покани на среща.......
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оо страхотно![]()
прекарах си много яко и получих много хубав подарък от
приятелите сиопределено този рожден ден ще го запомня ..
![]()
![]()
До моите хора: ОБИЧАМ ВИИИИИИИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Шишенцето на чувствата ми прелива от гняв,като последната капчица е рев. Добре поне,че имам капаче да го затворя и да не прелее.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какъв наивен идиот съм само.. да се е*а в устата ....
Кало ако го можеш - ти си най-щастливия мъж на земята
Иначе кво било? Некоя мома те отрЕзала?
Edit: http://www.youtube.com/watch?v=6oD1l7_Rzrc![]()
Поздравче![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А бе не знам колко бих бил щастлив да ти кажа ;д Иначе за другото няма да коментирам xD
Погледни от забавната страна на нещата
Иначе - както искаш.
Аз продължавам да ровя из темите за нещо интересно.
Ся изненадата ще е ако мармаладеното момиче се появи (:
Dr. Gregory House
В случая няма такава страна ;д
Ноо отивам да пукам карти, че изтъпявам на макс, след което си лягам. Приятна и спокойна вечер на всички ^^
Мисля да си лягам,че утре тежък ден ме чака.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Толкова много ми се мисли за лятото, ама не трябва да правя никакви планове, защото много добре знам, че като си направя плановете, общо взето, нищо не става така, както съм си го представяла. х.х
Обезпокоен ,защото може утре да прая контролна по УБУП ( Условия на безопасност при упражняване на професия),а пък нищо не съм учил
![]()
--------------------------------------------------------
Ех.. днес сте тихички... Няма активност из темите (:
Dr. Gregory House
Чувствам се супер! Някак ми е весело, чувствам, че преоткривам себе си и това, което е наистина важно....Иначе ме предаде най-добрата ми приятелка и още една, която ми беше близка, ноо честно казано мисля позитивноУтре ще е хубав ден
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е, ти не се появяваш на точното място и в точното време, когато те викам, сега по форумите ще се правим на изненадани.Първоначално написано от valdesbg
![]()
он: преведох си думите, изкъпах си гривата, пък баща ми в това време ми черта модулната мрежа.
ии сега й рисувам някви глупости, ама дойдох за малко, че е супер уморителното да рисуваш детелинки.
![]()