- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Дано Патето да са го назначили, та да сме заедно на Слънчев бряг. Нямам търпение да разбера. А т'ва лошо мишле как може да ми напомня за едно време... така ми липсва онова време, а сега просто няма как.
Как се чувствате ? ...
хмм с 6 сини по краката 3 по ръцете за 4 дни съм спал 12 часа макс... утре трябва да се моткам по очни лекари ... НЕ СЪМ БИЛ ПО ДОБРЕ. ПЕСИМИЗЪМ РУЛЗ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Зле ми е, бе. Хах!
Хипер празно, еднообразно и безмисленно ми е.
Как да придадеш смисъл на деня си, ей така от нищото?
Как да се справиш/да мислиш за всичко като нямаш нито един човек, който да е физически до теб и "да ти бутне едно рамо?"
Нищо не ми се прави...
Развалина съм.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нали зн развалината за някои е шедьовър... а ако искаш да придадеш смисл на деня бих казал лягай да спиш следобед ш му мислишПървоначално написано от onestar
Добре де излъгах... Изобщо не ми се спи и немисля, че скоро ще си легна... Не спирам да мисля за.. Пхах.. Жалък съм (tmi)
Все още спя ама като цяло сутринта ми започна добре,въпреки че вечерта не завърши така заради тоя цупльо.Обаче днеска не смятам да си развалям настронието.Въпреки,че има някакви наченки да го направя хаха .. Не ми се учи днеска нещо.;// Ще вляза да се изкъпя и да се оправя по-късно и после незнам.Много ми е мързеливо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
От 30 мин не мога да се събудя,много ми е заспало и уморено.Пове днес чаксовете са намалени и съм само 3ч,пък и ден на самоуправлението суперДразня се,че майка ми ми се прави на сърдита при положение,че няма право и се чудя дали ще ме пуснат вечертаааааа на купона..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е катеря се по планини, с разни тролове... какво да ти кажа. Нямам wifi на телефона.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе го казах така - защото имаш навика да изскачаш в най-невероятни моменти (:
Иначе бивам. Днес ще имам гости от Пловдив, да вкараме нЕкви бириМи супер ми е :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ох, дано бебчито да си е взел изпита.Толкова щастлива ме прави, а и осъзнавам какво лайно е бил тоа. Не, че не ми липсва де. Ама .. преодолимо е.
Сега .. остава да:
- кача презентацията на някаква флашка.
- изпринтирам текста
- решавам малко тестове по български ( БЛАХ ! )
Оф ... дано да ми стигне времето.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер.
Явно ще успея да се измъкна![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мисля си колко балове предстоят идните дни и що за глупак го раздавах преди година по това време. И преди много по-малко. Хубаво е, че още не съм закусил в тази връзка, хаха. Зависимости, зависимости.. трябва да ги преразгледам отново. Като не броим това – добре, благодаря.)
защото така.
//добре съм.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ми супер ми е. класният ми е извинил отсъствията, за което ще трябва да го черпя една бира, няма как.![]()
не ми се излиза нещо, така че ще си прекарам остатъка от деня в нас(предполагам), и без това съм сама. имам си храна, хубави филми и меко легло, какво повече ми трябва?![]()
Любящ мъж да ти прави тайландски масажи.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Задава се светлинка в края на тунела... надявам се всичко да се оправи...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Върнах се от Париж вчера вечерта беше невероятно.Милото така ми липсваше, вчера прекарах половината вечер с него, сега се наспах хубаво.Всичко е окей общо взетоСамо искам да получа всички тези снимки от Парижж
![]()
единственото нещо,което искам в момента е да го видя..дори и за малко..просто искам да го видя![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
If I played you like a toy?
Добре съм,утре не съм на дск и такам.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
добре![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Тъжна...горкия той се е контузилта днес дойде само високия Джордан
направо ми стана жал за него...малко съм сърдита на света и той вместо да ми оправи настроението го няма...не знам къде е и кфо прави...заради тъпата му травма няма да има баскет в Събота...абе тъпо...
pz:Stromae-Alors On Dance![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Първоначално написано от buuu
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!