.
Затворена тема
Страница 94 от 98 ПървиПърви ... 4484909192939495969798 ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 2447
    Бивам,снощи просто ме целуна.. Как да се опитам да го забравя,като всеки път в който съм на път да го сторя,той идва и пак ми съсипва живота.И това не е единственният проблем има и още един нахалитет,който толкова е хлътнал по мен,че чак ме задушава,по милион пъти му показвах,че не го искам,но той пак си знае неговата,и само се карам с него .

Иначе тая вечер ще се пие ( и естествено и двамата ще са там )

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Толкова ми е... безмислено, всичко...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф наядох се най-сетне за пръв път в деня.Още ми е криво за Саго.Ииии искам при мояяя

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Боли ме главата за пореден път..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Кофти ми е какво направих снощи,ама....
    Като изключим това съм добре,тоя май ми харесва да видим..Сега ще си напиша тъпите задачи по гео и излизам..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

имунната ми система не може да се пребори дори с една обикновена настинка. как може да се чувствам? всеки път хапове и поне 2 дни само и единствено в леглото. голям купон, няма що.

Ох, горещо ми е. И ме боли коремът. Ноо главно ми е жега.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Толкова ми е... безмислено, всичко...
    +
    Big or small, lies are lies!

влюбено, щастливо...

чакам с нетърпение лятото, да се видим

Мдобре ^^
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Емиии до преди малко бях с милото ... Сега чакам да ни дайдат гостии, ама нещо мн се бавят .. А можех през това време да съм с него .. Въпреки, че ме издразни .. Ама се тая
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    ужасно!Обичам толкова много едно момче!Но то се държи така сякаш харесва 2 момичета!Не знам!И толкова съжелявам за това което направих преди няколко месеци!
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Мега фен Аватара на babity
    Супер притеснено ми е. Това, че видях отговорите не ме успокоява. А сега предстои и по - трудното... Дано всичко да е наред.

Интересно ми е какво ще се случи утре. Дано тая кифла си дава сметка, че наистина грам не ме е*е тя с кой се е*е. Добре де, не ми се иска да се стига до конфронтации, но този път съм се подготвила. Надявам се да е разумна и просто да подвие опашка както винаги.

Патето ми е тъжничко. Естествено, няма да ми каже нищо, такъв си е той... Дано скоро му мине и да се видим.

Искам Мърррррр. Гушаво ми е.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    абе не им писна на хората да са черногледи и това е...с такова мислене за никъде не сме...няма проблеми има само възможности пред нас,ама кой да го гледа от тая страна като може да се тръшка и самосъжалява...
    някакво хубаво ми е-класа ни утре реши да дезертира...и сме почивка от друга страна това,че го чух беше приятно-дори за малко..их,абе хубави дни породени от полоителни мисли

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Един прекрасен следобед с момичетата ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм слушам любимата си музика ,която ме успокоява.Сега ще ям торта.И след 4 часа милото е при мен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лелеее, тая седмица толкова ми горяха ушите, а то какво било.....

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Имам 130 декара краставици...
    При равни други условия не бих се дала толко еФтино, ма след тая градушка...
    Ама онлайн не става да се сваляме. Кво ще кажеш да подминем тая фаза?
    Стой си мирно и кротко на д-то. И не тълкувай нетриенето на спама погрешно.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    бе гледам няк'ви схеми тука, и то не с кой да е, ми с модераторка!
    пок и шотрес!
    Ма що бе, какво и е на калпазанката?
    Смее ли да каже детето?

По темата:
    С всеки изминал ден съм все по-уверена, че съм направила най-добрия избор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

детето нямаше нищо против модераторката, просто беше изумено, че дори и тя не бе подмината от мераците на Влади.

он: изкъпах се, хапнах, оправих си ноктите, и пак ми се доспа.
    трябва да чета по математика, обаче толкова ме мързии... затова си чеша пръстите по форумите, само и само, за да си имам оправдание, когато утре ми завъртят двойката.

Прекрасно.Въпреки проблема с ръката сладурковците ми Джордановци ще дойдат утре.Лошото е,че МОЯ Джордан няма да може да играе нищо...важното е,че ще дойде и ще го нагушкам и не ми пука за тъпата му ръка миличкия ми той

pz:Eminem ft Hailie Jade-My Dad`s Gone Crazy
    I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...

...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?

Малко кофти, но общо взето - добре.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Искам да убия някого!
    Е*ах ги в боклуците нещастни...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    он: изкъпах се, хапнах, оправих си ноктите, и пак ми се доспа.
    Какъв цвят са този път, че аз пак не мога да реша.

Чудя се дали да си изправя косата или да я накъдря, че в момента е нетърпима. Не мога и не мога да реша. Излиза ми се много, ама няма къде/как. Мъррр е на концерта на "Ей сиди си"... Освен да си изгледам сериала като се прибера и да си лягам. То... скука, грам нямам какво да правя освен да се лакирам и прическосвам.

червен. аз редовно съм или с червен, или със син. онзи ден трябваше да ме питаш, бях с един светлолилав, кажи-речи розов, с едни сини листенца.

и благородно ти завиждам, че косата ти се поддава на манипулации. моята нито иска да се къдри, нито да се изправя. огОрчена съм.

Сравнително хубава вечер беше.Тоя пак получи някакъв сигнал. Искам да говоря с него ама май го няма и да му кажа кой съм видяла,че работата ееееее зле.Знам само,че го обичам .. и обичам да виждам усмивката му дори,когато съм му адски ядосана.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си