- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Бивам,снощи просто ме целуна..Как да се опитам да го забравя,като всеки път в който съм на път да го сторя,той идва и пак ми съсипва живота.И това не е единственният проблем има и още един нахалитет,който толкова е хлътнал по мен,че чак ме задушава,по милион пъти му показвах,че не го искам,но той пак си знае неговата,и само се карам с него
.
Иначе тая вечер ще се пие( и естествено и двамата ще са там )
Толкова ми е... безмислено, всичко...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оф наядох се най-сетне за пръв път в деня.Още ми е криво за Саго.Ииии искам при мояяя
Кофти ми е какво направих снощи,ама....
Като изключим това съм добре,тоя май ми харесва да видим..Сега ще си напиша тъпите задачи по гео и излизам..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
имунната ми система не може да се пребори дори с една обикновена настинка. как може да се чувствам? всеки път хапове и поне 2 дни само и единствено в леглото. голям купон, няма що.
+Първоначално написано от onestar
![]()
Big or small, lies are lies!
влюбено, щастливо...
чакам с нетърпение лятото, да се видим![]()
Мдобре ^^![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Емиии до преди малко бях с милото ... Сега чакам да ни дайдат гостии, ама нещо мн се бавят .. А можех през това време да съм с него .. Въпреки, че ме издразни .. Ама се тая
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ужасно!Обичам толкова много едно момче!Но то се държи така сякаш харесва 2 момичета!Не знам!И толкова съжелявам за това което направих преди няколко месеци!![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Супер притеснено ми е. Това, че видях отговорите не ме успокоява. А сега предстои и по - трудното... Дано всичко да е наред.
Интересно ми е какво ще се случи утре. Дано тая кифла си дава сметка, че наистина грам не ме е*е тя с кой се е*е. Добре де, не ми се иска да се стига до конфронтации, но този път съм се подготвила. Надявам се да е разумна и просто да подвие опашка както винаги.
Патето ми е тъжничко. Естествено, няма да ми каже нищо, такъв си е той... Дано скоро му мине и да се видим.
Искам Мърррррр. Гушаво ми е.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
абе не им писна на хората да са черногледи и това е...с такова мислене за никъде не сме...няма проблеми има само възможности пред нас,ама кой да го гледа от тая страна като може да се тръшка и самосъжалява...
някакво хубаво ми е-класа ни утре реши да дезертира...и сме почивкаот друга страна това,че го чух беше приятно-дори за малко..их,абе хубави дни породени от полоителни мисли
![]()
Един прекрасен следобед с момичетата ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер съм слушам любимата си музика ,която ме успокоява.Сега ще ям торта.И след 4 часа милото е при мен![]()
Лелеее, тая седмица толкова ми горяха ушите, а то какво било.....
При равни други условия не бих се дала толко еФтино, ма след тая градушка...Първоначално написано от valdesbg
Стой си мирно и кротко на д-то. И не тълкувай нетриенето на спама погрешно.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Смее ли да каже детето?Първоначално написано от valdesbg
![]()
По темата:
С всеки изминал ден съм все по-уверена, че съм направила най-добрия избор.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
детето нямаше нищо против модераторката, просто беше изумено, че дори и тя не бе подмината от мераците на Влади.![]()
он: изкъпах се, хапнах, оправих си ноктите, и пак ми се доспа.![]()
трябва да чета по математика, обаче толкова ме мързии...затова си чеша пръстите по форумите, само и само, за да си имам оправдание, когато утре ми завъртят двойката.
![]()
Прекрасно.Въпреки проблема с ръката сладурковците ми Джордановци ще дойдат утре.Лошото е,че МОЯ Джордан няма да може да играенищо...важното е,че ще дойде и ще го нагушкам и не ми пука за тъпата му ръка
миличкия ми той
![]()
pz:Eminem ft Hailie Jade-My Dad`s Gone Crazy![]()
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Малко кофти, но общо взето - добре.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Искам да убия някого!
Е*ах ги в боклуците нещастни...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Какъв цвят са този път, че аз пак не мога да реша.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Чудя се дали да си изправя косата или да я накъдря, че в момента е нетърпима. Не мога и не мога да реша. Излиза ми се много, ама няма къде/как. Мъррр е на концерта на "Ей сиди си"... Освен да си изгледам сериала като се прибера и да си лягам. То... скука, грам нямам какво да правя освен да се лакирам и прическосвам.
червен.аз редовно съм или с червен, или със син.
онзи ден трябваше да ме питаш, бях с един светлолилав, кажи-речи розов, с едни сини листенца.
![]()
и благородно ти завиждам, че косата ти се поддава на манипулации.моята нито иска да се къдри, нито да се изправя. огОрчена съм.
Сравнително хубава вечер беше.Тоя пак получи някакъв сигнал.Искам да говоря с него ама май го няма и да му кажа кой съм видяла,че работата ееееее зле.Знам само,че го обичам .. и обичам да виждам усмивката му дори,когато съм му адски ядосана.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!