- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Влади, как вървят плантациите с краставици?
Кучето ми е зле, вчера нашите ме сюрпризираха. Мъчно ми е. Снощи го бях ударила на рев, но днес се държа. Очертава се скучен облачен ветровит ден над книгите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанке - дай едно заглавие, все пак
Иначе краставиците... сушава е годината. Нещо не вървят нещата. А като вземе да завали и едни такива градушки... знам ли ще се преориентирам във въдене на щрауси, те поне могат и сами да се гледат. Че и куп полезна продукция има от тях
Иначе какво му е на кучето ти, драга ми шефке?
Усещам че деня и при мен ще е скучен, но.. ще си намеря с какво да го уплътня![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нищо не съм яла още, бяхме с милото в полицията, мисля, че ни се размина.След това сигурно ще ходим на солариум, но може и понеделник нека се наспи, защото достатъчно стрес преживяхме вчера вечерта и днес. .
Днес няма да се видим. Нито мисля да му звъня. И той силно ме съмнява да ми звънне... Да не говорим, че и утре не знам какво ще става.... Пфффф!! Скапана работа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
еех,значи едно такова хубаво ми е-спокойничко и усмихнато от суттринта..утре с идиотите ми на южния парк после сме на гости...а срядата да идва веднагически....на това му викам живот аз-без излишни нерви само усмивки![]()
'Баси толкова съм несериозна. Вместо да уча пак блея тук и си пиша с Мъррр. Довечера ще уча, а утре, напук на всичко, няма да си вдигна д-то от учебниците без да съм почнала да решавам матурите без грешка. Днеска обаче ми е лигаво... дано да е свободен довечера. Тооолкова съм непослушна. Време е вече някой да ме накаже!![]()
Ммм засега ми е добре, спокойно и релаксирано, курсът мина приемливо, не направих кой знае какви грешки и чувствам, че ще си взема изпита с хубава оценка.
Тъпо ми е малко, че не знам от къде да намеря пари, най-вероятно накрая пак ще опра до мама, а тя няма да остане очарована.
Но пък утре съм във Варна и ще се ходи и на пазар
Кеф.
![]()
Тоя пък от къде се появи о.О Не исках да ми напомня за съществуването си .. още повече, че го бях изтрила от скайп. Хахаха. БХ !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
знаех си,че така ще стане..и пак се надявах..шматка ся ш рева кат ми е толкова акъла![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Чувствам се толкова... празно.
За пръв път от година станах в 7:00ч. в събота сутрин. Отидох на скалата и... просто си стоях. Беше хубаво... чувството, гледката <3
След това заваля. Обичам дъжда ^^ Имаше километър до града, дъжда се сипеше, а аз въобще не бързах за вкъщи (:
Разбира се, баща ми веднага трябваше да се появи и да се "развихри" из къщата, съсипвайки всичко хубаво от мен.
И за капак на всичко повече от 3 часа нямаше ток...
М'да, "перфе" съм.
И... толкова много искам да каже нещо... без значение какво... ^_-
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тътръъът xD
Не знам как се чувствам,но знам,че искам нещо сладко...![]()
![]()
![]()
![]()
оххх,няма ли да престана да се държа като откачалка???![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Супер съм,олеле,кво момче видях неска и как ме гледаше леле..жалко,че бързах.Не мисля да търся Пламен,въпреки,че ми се иска,но щом е само заради някой работи с мен,няма смисъл.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф всички ми скачат по нервите бее.Кви са тея хора, изобщо хора ли са !?!?! Толкова много ли искам от шибания живот, че саамо на мен ще ми е вечно такова .. криво на душата !? Пфф ... с какво съм по-различна, с какво едни к*рви са повече от мен .. мога да питам до утре, ама отговор надали ще получа...................................... .......................................Все тая.Олекна ми(май).
![]()
Big or small, lies are lies!
Излизам пък! Въпреки, че всеки момент ще завали, въпреки че няма да се почувствам по-добре и въпреки, че макар и поканен няма да дойде...
Хей, като се върна ще отговаря на ЛС-то.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тц да го спира тоя нет и тва е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
оффффффффффффф нз и азнормално може би
If I played you like a toy?
Хипер тъпо ми е... Няма с кой да си кажеш две приказки. |(
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
такава скука не ми е била от непомня когаПървоначално написано от BloodyAmy
![]()
най-добрата ми приятелка се държа много грозно и адски ме нарани...още не ми се е извинила,но аз няма да направя нищо по въпроса...когато тя осъзнае какво направи тогава...мн ми е гадно баси...от нея не го бях очаквала така да постъпи
![]()
![]()
боли ме главата......![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да не повярва човек...след 1 година отново съм благодарна на един човек...останах много приятно изненадана за подкрепата и съчувствието ама факт е че сме от различни планетикакто и да е благодаря
![]()
![]()
Еееее нали за това са приятелите Иве (:
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Супер.Чакам мойте да идват в нас и да се оправяме.![]()
![]()
Свършиха ми цигарите и съм пред дилема дали да си купувам за вечерта амаа..
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мда... явно и тази вечер просто е изникнало нещо, съвсем в последния момент, което го е възпрепятствало. Грам не ме е*е. След малко си лягам. Той губи от цялата работа.