.
Затворена тема
Страница 97 от 98 ПървиПърви ... 4787939495969798 ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2447
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Все повече се обеждавам, че от никой нищо не трябва да очаквам.

Той ми се сърди за глупости. Прави се на интересен... Пфф... Много ме ядосва

Денят ми още от сутринта почна... странно, не трябваше това да изниква в съзнанието ми, не трябваше да си спомням за този човек... защо трябваше да е точно сега и с онова съвпадение

Искам да говоря с някой за нещо, без значение с кой и за какво. Искам нещо да ме разсее...

ох, сега ми се яде пъпеш с майонеза
    :/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    най-добрата ми приятелка се държа много грозно и адски ме нарани...още не ми се е извинила,но аз няма да направя нищо по въпроса...когато тя осъзнае какво направи тогава... мн ми е гадно баси...от нея не го бях очаквала така да постъпи
    хмм защи ли и с мен се случи същото
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Чувствам как започвам малко по-малко да се сдухвам и искам някой да ме разсее с нещо или да гледам някой хубав филм по тв-то ама дават единствено лигавщините от рода на "A Walk to Remember",които съм ги гледала 50 милиона пъти,когато съм била в поредната любовна депресия.Обаче тоя път няма да ги гледам! Изядох 100 неща и сега ми се пуши 1 цигара,а си мисля само за едно .. и се натъжавам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Чувствам се адски зле! Не съм влюбена в никой и това ме убива!.. Даже и не се зарибявам с никой...не съм си набелязала никой.. Всъщност ме е яд за едно момче,но по-скоро то е виновно..
    Всички ме дразнят,а хората които не ме дразнят няма как да са до мен! Искам само да ми минат скапаните изпити,да влезна в някоя гимназия,без значение коя.. вярвам,че след тея изпити сичко ш се оправи,но пък тряа мн да уча а аз не съм свикнала охх.. тежко е!
    Някакси съм сдуханаа!

е..изповядах се

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф малко ме е страх, но си мисля, че нищо няма да стане повече с милото и това с полицията.Но все пак ми е притеснено, коремчето ми е свито, най-вече ,защото знам, че и той седи на тръни :С

Супер фен Аватара на nymphadora
    Чувствам се много странно.Изпаднала съм в една от моите фази,които мразя!Добре,защо перфектните мъже трябва да ги има само във филмите?

Зле скарах се с една приятелка. ОТНОВО.

Мега фен Аватара на vagarious
    Оф .. тъпите колебания ме побъркват !!
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    т'ва сякаш е малко по-нормална комбинация, за разлика от вафлите с лютеница.

уж щях филм да гледам, пък така мъжката си подремнаах... не мога да повярвам, че утре е неделя, супер бързо ми се изнизват дните.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    уж щях филм да гледам, пък така мъжката си подремнаах... не мога да повярвам, че утре е неделя, супер бързо ми се изнизват дните.
    Остаряваш!

ама красиво поне.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Как се изтърсих от леглото, не е истина..

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    т'ва сякаш е малко по-нормална комбинация, за разлика от вафлите с лютеница.
    то и другото си е нормално, поне за мен:Д

иначе... ми добре съм

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

още не мога да повярвам че събота вечер съм у дома
    бахти тъпото,като някой пенсионер съм....но пък не ми се и излиза...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    много ми е весело
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ебаси яката чанта .. хахаха В момента, в който видях Priceless на нея ... и разбрах, че е мойта чанта просто
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ммм така е по-добре. Комбинацията тераса, задоволително топла вечер, птичи песни (по това време Оо), да слушам вълните и една цигара ми се отразява значително успокояващо. Изобщо не ми пука за нищо вече.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добре бе,за к'во му е да си купува кола?!Толкова ли не може да си кара Ауди-то?! Инат бе!Сякаш не може от време,на време да я оставя на баща си и да ходи пеша
    Пууу,значи
    Е в крайна сметка ще го подкрепя в решението му,но все си мисля,че не му трябва
    Оффф да идва понеделник,да минава матурата и да си почина малко,а после и държавните да минат и сме ОК
    Както и да е - няма да мисля за учене
    След малко мисля да си лягам,че нещо започнаха да ми се затварят очите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Добре бе,за к'во му е да си купува кола?!Толкова ли не може да си кара Ауди-то?! Инат бе!Сякаш не може от време,на време да я оставя на баща си и да ходи пеша
    Пууу,значи
    Е в крайна сметка ще го подкрепя в решението му,но все си мисля,че не му трябва
    Оффф да идва понеделник,да минава матурата и да си почина малко,а после и държавните да минат и сме ОК
    Както и да е - няма да мисля за учене
    След малко мисля да си лягам,че нещо започнаха да ми се затварят очите
    хах,защото аЛудито не е кола,кола е БМВ хаха,навивай го за Баварец
    сори сектант съм на БМВ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^Те не са удобни за някои други неща,а и Аудито си го обичам почти,колкото него самия
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

предвид това, че станах наскоро, явно нЕма да се спи повече тая вечер. ;\ скайпът ми се опразни, форумът и той след малко ще опустее... после кой бил пенсионера!

Мега фен Аватара на babity
    Получих си наказанието!

п.п. Той няма да дойде на бала ми.

Ем добре съм,беше яка вечер ,макар и да не успяхме да се видим много,много,но поне почти целият ден бяхме заедно.Вечерта ходих на кафе,съответно и нахалитета беше там,а после какви работи ми беше писал в скайп още повече ми падна в очите...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хах! А аз си мисех, че няма накъде повече... смешна работа.

Като цяло вечерта беше... жалка.
    В един момент всичко приключи, а със сестра ми се държахме заедно и бавно се "изкачвахме". Срещнахме се с няколко човека, които ни стоплиха душичките и тъкмо да се приберем изморени и до колкото е възможно доволни и... кой се появява на хоризонта?!

Каква глупачка съм само... не е истина. Никога повече.
    Леле, само да можех да върна времето с 5-7 часа назад. А колко съжалявам в тоя момент, просто не е истина.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си