- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Все повече се обеждавам, че от никой нищо не трябва да очаквам.![]()
Той ми се сърди за глупости. Прави се на интересен... Пфф... Много ме ядосва![]()
Денят ми още от сутринта почна... странно, не трябваше това да изниква в съзнанието ми, не трябваше да си спомням за този човек... защо трябваше да е точно сега и с онова съвпадение![]()
Искам да говоря с някой за нещо, без значение с кой и за какво. Искам нещо да ме разсее...![]()
ох, сега ми се яде пъпеш с майонеза
:/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
хмм защи ли и с мен се случи същотоПървоначално написано от kindergarden
![]()
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
Чувствам как започвам малко по-малко да се сдухвам и искам някой да ме разсее с нещо или да гледам някой хубав филм по тв-то ама дават единствено лигавщините от рода на "A Walk to Remember",които съм ги гледала 50 милиона пъти,когато съм била в поредната любовна депресия.Обаче тоя път няма да ги гледам!Изядох 100 неща и сега ми се пуши 1 цигара,а си мисля само за едно .. и се натъжавам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се адски зле! Не съм влюбена в никой и това ме убива!.. Даже и не се зарибявам с никой...не съм си набелязала никой.. Всъщност ме е яд за едно момче,но по-скоро то е виновно..
Всички ме дразнят,а хората които не ме дразнят няма как да са до мен!Искам само да ми минат скапаните изпити,да влезна в някоя гимназия,без значение коя.. вярвам,че след тея изпити сичко ш се оправи,но пък тряа мн да уча а аз не съм свикнала
охх.. тежко е!
Някакси съм сдуханаа!
е..изповядах се![]()
Оф малко ме е страх, но си мисля, че нищо няма да стане повече с милото и това с полицията.Но все пак ми е притеснено, коремчето ми е свито, най-вече ,защото знам, че и той седи на тръни :С
Чувствам се много странно.Изпаднала съм в една от моите фази,които мразя!Добре,защо перфектните мъже трябва да ги има само във филмите?
Зле скарах се с една приятелка. ОТНОВО.![]()
Оф .. тъпите колебания ме побъркват !!![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
т'ва сякаш е малко по-нормална комбинация, за разлика от вафлите с лютеница.Първоначално написано от Snickers
![]()
уж щях филм да гледам, пък така мъжката си подремнаах...не мога да повярвам, че утре е неделя, супер бързо ми се изнизват дните.
![]()
Остаряваш!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Как се изтърсих от леглото, не е истина..![]()
то и другото си е нормално, поне за мен:ДПървоначално написано от mArMaLaDkA
иначе... ми добре съм
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
още не мога да повярвам че събота вечер съм у дома![]()
бахти тъпото,като някой пенсионер съм....но пък не ми се и излиза...
![]()
много ми е весело
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ебаси яката чанта .. хахахаВ момента, в който видях Priceless на нея ... и разбрах, че е мойта чанта просто
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ммм така е по-добре. Комбинацията тераса, задоволително топла вечер, птичи песни (по това време Оо), да слушам вълните и една цигара ми се отразява значително успокояващо. Изобщо не ми пука за нищо вече.![]()
Добре бе,за к'во му е да си купува кола?!Толкова ли не може да си кара Ауди-то?!Инат бе!Сякаш не може от време,на време да я оставя на баща си и да ходи пеша
Пууу,значи
Е в крайна сметка ще го подкрепя в решението му,но все си мисля,че не му трябва
Оффф да идва понеделник,да минава матурата и да си почина малко,а после и държавните да минат и сме ОК
Както и да е - няма да мисля за учене
След малко мисля да си лягам,че нещо започнаха да ми се затварят очите![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
хах,защото аЛудито не е кола,кола е БМВ хаха,навивай го за БаварецПървоначално написано от 3oPuTy
сори сектант съм на БМВ![]()
^Те не са удобни за някои други неща,а и Аудито си го обичам почти,колкото него самия![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
предвид това, че станах наскоро, явно нЕма да се спи повече тая вечер. ;\ скайпът ми се опразни, форумът и той след малко ще опустее... после кой бил пенсионера!![]()
Получих си наказанието!
п.п. Той няма да дойде на бала ми.![]()
Ем добре съм,беше яка вечер,макар и да не успяхме да се видим много,много,но поне почти целият ден бяхме заедно.Вечерта ходих на кафе,съответно и нахалитета беше там,а после какви работи ми беше писал в скайп
още повече ми падна в очите...
Хах! А аз си мисех, че няма накъде повече... смешна работа.
Като цяло вечерта беше... жалка.
В един момент всичко приключи, а със сестра ми се държахме заедно и бавно се "изкачвахме". Срещнахме се с няколко човека, които ни стоплиха душичките и тъкмо да се приберем изморени и до колкото е възможно доволни и... кой се появява на хоризонта?!![]()
Каква глупачка съм само... не е истина. Никога повече.
Леле, само да можех да върна времето с 5-7 часа назад.А колко съжалявам в тоя момент, просто не е истина.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън