- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Душичке, я драскай какво станало днеска
Иначе аз преди малко изгледах Апокалипто..нещо не ме грабна филма...
Иначе си размишлявам както винаги. И веселото в картинката е че.. не измислям нищо.
Как да убедим гладния че царевицата (примерно) става за ядене, при положение че той отбягва с всички сили всичко освен хляба?
философски погледнато ми отговорете (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Остави го без хляб няколко дни и ще нападне царевицата, шото ще е умрял от глад![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
някво ми е сънливо, сешисе? Иии.. тя тка и не ми писа днеска.. хубаво поне, че не сме се запознали по скап бухахаха![]()
деа, не ми е добре, спи ми се.. лекар ви с нож!
Лиленце - хляб НЯМА от много време насам. Обаче нашия рови за някакви трохички и това е..
Както се казва на шведска маса е, обаче рови по ъглите за хляб.
Странна ситуация.. знам ли..
Иначе се разбуждам още (:
Dr. Gregory House
Навикът е преди всичко. Той възприема хляба за храна и за нещо, с което би заситил глада си. Докато царевицата за него е просто предмет. Не го вижда, като вариант да се наяде с него. Хората ядат жаби, но аз и да умирам от глад не бих хапнала такова нещо, за мен тя е просто животно, не - храна. При гладния е същото само, че с царевица.![]()
Поредният скучен ден . Пфф. Как може всички да са толквоа сдухани, изнервени.Е до довечера най-вероятно ще има подобренеие
![]()
Добре съм, получих парии баба е тука.Днеска е 'купона'.Ся след като се наям ще се оправя
![]()
Noah е направен само за мен просто :Д:Д
Няма такъв друг <33
Днес ще е супер дивото .. а утре ..![]()
Вдига ми се адреналинът само при мисълта к'во ще става тия 2 дни ^^
Баси якото .. място не мога да си намеря от кеф :Д
Ама тоя шитав вятър е супер тъпият .. к'во духа толко' о.О
Пфу
Няма по - щастлив човек от мен xD
Чувствам се като идиот на моменти, но просто не си намирам място и ми е супер дивото .. трябва по - бързо да тръгна, че да ми мине малко, иначе ще колабирам някъде от .. идиотизъм :Д:Д
Ааааа, отивам да се къпя, трябва да правя нещо xD
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Олигофренства ми се яко напоследък :Д незнам защо така ама ми е гот :Д:Д Нещо искам да ми е диво ииии идиотско .. правАт ми се тъпи и безполезни работи. Е така. ^^
Разсеяна съм. Очакваше се, но ми се щеше и да го видя. Сега главата ми е пълна с розови слончета. Ако знаех, че може да прави такива неща... ехее кога още щях да съм се дала. Тъпо ми е само, че усещам нуждата му да се докаже в очите ми. Нормално, мъж е, ама все пак. Надявам се всичко да е чисто и простозаради собственото му его. Не искам пак любовни драми. Искам всичко да ми се подреди както исках и да замина спокойна, че сме дали всичко един на друг и никой не съжалява за нищо.
Още ми държи от вчера .. въпреки дъжда беше супер доброто .. ^^
Днес може би ще седна малко да поуча ии нямам търпение за утре ..![]()
Тъпа сутрин и тъп ден ще е.Но възнамерявам да си оправя настроението.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бива.Ама ми омръзна от тва да слушам притчите на баба ми.
Пак ме обзе тая носталгия към детството.
И ми стана тъжно. (не, че е минало, ами просто не искам да минава, а по тоя начин се чувствам някак си по - голяма и не ми харесва, в самите моменти ми харесва ама после като го премисля .. понякога ми се ще да не беше се случвало толкова скоро)
![]()
ма не е ли хубав![]()
![]()
нов ден нов късмет...мързи ме както винаги![]()
^Къф е тоз педи бе?
Иначе съм мокър. Излизам от банята преди малко, сега ще хапна нещо и марш навън (:
Dr. Gregory House
къв да е?? абе яя...играе в изгубени и в дневниците на вампира могу е готин беее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
YEAH, YOUUUU
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Брейй, много смели постъпкиот моя страна ми се насъбраха тези дни.Дано поне да е на хубаво, че ще се гръмна.Отново.![]()
Ох..
![]()
Big or small, lies are lies!
Прецакано.
Искам си перфектното сладко момче дявол да го взел....
Къде да го търся вече не знам...
И както винаги ми се ебе.![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Много влюбена и без никакво търпение,ама трябва да издържа още малко ,няма как. След малко излизам по магазините ,имам доста неща да си купувам за другата седмица ,както и за миличкото ми. Уфф изгараям от желание да си го видя,не знам как ще издържа до събота.![]()
Правя нова тема.